ben de çok üşenirim hiç yapmam ama kesinlikle bir kadını gösteren bakımlı saçları :)) fönlü bir kadın pijama ile bile çıksa bambaşka oluyor ama ben senede 2
canım brn aldım eğer saçın orta uzunlukta ve kolay şekil alan bir saçsa güzel ama uzun saçı ve kısa saçta başarısız bence kızlar bir de nazarda değmesin benim saçlarım azdı ve inceydi bir saç oldu bende hamilelikte fışkırıyor
canım brn aldım eğer saçın orta uzunlukta ve kolay şekil alan bir saçsa güzel ama uzun saçı ve kısa saçta başarısız bence kızlar bir de nazarda değmesin benim saçlarım azdı ve inceydi bir saç oldu bende hamilelikte fışkırıyor
Özellikle 20.haftayi geçen kızlar yağlanmaya baslayin aksatmayin ben 16. Haftadan beri bebek yagi hindistan cevizi yagi falan suruyodum bu ara biraz azaltmistim gunde 1 suruyodum bazen surmuyodum falan pzartesi gunu kasinmaya başladım dun bir baktim kizarmis alerjik olduğunu düşünmüyorum hemen yaglanmaya kremlenmeye basladim insallah kirmiziyken giderler
ben de çok üşenirim hiç yapmam ama kesinlikle bir kadını gösteren bakımlı saçları :)) fönlü bir kadın pijama ile bile çıksa bambaşka oluyor ama ben senede 2
Ya alıştırmamak daha iyi gibi canım sanki . Normalde saçlarım kıvırcık. Arada hadi doğal haliyle takılayım diyorum . Bu sefer gerçekten çok bakımsız gibi hissediyorum bütün günümü etkiliyor insanlar perma yaptırdım falan sanıyo o kadar bilmiyorlar doğal halini
Özellikle 20.haftayi geçen kızlar yağlanmaya baslayin aksatmayin ben 16. Haftadan beri bebek yagi hindistan cevizi yagi falan suruyodum bu ara biraz azaltmistim gunde 1 suruyodum bazen surmuyodum falan pzartesi gunu kasinmaya başladım dun bir baktim kizarmis alerjik olduğunu düşünmüyorum hemen yaglanmaya kremlenmeye basladim insallah kirmiziyken giderler
Ahahahahah çok alemsin kuzum Allah var arkadaşlarım hiç böyle bir şey demedi. Bak onlara da söylemişim şimdi hatırladım duyan Arya Stark tepkisi veriyor o da zaten normal güzel diyorlar. Beni kardeşim delirtiyor neyse onu da boşveriyorum
Yaa artik havalar cok degisti bende basta sasirdim ne alsak diye gecen sene haziranda eltim bebegine mont giydiriyodu cok gec isindi havalar bende ondan yola çıkmıştım
Kızlar yaaa günaydın, sabah dondurucan bir şey aldım ve geri yattim yani en fazla iki saat olmuştur belki olmamiştir bilemiyorum da kapak açık kalmış bir şey olmaz dimi ? İçindekiler erimemiş çok şükür. Böyle duruyorlar ama dedim ki bir an eyvaaah yani
Evet yaa ama azalsin istiyorum Mart hemen gelsin yaş ilerledikçe hamislik gerçekten zorluyor oğlumda erken anne oldum dört nala koşardım bunda iki adım atınca bitiyorum
Yaa artik havalar cok degisti bende basta sasirdim ne alsak diye gecen sene haziranda eltim bebegine mont giydiriyodu cok gec isindi havalar bende ondan yola çıkmıştım