- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ne güzel darısı başımaKız hiç yoktu eskiden hiç. Hamilelik beni değiştirdi yiyemiyorum
AaaaYaa bedeni kalmamışfiyatida çok iyiymiş halbuki bende böyle önden kuşaklı istiyordum çok iyi olurdu ya
Zayıfsın kuzum ye gitsin ya amanNe güzel darısı başıma
Ay benim kv ve kp iyi yine ama görümcelerimi allah düşmanımın başına vermesinBen de tek gelinim. Bir görümcem var o da hep benim tarafımdadır sağolsunuzaklarsa sorun yok ya hep uzak olsunlar bence
HahahaBildiğim hiçbir şey yoktek bildiğim doğumda ve sonrasında çok üşüyormuşuz
Ahahahaha aminAy benim kv ve kp iyi yine ama görümcelerimi allah düşmanımın başına vermesin
Ohoo sz bıde beni gorsenizEvet kızlar sağlıklı beslenmeye devam. Azönce cips yedim şimdi de rulokat
Ay ben valla suçsuzumAaaabaşka renginde de mi yok gelince haber vere tıkla kuzum. Sonuncuyu biryenianneadayi mı aldı naptı
2Zayıfsın kuzum ye gitsin ya amankaç kilo aldın hamilelik başından beri?
Yok kuzum alta baktim renk seçeneği yoktuAaaabaşka renginde de mi yok gelince haber vere tıkla kuzum. Sonuncuyu biryenianneadayi mı aldı naptı
Maşallah kuzum da miden kötü olmuyor mu? Ben mahvoluyorum yanmadan meselaOhoo sz bıde beni gorseniz
Cipsler, çikolatalar, bugun dayanamadım profiterol aldım yarım kg yedım,
Aksam ıhlamur yapmıştım yanına biskuvi
Bazen dısardan ıslak hamburger ve magnolia söylüyorum
Yarında çocuk kfc istıyo, oraya gtcez
Bn çok tatlı yerım, açarım dolabı, bal pekmez kaşıklarım mesela, marmelat kaşıklarım.
ay bende aynıyımmmAhahahaha aminay ileride ben de görümce olacağım şimdiden adayları beğenmiyorum. Hele son aday. Tövbe benden bile büyük duruyordu
Ayyyiii yalnız değilmişim çok sevindim şuanOhoo sz bıde beni gorseniz
Cipsler, çikolatalar, bugun dayanamadım profiterol aldım yarım kg yedım,
Aksam ıhlamur yapmıştım yanına biskuvi
Bazen dısardan ıslak hamburger ve magnolia söylüyorum
Yarında çocuk kfc istıyo, oraya gtcez
Bn çok tatlı yerım, açarım dolabı, bal pekmez kaşıklarım mesela, marmelat kaşıklarım.
Ayyy 2 birşey değil kuzum ye gitsinAy ben valla suçsuzum
2
İnşallah çıkmaz kuzum da hemen kaparsınYok kuzum alta baktim renk seçeneği yoktutıkladım bakalım inşallah stok yenilenince çıkmaz fiyatı hahah bak ya kaçırdım
Ay eveeet 6.ay içindeyiz artık doğru diyorsun kııızAyyy 2 birşey değil kuzum ye gitsin6 aylıksın nerdeyse
Ooo neler neleray bende aynıyımmmsenle iöyle bir araya gelsek on numara dedikodu çıkar bizden
Ayyyiii yalnız değilmişim çok sevindim şuanya canım istediği için değil ama böyle zararlı şeylere de bağışıklık kazansın istiyorum çocuğum
Bn bugun en yakın arkadasımla mesajlastımMilleti boşveriyoruz kuzumben annemle kız kardeşime söyledim sadece onlar mırın kırın etti dahası da eder. Artık keyifleri bilir bizim kızımız sonuçta
Evet kuzum seti var ama ben tabi bu kadar zam üstüne zam gelmeden önce almıştım. Cihazın özelliği saçı dümdüz yapmak ya da kuaförden çıkmış gibi fönlü yapmak değil gerçi bana göre onuda yapıyor. Dyson hava özelliği ile doğallık hacim canlılık katıyor ve saçı da yakmıyor. Bende çok araştırarak almıştım. Pişman da değilim.Setimi var kuzum sen de? Offf ya eşimden doğum günü hediyesi onu mu istesembiz artık iki kızız yatırım bu derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?