2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahahahahhaha ya bu kv ler beni deli edecek vallahi gerçekten çok ilginçler incelenmeleri lazım
Ben kvmi seviyorum aslında sadece erlek torun merakına sinir oluyorum Karışcak mı, laf edecek mi diye nabız yokladım ama hiç karışcak gibi durmuyor on numara kadın Benim annem olsa atlardı bi yerden o ne be diye

Babylis iyiydi zaten. Benimki de rowenta elite. Gerçekten efsane düzleştiriyor. Üniversitedeyken almıştım hala taş ama diyorum ya kullanmıyorum öyle. Eskiden kullanırdım ara sıra

Ben kvmi seviyorum aslında sadece erlek torun merakına sinir oluyorum Karışcak mı, laf edecek mi diye nabız yokladım ama hiç karışcak gibi durmuyor on numara kadın Benim annem olsa atlardı bi yerden o ne be diye
Kv ler illa ki bir yerde patlak verir kuzum kv asla iyi olamaz benimki de bana hep kızımsın der gelin değil der. Laftaaaa

Kv ler illa ki bir yerde patlak verir kuzum kv asla iyi olamaz benimki de bana hep kızımsın der gelin değil der. Laftaaaa
Canım biz onların kızı olamayacağımız gibi onlarda bizim annemiz olamaz herkesinki lafta dediğin gibi ben bu yüzden bazı şeyleri görmezden geliyorum, oda öyle göemezden geliyor anlaşıp gidiyoruz. Benimkiler biraz da tek gelinim diye çok şey yapmıyolar yoksa ohoo

hay maşallah kuzum vallahi bende her türlü saç malzemesi vardır boy boy maşa da dahil. Ama yapmıyorum üşeniyorum. Şu dyson da çok aklımı çeliyor
Dyson dünyanın en iyi cihazı. Daha önce almadığım için aşırı pişmanlık yaşadığımı saçımı her yaptığımda tekrar tekrar söylüyorum

Ben de tek gelinim. Bir görümcem var o da hep benim tarafımdadır sağolsun uzaklarsa sorun yok ya hep uzak olsunlar bence

Hahah tamam kuzum o zaman s bakayım yoksa boydan gol yerim kestirilmez de şeritleri var ayaklarında saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…