2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İyi fiyata almışsın canım bende alayım o zaman ben bunların sayesinde giyimlere geciş yapamadım
Ben giyim çok almadım kız kardeşim ilk etapta giyebilecegi zıbın tulum vs verdi. Sadece hastanede giydirmek için bi kaç takım yeni aldım. Bide gece tulum çıtçıtları zor olur diye 3 takım alt üst pijama takımı aldım. Gorumcemin gelini de kalın battaniyeler verdi ben sadece 1 penye 1 tanede 4 katlı muslin örtü aldım. Valla verilenlerin hepsi yepyeni Allah razı olsun çok işime yaşayacaklar.

Tecrübeli annelerden doğum eğitimi istiyoğğruzİlk doğum nasıl geçti ne olur anlatın ya ben de çok korkuyorum
Hahah benim ilki sezaryen oldu canim doktorum karambole getirdi saolsun haftam daha dolmamış şu gün gel dogurtucam seni dedi ağzım kulaklarımda gittim fitil ile doğum başlattı 7 saat sonra açılma yok deyip sezaryene aldı megersem fitille başlatılan doğumlarda genelde 24 saat sonra açılma baslarmis ahh cahillik sezaryen güzel geçti spinal yapıldı ben hemşireye ameliyat ne zaman başlayacak dedim bebek çıkmak üzere dedi sonrası çok değişikti insanın belden aşağısını hissetmemesi çok değişikmis rabbim bu durumu ömür boyu yaşayan insanlarin yardımcısı olsun o an aklıma ilk gelen buydu kademe kademe his gelmeye başladı hemen ağrı kesici yaptılar hiç ağrım olmadı tuvalete hemen ayağa kalktığımda çıktım gazda da sıkıntı olmadı çok şükür yürümek beni çok zorladı yani ameliyat sonucta tabiki zorlukları var ama geçiyor hepsi ya bebise odaklanmak iyi geliyor daha çabuk toparlanmani sağlıyor çünkü onun için iyi olmaliyim diyorsun hiç korkma kuzum hep iyi düşün iyi olsun

Çok parça almamakta fayda var. Mesela yazlık hiç almadım ben. Artuk o zamanlar memlekette olcaz gezerek bakarak alırım diyorum.
Bende seninle konuştuktan sonra vazgectim 6 9 ay almaktan lc waikiki de siparisim vardi iptal ettim havanin durumuna gore almak cok daha mantikli geldi 1 3 - 3 6 neyse de daha uzaga gitmim

Ben o doktoru şikayet ederdim şahsen. Bir sorun yoksa neden başlatmak istedi ki doğumu? Kaldı ki 7 saat hiçbir şey yani ben iki günde doğum yaptım ilk gün 1 cm bile açılmadı.

Klasik Türk erkeği . Evlenince bi haller oluyor

Valla bence en guzel hindistan cevizi yagi cok guzel nemlendiriyo hemde dogal benim bitmisti iste benek yagi suruyodum arada bugun hemen aldim
Hindistan cevizi yağı bende de var ama kokusunu sevmedim sürünce yaaa

Reactions: The

Bir de aşırı yağlı his bırakıyor bu yağlar yaa. Sürdükten sonra direk atleti indirince atlet hep yağ oluyor benim

Bende hic sevmiyorum ozellikle biraz emene kadar gobegi acik geziyorum evde simdiden pijamalarim atletlerim hep yagli yagli duruyo o karar sicak yikamama ragmen
O yağlar geçmiyor biliyor musun ben ilk gebeligimdekileri attım çöpe

O yağlar geçmiyor biliyor musun ben ilk gebeligimdekileri attım çöpe
Dun ebebek ten leke cikarici aldim babyme markaydi galiba ona bastim aksamdan birazdan yikicam bakalim cikicak mi 4 tane pijamam suan lekeli döndürüp döndürüp giyiyorum bari digerleri gitmesin

Bizde ilk torun ondan oğlumun hiç corabı bile yokkız kardeşim uzakta yakında olsa bile zaten kızları büyümüş bütün giyimleri paylamış ihtiyaci olanlara..ondan çok zor bana.Bu arada muslin ne kadar almak lazım boyutları küçükmü büyükmü olsun

Gerçekten ya evlenince ne oluyorsa aileci oluyorlar ama benimkinin çevresinde de var sürekli arayıp babanın adını koy babanın adını koymak sana düşer diyorlar deliriyorum yav benim çocuğum dedim en son ben bu kadar sıkıntı yaşıyorum her gün göbeğimden iğne vuruyorum al birini kendine vur bakayım nasıl ben istemiyorum koymak isim kadere sirayet eder babana bı bak diyorum haklısın diyor sonra yine baştan

Ben 1 penye battaniye aldım diye 1 tane de muslin alayım ilk etapta şimdilik yeter diye düşündüm. Benim aldığım müslin 4 katlı ve baya büyük canım. Bana verilen battaniyeler arasında hem kalın hem ince yumuş battaniye de var. Incesinden olmasaydı ben bi tanede nohut battaniye kesin alacaktım. Kızlarımla kullanmıştım o battaniyeden çok kullanışlı oluyor

Bir de aşırı yağlı his bırakıyor bu yağlar yaa. Sürdükten sonra direk atleti indirince atlet hep yağ oluyor benim
Evet o yüzden de sevmiyorum hiç . Lieracta öyle bir sorun olmuyor ama o da artık alınacak gibi değil maalesef :))

Hiç umursamayın . Bir bebeğin ilk oluşmaya başladığı andan itibaren her güzelliğini de skıntısı da yaşayan, hisseden tek kişi bizleriz .. bu sebeple bebeğin anne ve babası ortak bir isim bulup koymalı. eşim bir kere dalgasını geçmişti koyarız annemin adını diye . Valla o kadar zorluğunu yaşayan benim, illa bir büyüğün ismi konacaksa o da benim annemin adı olur ama onu da koymucam zten dedim . Bir daha esprisini de yapmadı

Ben o doktoru şikayet ederdim şahsen. Bir sorun yoksa neden başlatmak istedi ki doğumu? Kaldı ki 7 saat hiçbir şey yani ben iki günde doğum yaptım ilk gün 1 cm bile açılmadı.
Kuzum benim oğlum 12.12.2017 de doğdu megersem o ayki planlı sezaryenler o günü seciyormus tarih olarak uyumlu diye baktı benimde doğurma hevesim var aradan çıkardı sonra o doktorum ile ilgili forumlar okudum adam baya kafayı yemiş kilo alan gebelerini fircaliyormus şu haline bak yağ içindesin sonra kocam beni aldattı diye agliyorsunuz bana diyormuş kaç kişi şikayet etmiş ama hala yerinde devam ediyor öyle kuzum heleki ilk doğumlar uzun sürüyor genelde ama bunları şuan biliyorum işte o zamanda keşke eğitim alsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…