- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
kitapta şey yazıyor bu arada ben ve kitaplarım Şuan ne yiyorsan onun tadını alıyormuş bebek. O yüzden sebzeleri de yerseniz bebeğinizin ileride onu yemesini sağlayabilirsiniz diyor. Bilmiyorum ne kadar doğru
Ahahahahah çok alemsin kuzumBn bugun en yakın arkadasımla mesajlastım
Şehir dısında kndısı, adını ne düşündünüz dıye sordu, dedim mercan istıyorum,
Aa ne kaba isim koysana peygamber efendımızın kızlarının isimlerınden kibar bi isim dedi mesela zeynep dedi
Dedim mercanın bnde çok anısı var
Mercan ben erkek ismı dıye bılıyorum falan dedi
Okdr sinir oldum ki insanlar neden böyle hiçbıseyi begenmıyolar, bn niyet etmişim zten koyucam neden moral bozuyosunki
Ve bunu yapan yakın arkadasım
Bn kinciyımdır, içime oturdu çok
Onun kızının ismide duru
Dedim oğlunun ismi guzel naif ama kızının ismi kaba ve kalın dedım
Demesem çatlarım çunku.
O senın düşüncen dedi,
Bnde hemn lafı koyup değiştirdım
Cnm çok enterasandırki benim kötü olmam lazımken olmuyorum hiç, hiç olmadım hiç kusmadım ve mıdem bulanmadı bılıyosun, bnde sındırım sistemı hastalıgı varMaşallah kuzum da miden kötü olmuyor mu? Ben mahvoluyorum yanmadan mesela
Ayyy en son gördüğümde 10du. Şuan kaç oldu kim bilirEvet kuzum seti var ama ben tabi bu kadar zam üstüne zam gelmeden önce almıştım. Cihazın özelliği saçı dümdüz yapmak ya da kuaförden çıkmış gibi fönlü yapmak değil gerçi bana göre onuda yapıyor. Dyson hava özelliği ile doğallık hacim canlılık katıyor ve saçı da yakmıyor. Bende çok araştırarak almıştım. Pişman da değilim.aldır kuzum doğum hediyesi olsun. aa sizden değerli mi? ömürlük cihaz işte.
ben zaten insanların ne yaptığına karışacak tipte biri değilim, bana dokunmayan yılan bin yaşasınOoo neler nelerama yine de kendimizi de düşünüp kötü görümceler olmayacağız ben sadece kardeşime söylüyorum bu ne be diye
Evet evet gördümLahana yiyen annenin bebeğini çekmişler ultrasonda. Suratını nasıl ekşitmiş hahahah bence bebek de olsa anlıyor yaaaa
Maşallah diyelim kuzum nazar değmesin. Ben 6.haftadan beri kötüyümCnm çok enterasandırki benim kötü olmam lazımken olmuyorum hiç, hiç olmadım hiç kusmadım ve mıdem bulanmadı bılıyosun, bnde sındırım sistemı hastalıgı var
Mide bagırsak problemım var, gluten hassasıyetım var ama ben börek, poğaça, kurabıye düşkünüyüm,
ben zaten insanların ne yaptığına karışacak tipte biri değilim, bana dokunmayan yılan bin yaşasın
Boşver hiç takmaBn bugun en yakın arkadasımla mesajlastım
Aa ne kaba isim koysana peygamber efendımızın kızlarının isimlerınden kibar bi isim dedi mesela zeynep dedi
Okdr sinir oldum ki insanlar neden böyle hiçbıseyi begenmıyolar, bn niyet etmişim zten koyucam neden moral bozuyosunki
Onun kızının ismide duru
Demesem çatlarım çunku.
O senın düşüncen dedi,
aman ben güzelliği geçiyorum huyu güzel olsun kardeşimle güzel anlaşsınlar yeterkesinlikle ben de öyleyim. Ama yani gelinimiz de güzel olsun isterim
Şuan 15Ayyy en son gördüğümde 10du. Şuan kaç oldu kim bilirben de eşime minnoşumun saçı narin olcak babası derim Ocakta doğum günüm
Kızının ismi duru, keşke oğlunun ismini de Hacı Şakir koysaydın deyip bi kahkaha atsaydın sendeBn bugun en yakın arkadasımla mesajlastım
Onun kızının ismide duru
Demesem çatlarım çunku.
O senın düşüncen dedi,
Bn bugun en yakın arkadasımla mesajlastım
Onun kızının ismide duru
Demesem çatlarım çunku.
O senın düşüncen dedi,
Evet kızlar sağlıklı beslenmeye devam. Azönce cips yedim şimdi de rulokat
Riskli bir durumunuz yoktur umarımMerhaba hayır doktorum gittiğim hstde de yaptrabilecegimi söyledi orada radyalog çekiyor Bn perinatalogta yaptırmak istedim
Bende oyle hatta bana ünisilin verdi fakat ben diyetle kontrol altina almaya calisiyorum diyetle aclik 110 tokluk 130 fln cikiyor 1 haftada 2 kilo verdim 102 iydim 100 e düsmüsümben 2 mandalina bile yiyemiyorum arka arkaya şekerim direnç gösteriyor , yükseliyor sınıra yakın oluyor , haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor şeker ölçüyorum cihazla sonuçlara da bakacak
Yaa inşallah öyle bir sorunum olmaz bu ara çok abartıyorum. İnşallah senin de hemen normale döner .. Şeker yüksekliği vücutta nasıl belirti gösteriyor ?ben 2 mandalina bile yiyemiyorum arka arkaya şekerim direnç gösteriyor , yükseliyor sınıra yakın oluyor , haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor şeker ölçüyorum cihazla sonuçlara da bakacak
Benim açlık şekerim düşük 85 civarı ama tokluk şekerim 120/130 arası hep tokluk direnç gösteriyor yükselme eğiliminde , bende kiloluyum 89 kg yim, hamilelik sürecinde toplam 4 kg aldım zaten kilolu olduğumdan diyetisyenle devam ediyorum baştan beri , bana daha insülin demedi ama kontrole gittiiimde ne diyecek bakalım siz kaçıncı haftadasınızBende oyle hatta bana ünisilin verdi fakat ben diyetle kontrol altina almaya calisiyorum diyetle aclik 110 tokluk 130 fln cikiyor 1 haftada 2 kilo verdim 102 iydim 100 e düsmüsüm
Bir belirti vermiyor bende de şu an değerlerim sınırda canım benimde şeker ölçüm cihazıyla değerleri anlıyorum yoksa bende bir belirtisi olmadı henüz , doktor ailede şeker hastası olan var falan deyince erken yapalım dedi şeker yüklemesini öyle anladıkYaa inşallah öyle bir sorunum olmaz bu ara çok abartıyorum. İnşallah senin de hemen normale döner .. Şeker yüksekliği vücutta nasıl belirti gösteriyor ?
Anladım. Ben şeker yüklemesini yaptırmak istemedim . Doktorum da o zaman aç gelirsin önce bi açlık şekerine bakarız sonra bir şeyler yersin ve tokluk şekerine bakarız eğer bi risk görmezsem yapmayız dedi. Bakalım hayırlısı :)Bir belirti vermiyor bende de şu an değerlerim sınırda canım benimde şeker ölçüm cihazıyla değerleri anlıyorum yoksa bende bir belirtisi olmadı henüz , doktor ailede şeker hastası olan var falan deyince erken yapalım dedi şeker yüklemesini öyle anladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?