Jon snow' un ses tonu canlanıyor kafamda ayy çok güzel geliyor arya ismi şuan oğlum olacak yoksa bende düşünebilirdim
Got aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrarvallahi son sezon Arya nın Yargı dağıtması efsane güzeldi biz de onu izlerken Arya da güzel isim demiştik yeni evlenmiştik o sene. Oradan kaldı
Aynen ya banada hiçbiri güzel gelmiyor benim oğlumda isimsiz kalacak bu gidişleGot aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrarkız isimleri sonsuz bucaksız ve çok güzel geliyor bana oğluma hala isim bulamadım hıc biri kulağıma güzel gelmiyor eşim doğunca koyalım diyor oda kafama yatmıyor isimsiz kaldı yavrum
Bende henüz karar veremedim ya ne alacağıma hiçbir şey beğenemiyorum resmen,hamilelikte kararsızlığım pik yaptı resmenKızlar günaydın bir fikir almak istiyorum şimdi bunun bütçesi nedir falan hiç bilmiyorum. Hastane çekiminde giyilmesi gereken gecelik sizce ne miktarı en fazla ne olmalıdır. Çok pahalı birseye gerek yok dimi
naptın kız girdin mi detaylıyaİnşallah canımm
20+2 olduk
Benim çizgi gibi sanki belli belirsiz . Üf ya amaaanBenim tam gobek deligi cevremde var ama catlak gibi cizgi cizgi durmuy nokta nokta kizarikliklar var sende nasil duruyo ?
Hepsi buzlu duruyor yaa bence sorun yok.Kızlar yaaa günaydın, sabah dondurucan bir şey aldım ve geri yattim yani en fazla iki saat olmuştur belki olmamiştir bilemiyorum da kapak açık kalmışbir şey olmaz dimi ? İçindekiler erimemiş çok şükür. Böyle duruyorlar ama dedim ki bir an eyvaaah yani
Doğunca da ayyy bi isim bulamadık babamın ismini koyalım bari sevinsin adam falan demesin aman dikkatGot aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrarkız isimleri sonsuz bucaksız ve çok güzel geliyor bana oğluma hala isim bulamadım hıc biri kulağıma güzel gelmiyor eşim doğunca koyalım diyor oda kafama yatmıyor isimsiz kaldı yavrum
Duştan duşa bir kremi zorla sürüyorum valla hiç sevmiyorum o yaglilik hissiniÖzellikle 20.haftayi geçen kızlar yağlanmaya baslayin aksatmayinben 16. Haftadan beri bebek yagi hindistan cevizi yagi falan suruyodum bu ara biraz azaltmistim gunde 1 suruyodum bazen surmuyodum falan pzartesi gunu kasinmaya başladım dun bir baktim kizarmis alerjik olduğunu düşünmüyorum hemen yaglanmaya kremlenmeye basladim insallah kirmiziyken giderler
Aynen mümkün bence deDoğunca da ayyy bi isim bulamadık babamın ismini koyalım bari sevinsin adam falan demesin aman dikkat
Hicbirsy olmaz cnm rahat ol senKızlar yaaa günaydın, sabah dondurucan bir şey aldım ve geri yattim yani en fazla iki saat olmuştur belki olmamiştir bilemiyorum da kapak açık kalmışbir şey olmaz dimi ? İçindekiler erimemiş çok şükür. Böyle duruyorlar ama dedim ki bir an eyvaaah yani
Bazen sal.ağa yatmayı çok seviyorum . Saçmalama ya baban gerçek duygularını söyledi olması gereken de o zaten. Biz varken kime ne yorum yapmak düşer ki falan deAynen mümkün bence debize de geçen gün kayinbabam dedi ki anası var babası var bize halt yemek düşer dedi şaşırdım ve içten içe tebrik ettim ajdjfjr meğer laf sokuyormus. Eşim dedi ki sanırım sormamizi bekliyorlar. Ne soracağım ay kaynanamın ismi çok kötü kaldı ki beşyüz tane torunu var, sırf erkek çocuğundan olma diye ben mi koyacagim kaynana ismini.
Yiğit Ömer Yiğit alp arasında kaldım eşimde hiç birşey beğenmiyor ay çok zor ya kıza binlercesi isim kıyafet varmış gibiAynen ya banada hiçbiri güzel gelmiyor benim oğlumda isimsiz kalacak bu gidişledün kız kardeşim diyor ki çocuğun herşeyi tamam neredeyse hala ismi yok
Çok sevdiğim bir abimden rica ettim ben babasının ismini koymak istemiyorum diye oda baya konuştu şimdi koymak istemiyor ilk gebeliğimde de tek oğlan benim babamın adını koymak bana düşer demişti çok dua etmiştim kız olsun diye nasip olmadı ay bunda da erkek olduğunu anladığım an işledim ince ince adam benle evlenene kadar babasını adı soyadiyla kaydetmişti telefonuna asla aralarında sevgi bağı yoktu hamile kaldım babamın adı demeye başladı asla koymamDoğunca da ayyy bi isim bulamadık babamın ismini koyalım bari sevinsin adam falan demesin aman dikkat
Yiğit Alp daha bi uyumlu gibiYiğit Ömer Yiğit alp arasında kaldım eşimde hiç birşey beğenmiyor ay çok zor ya kıza binlercesi isim kıyafet varmış gibi
İzle kuzumGot aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrarkız isimleri sonsuz bucaksız ve çok güzel geliyor bana oğluma hala isim bulamadım hıc biri kulağıma güzel gelmiyor eşim doğunca koyalım diyor oda kafama yatmıyor isimsiz kaldı yavrum
Bizim burda market var o isimde güzel ama bana birşeyler çağrıştıran isimler koyamıyorum kötü karakterli bildiğim isimleri de koyamıyorum bir sürü seçenek var ama yok gibi deİzle kuzumvallahi izlenir doğuma kadar
Ben erkek olsaydı Arden koyacaktım
Marsel de güzel bak aklıma geldiBizim burda market var o isimde güzel ama bana birşeyler çağrıştıran isimler koyamıyorum kötü karakterli bildiğim isimleri de koyamıyorum bir sürü seçenek var ama yok gibi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?