2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende alıcam ama şimdi çok pahalı..oda nemlendiricisi aldınmı?gerek varmı onada?

Benimki yeni bugün gelecek çünkü doğuda yaşamak buraya hep geç geliyor. Park yatak da bugün gelecek

Yiğit Alp daha bi uyumlu gibi Ya eşimin 6 kardeşi var hepsinin 2 şer oğlu var. İsim bırakmamışlar bana
Ömer de peygamber ismi Adaleti temsil ediyor birde yakışıklı oluyorlar Yiğit aklımda ama bilmiyorum seçemiyorum benimkinin de 8 amcası var hepsinin isminde güzel kayinbaba ismi koymayinca onlarıda eledim mecbur kendi babamın adını koymak istiyorum ciddi ciddi oda olmuyo isimsiz kaldı çocuğum

Bende alıcam ama şimdi çok pahalı..oda nemlendiricisi aldınmı?gerek varmı onada?
Oda nemlendiricisi de yine burada bahsedilen kiwi marka 400 tl ye A101 e gelenden aldım canım. Biz klimayla ısınıyoruz haliyle havayı kurutuyor biraz. Bebiş alışık olmadığı için sıkıntı yaşarız diye aldım.

Ben lierac sürüyorum ama 3-4 güne bir. Her gün üşeniyorum sürmeye. Karnım çok kaşınıyor ama . Kutusu büyük ama hiç öyle uzun süre gidecek bi ürün değil. Göbek ,bacak, yan karın derken bol bol dökmen gerekiyor. 14. Hafta gibi sürdüm ilk. 2 ay olcak bitmek üzere 3-4 güne bir sürmeme rağmen

İyi fiyata almışsın canım bende alayım o zaman ben bunların sayesinde giyimlere geciş yapamadım

Doğru söylüyorsun ben haziranda da uzun giydiririm. Ama mesela geçen sene temmuz ağustos felaketti İstanbul da sıcaklık. O zaman giydirilmez
ben buyuk ihtimal subat ortasi veya sonu dogugm yapicam 6.ay agustosa geliyo biraz oyle hesaplamistim iste

ben buyuk ihtimal subat ortasi veya sonu dogugm yapicam 6.ay agustosa geliyo biraz oyle hesaplamistim iste
Çok parça almamakta fayda var. Mesela yazlık hiç almadım ben. Artuk o zamanlar memlekette olcaz gezerek bakarak alırım diyorum.

Valla bence en guzel hindistan cevizi yagi cok guzel nemlendiriyo hemde dogal benim bitmisti iste benek yagi suruyodum arada bugun hemen aldim
Ben de bebe yağı ve bebe vazelini sürüyorum her akşam duştan sonra. O hissi sevmiyorum ama olsun

Ooo sen heryere suruyosun ben sadece gobek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…