2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
vallahi son sezon Arya nın Yargı dağıtması efsane güzeldi biz de onu izlerken Arya da güzel isim demiştik yeni evlenmiştik o sene. Oradan kaldı
Got aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrar kız isimleri sonsuz bucaksız ve çok güzel geliyor bana oğluma hala isim bulamadım hıc biri kulağıma güzel gelmiyor eşim doğunca koyalım diyor oda kafama yatmıyor isimsiz kaldı yavrum

Aynen ya banada hiçbiri güzel gelmiyor benim oğlumda isimsiz kalacak bu gidişle dün kız kardeşim diyor ki çocuğun herşeyi tamam neredeyse hala ismi yok

Kızlar günaydın bir fikir almak istiyorum şimdi bunun bütçesi nedir falan hiç bilmiyorum. Hastane çekiminde giyilmesi gereken gecelik sizce ne miktarı en fazla ne olmalıdır. Çok pahalı birseye gerek yok dimi
Bende henüz karar veremedim ya ne alacağıma hiçbir şey beğenemiyorum resmen,hamilelikte kararsızlığım pik yaptı resmenSizin doğum hangi hastanede olacak?

Hepsi buzlu duruyor yaa bence sorun yok.

Doğunca da ayyy bi isim bulamadık babamın ismini koyalım bari sevinsin adam falan demesin aman dikkat

Duştan duşa bir kremi zorla sürüyorum valla hiç sevmiyorum o yaglilik hissini sadece Eczacıbaşıdan kuruluk için bi kremim var yağlı değil onu kullanıyorum o da arada bir

Doğunca da ayyy bi isim bulamadık babamın ismini koyalım bari sevinsin adam falan demesin aman dikkat
Aynen mümkün bence de bize de geçen gün kayinbabam dedi ki anası var babası var bize halt yemek düşer dedi şaşırdım ve içten içe tebrik ettim ajdjfjr meğer laf sokuyormus. Eşim dedi ki sanırım sormamizi bekliyorlar. Ne soracağım ay kaynanamın ismi çok kötü kaldı ki beşyüz tane torunu var, sırf erkek çocuğundan olma diye ben mi koyacagim kaynana ismini.

Hicbirsy olmaz cnm rahat ol sen

Bazen sal.ağa yatmayı çok seviyorum . Saçmalama ya baban gerçek duygularını söyledi olması gereken de o zaten. Biz varken kime ne yorum yapmak düşer ki falan de

Aynen ya banada hiçbiri güzel gelmiyor benim oğlumda isimsiz kalacak bu gidişle dün kız kardeşim diyor ki çocuğun herşeyi tamam neredeyse hala ismi yok
Yiğit Ömer Yiğit alp arasında kaldım eşimde hiç birşey beğenmiyor ay çok zor ya kıza binlercesi isim kıyafet varmış gibi

Çok sevdiğim bir abimden rica ettim ben babasının ismini koymak istemiyorum diye oda baya konuştu şimdi koymak istemiyor ilk gebeliğimde de tek oğlan benim babamın adını koymak bana düşer demişti çok dua etmiştim kız olsun diye nasip olmadı ay bunda da erkek olduğunu anladığım an işledim ince ince adam benle evlenene kadar babasını adı soyadiyla kaydetmişti telefonuna asla aralarında sevgi bağı yoktu hamile kaldım babamın adı demeye başladı asla koymam

İzle kuzum vallahi izlenir doğuma kadar
Ben erkek olsaydı Arden koyacaktım

Kızlar şu indirim kovalayıp aldığımız nebulizatör(buhar makinesi) evelsi gün geldi. Büyük kızım baya öksürüyordu. Geldigi gün hemen parçalarını yıkadım, eşime eczaneden serum aldırdım.
Sık sık buhar yaptım. 2 günde baya hafifledi öksürü çok nadir öksürüyor şimdi. Burnu boğazı çok güzel yumuşatıyor bu cihaz. Almayan varsa mutlaka tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…