2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet kızlar sağlıklı beslenmeye devam. Azönce cips yedim şimdi de rulokat
Ohoo sz bıde beni gorseniz
Cipsler, çikolatalar, bugun dayanamadım profiterol aldım yarım kg yedım,

Aksam ıhlamur yapmıştım yanına biskuvi
Bazen dısardan ıslak hamburger ve magnolia söylüyorum
Yarında çocuk kfc istıyo, oraya gtcez

Bn çok tatlı yerım, açarım dolabı, bal pekmez kaşıklarım mesela, marmelat kaşıklarım.

Maşallah kuzum da miden kötü olmuyor mu? Ben mahvoluyorum yanmadan mesela

Ayyyiii yalnız değilmişim çok sevindim şuan ya canım istediği için değil ama böyle zararlı şeylere de bağışıklık kazansın istiyorum çocuğum

Ayyyiii yalnız değilmişim çok sevindim şuan ya canım istediği için değil ama böyle zararlı şeylere de bağışıklık kazansın istiyorum çocuğum
kitapta şey yazıyor bu arada ben ve kitaplarım Şuan ne yiyorsan onun tadını alıyormuş bebek. O yüzden sebzeleri de yerseniz bebeğinizin ileride onu yemesini sağlayabilirsiniz diyor. Bilmiyorum ne kadar doğru

Kızlaaaar kızlaaaar bugün kv aradı . Geçende bizde yüzün çok solgun geldi kafama takıldı demir ilacı , vitamin falan kullanıyorsun dimi diyor Kp şu gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz muhabbetini yaptı suratıma yansıdı demiştim yaaa hatırlarsınıız Allah var kv bir şey dememişti o gün zaten bu muhabbeti hiç sevmediğimi biliyor. Yine aynı şekilde yorgundum o yüzden öyledir falan deyip yuvarladım. Zaten çok erken kalkıyorsun eve geç geliyorsun eee kadınların evde de hiç işi bitmiyor kolay değil annecimm falan dedi. Bence bana hak verdiğini belirtmek için aramış gibi geldi

Milleti boşveriyoruz kuzum ben annemle kız kardeşime söyledim sadece onlar mırın kırın etti dahası da eder. Artık keyifleri bilir bizim kızımız sonuçta
Bn bugun en yakın arkadasımla mesajlastım
Şehir dısında kndısı, adını ne düşündünüz dıye sordu, dedim mercan istıyorum,
Aa ne kaba isim koysana peygamber efendımızın kızlarının isimlerınden kibar bi isim dedi mesela zeynep dedi

Dedim mercanın bnde çok anısı var
Mercan ben erkek ismı dıye bılıyorum falan dedi
Okdr sinir oldum ki insanlar neden böyle hiçbıseyi begenmıyolar, bn niyet etmişim zten koyucam neden moral bozuyosunki
Ve bunu yapan yakın arkadasım

Bn kinciyımdır, içime oturdu çok
Onun kızının ismide duru
Dedim oğlunun ismi guzel naif ama kızının ismi kaba ve kalın dedım
Demesem çatlarım çunku.
O senın düşüncen dedi,
Bnde hemn lafı koyup değiştirdım

Setimi var kuzum sen de? Offf ya eşimden doğum günü hediyesi onu mu istesem biz artık iki kızız yatırım bu derim
Evet kuzum seti var ama ben tabi bu kadar zam üstüne zam gelmeden önce almıştım. Cihazın özelliği saçı dümdüz yapmak ya da kuaförden çıkmış gibi fönlü yapmak değil gerçi bana göre onuda yapıyor. Dyson hava özelliği ile doğallık hacim canlılık katıyor ve saçı da yakmıyor. Bende çok araştırarak almıştım. Pişman da değilim. aldır kuzum doğum hediyesi olsun. aa sizden değerli mi? ömürlük cihaz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…