2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kitapta şey yazıyor bu arada ben ve kitaplarım Şuan ne yiyorsan onun tadını alıyormuş bebek. O yüzden sebzeleri de yerseniz bebeğinizin ileride onu yemesini sağlayabilirsiniz diyor. Bilmiyorum ne kadar doğru

Lahana yiyen annenin bebeğini çekmişler ultrasonda. Suratını nasıl ekşitmiş hahahah bence bebek de olsa anlıyor yaaaa

Ahahahahah çok alemsin kuzum Allah var arkadaşlarım hiç böyle bir şey demedi. Bak onlara da söylemişim şimdi hatırladım duyan Arya Stark tepkisi veriyor o da zaten normal güzel diyorlar. Beni kardeşim delirtiyor neyse onu da boşveriyorum

Maşallah kuzum da miden kötü olmuyor mu? Ben mahvoluyorum yanmadan mesela
Cnm çok enterasandırki benim kötü olmam lazımken olmuyorum hiç, hiç olmadım hiç kusmadım ve mıdem bulanmadı bılıyosun, bnde sındırım sistemı hastalıgı var
Mide bagırsak problemım var, gluten hassasıyetım var ama ben börek, poğaça, kurabıye düşkünüyüm,

Ayyy en son gördüğümde 10du. Şuan kaç oldu kim bilir ben de eşime minnoşumun saçı narin olcak babası derim Ocakta doğum günüm

Maşallah diyelim kuzum nazar değmesin. Ben 6.haftadan beri kötüyüm ❤ yine bugünüme şükür tabi

Boşver hiç takma Benim görümcem yüzüme yüzüme dedi hiç beğenmedim başka isim koyın diye bende biz beğendik deyip geçtim Hanımefendiye bak o beğenmedi diye baika isim koycakmışız

Ayyy en son gördüğümde 10du. Şuan kaç oldu kim bilir ben de eşime minnoşumun saçı narin olcak babası derim Ocakta doğum günüm
Şuan 15 10 ken ben aldım. Evett işte babası da bunu duyunca asla kıyamaz alır. çok beklemeden al ki yoksa şubatta yine zam gelir.

Kızının ismi duru, keşke oğlunun ismini de Hacı Şakir koysaydın deyip bi kahkaha atsaydın sende şuursuz bu insanlar ya :)

Çok güzel dedin super puperMercan ismini ben çok beğendim ya sen boş ver kim ne diyor benim görümcem utanmadan bana diyor ayy senden kız bekliyordumönceden kendisine demiştimki benim için evlat olsun kız erkek önemli diğil kesinlikle şimdi bu böyle deyince bende durmadım bilerekten dedim ayyy yok ya oğluşum olduğuna çok şanslıyım annesinin arka dayağı olucak hemen sustu

ben 2 mandalina bile yiyemiyorum arka arkaya şekerim direnç gösteriyor , yükseliyor sınıra yakın oluyor , haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor şeker ölçüyorum cihazla sonuçlara da bakacak
Bende oyle hatta bana ünisilin verdi fakat ben diyetle kontrol altina almaya calisiyorum diyetle aclik 110 tokluk 130 fln cikiyor 1 haftada 2 kilo verdim 102 iydim 100 e düsmüsüm

ben 2 mandalina bile yiyemiyorum arka arkaya şekerim direnç gösteriyor , yükseliyor sınıra yakın oluyor , haftaya kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor şeker ölçüyorum cihazla sonuçlara da bakacak
Yaa inşallah öyle bir sorunum olmaz bu ara çok abartıyorum. İnşallah senin de hemen normale döner .. Şeker yüksekliği vücutta nasıl belirti gösteriyor ?

Bende oyle hatta bana ünisilin verdi fakat ben diyetle kontrol altina almaya calisiyorum diyetle aclik 110 tokluk 130 fln cikiyor 1 haftada 2 kilo verdim 102 iydim 100 e düsmüsüm
Benim açlık şekerim düşük 85 civarı ama tokluk şekerim 120/130 arası hep tokluk direnç gösteriyor yükselme eğiliminde , bende kiloluyum 89 kg yim, hamilelik sürecinde toplam 4 kg aldım zaten kilolu olduğumdan diyetisyenle devam ediyorum baştan beri , bana daha insülin demedi ama kontrole gittiiimde ne diyecek bakalım siz kaçıncı haftadasınız

Yaa inşallah öyle bir sorunum olmaz bu ara çok abartıyorum. İnşallah senin de hemen normale döner .. Şeker yüksekliği vücutta nasıl belirti gösteriyor ?
Bir belirti vermiyor bende de şu an değerlerim sınırda canım benimde şeker ölçüm cihazıyla değerleri anlıyorum yoksa bende bir belirtisi olmadı henüz , doktor ailede şeker hastası olan var falan deyince erken yapalım dedi şeker yüklemesini öyle anladık

Anladım. Ben şeker yüklemesini yaptırmak istemedim . Doktorum da o zaman aç gelirsin önce bi açlık şekerine bakarız sonra bir şeyler yersin ve tokluk şekerine bakarız eğer bi risk görmezsem yapmayız dedi. Bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…