Ben giyim çok almadım kız kardeşim ilk etapta giyebilecegi zıbın tulum vs verdi. Sadece hastanede giydirmek için bi kaç takım yeni aldım. Bide gece tulum çıtçıtları zor olur diye 3 takım alt üst pijama takımı aldım. Gorumcemin gelini de kalın battaniyeler verdi ben sadece 1 penye 1 tanede 4 katlı muslin örtü aldım. Valla verilenlerin hepsi yepyeni Allah razı olsun çok işime yaşayacaklar.İyi fiyata almışsın canım bende alayım o zaman ben bunların sayesinde giyimlere geciş yapamadım
Sen bana indirim haberi verecektin şu Nexus icinBenimki yeni bugün gelecek çünkü doğuda yaşamakburaya hep geç geliyor. Park yatak da bugün gelecek
HahahTecrübeli annelerden doğum eğitimi istiyoğğruzİlk doğum nasıl geçti ne olur anlatın ya ben de çok korkuyorum
Canım ya gerçekten teşekkür ederiz. Senin sayende herşeyden haberimiz oluyor.İndirim olunca paylaşcam kuzum takipteyim
Bende seninle konuştuktan sonra vazgectim 6 9 ay almaktanÇok parça almamakta fayda var. Mesela yazlık hiç almadım ben. Artuk o zamanlar memlekette olcaz gezerek bakarak alırım diyorum.
Ben o doktoru şikayet ederdim şahsen. Bir sorun yoksa neden başlatmak istedi ki doğumu? Kaldı ki 7 saat hiçbir şey yani ben iki günde doğum yaptımHahahbenim ilki sezaryen oldu canim doktorum karambole getirdi saolsun haftam daha dolmamış şu gün gel dogurtucam seni dedi ağzım kulaklarımda gittim fitil ile doğum başlattı 7 saat sonra açılma yok deyip sezaryene aldı megersem fitille başlatılan doğumlarda genelde 24 saat sonra açılma baslarmis ahh cahillik sezaryen güzel geçti spinal yapıldı ben hemşireye ameliyat ne zaman başlayacak dedim bebek çıkmak üzere dedi sonrası çok değişikti insanın belden aşağısını hissetmemesi çok değişikmis rabbim bu durumu ömür boyu yaşayan insanlarin yardımcısı olsun o an aklıma ilk gelen buydu kademe kademe his gelmeye başladı hemen ağrı kesici yaptılar hiç ağrım olmadı tuvalete hemen ayağa kalktığımda çıktım gazda da sıkıntı olmadı çok şükür yürümek beni çok zorladı yani ameliyat sonucta tabiki zorlukları var ama geçiyor hepsi ya bebise odaklanmak iyi geliyor daha çabuk toparlanmani sağlıyor çünkü onun için iyi olmaliyim diyorsun hiç korkma kuzum hep iyi düşün iyi olsun
Klasik Türk erkeği . Evlenince bi haller oluyorÇok sevdiğim bir abimden rica ettim ben babasının ismini koymak istemiyorum diye oda baya konuştu şimdi koymak istemiyor ilk gebeliğimde de tek oğlan benim babamın adını koymak bana düşer demişti çok dua etmiştim kız olsun diye nasip olmadı ay bunda da erkek olduğunu anladığım an işledim ince ince adam benle evlenene kadar babasını adı soyadiyla kaydetmişti telefonuna asla aralarında sevgi bağı yoktu hamile kaldım babamın adı demeye başladı asla koymam
Hindistan cevizi yağı bende de var ama kokusunu sevmedim sürünce yaaaValla bence en guzel hindistan cevizi yagi cok guzel nemlendiriyo hemde dogal benim bitmisti iste benek yagi suruyodum arada bugun hemen aldim
Bende hic sevmiyorum ozellikle biraz emene kadar gobegi acik geziyorum evdeBen de bebe yağı ve bebe vazelini sürüyorum her akşam duştan sonra. O hissi sevmiyorum ama olsun
Bir de aşırı yağlı his bırakıyor bu yağlar yaa. Sürdükten sonra direk atleti indirince atlet hep yağ oluyor benimKlasik Türk erkeği . Evlenince bi haller oluyor
Hindistan cevizi yağı bende de var ama kokusunu sevmedim sürünce yaaa
O yağlar geçmiyor biliyor musunBende hic sevmiyorum ozellikle biraz emene kadar gobegi acik geziyorum evdesimdiden pijamalarim atletlerim hep yagli yagli duruyo o karar sicak yikamama ragmen
ay ben seviyorumHindistan cevizi yağı bende de var ama kokusunu sevmedim sürünce yaaa
Dun ebebek ten leke cikarici aldim babyme markaydi galibaO yağlar geçmiyor biliyor musunben ilk gebeligimdekileri attım çöpe
Ay o kadar isim var ki arayınca bulamıyorsun demekki kız olsa bende öyle hissedecektimBenim oğlum Ömer. O kadar severek koydum kiama kıza isim bulamıyorum şimdi
Bizde ilk torun ondan oğlumun hiç corabı bile yokBen giyim çok almadım kız kardeşim ilk etapta giyebilecegi zıbın tulum vs verdi. Sadece hastanede giydirmek için bi kaç takım yeni aldım. Bide gece tulum çıtçıtları zor olur diye 3 takım alt üst pijama takımı aldım. Gorumcemin gelini de kalın battaniyeler verdi ben sadece 1 penye 1 tanede 4 katlı muslin örtü aldım. Valla verilenlerin hepsi yepyeni Allah razı olsun çok işime yaşayacaklar.
Gerçekten ya evlenince ne oluyorsa aileci oluyorlar ama benimkinin çevresinde de var sürekli arayıp babanın adını koy babanın adını koymak sana düşer diyorlar deliriyorum yav benim çocuğum dedim en son ben bu kadar sıkıntı yaşıyorum her gün göbeğimden iğne vuruyorum al birini kendine vur bakayım nasıl ben istemiyorum koymak isim kadere sirayet eder babana bı bak diyorum haklısın diyor sonra yine baştanKlasik Türk erkeği . Evlenince bi haller oluyor
Hindistan cevizi yağı bende de var ama kokusunu sevmedim sürünce yaaa
Ben 1 penye battaniye aldım diye 1 tane de muslin alayım ilk etapta şimdilik yeter diye düşündüm. Benim aldığım müslin 4 katlı ve baya büyük canım. Bana verilen battaniyeler arasında hem kalın hem ince yumuş battaniye de var. Incesinden olmasaydı ben bi tanede nohut battaniye kesin alacaktım. Kızlarımla kullanmıştım o battaniyeden çok kullanışlı oluyorBizde ilk torun ondan oğlumun hiç corabı bile yokkız kardeşim uzakta yakında olsa bile zaten kızları büyümüş bütün giyimleri paylamış ihtiyaci olanlara..ondan çok zor bana.Bu arada muslin ne kadar almak lazım boyutları küçükmü büyükmü olsun
Evet o yüzden de sevmiyorum hiç . Lieracta öyle bir sorun olmuyor ama o da artık alınacak gibi değil maalesef :))Bir de aşırı yağlı his bırakıyor bu yağlar yaa. Sürdükten sonra direk atleti indirince atlet hep yağ oluyor benim
Hiç umursamayın . Bir bebeğin ilk oluşmaya başladığı andan itibaren her güzelliğini de skıntısı da yaşayan, hisseden tek kişi bizleriz .. bu sebeple bebeğin anne ve babası ortak bir isim bulup koymalı. eşim bir kere dalgasını geçmişti koyarız annemin adını diye . Valla o kadar zorluğunu yaşayan benim, illa bir büyüğün ismi konacaksa o da benim annemin adı olur ama onu da koymucam zten dedim . Bir daha esprisini de yapmadıGerçekten ya evlenince ne oluyorsa aileci oluyorlar ama benimkinin çevresinde de var sürekli arayıp babanın adını koy babanın adını koymak sana düşer diyorlar deliriyorum yav benim çocuğum dedim en son ben bu kadar sıkıntı yaşıyorum her gün göbeğimden iğne vuruyorum al birini kendine vur bakayım nasıl ben istemiyorum koymak isim kadere sirayet eder babana bı bak diyorum haklısın diyor sonra yine baştan
Kuzum benim oğlum 12.12.2017 de doğdu megersem o ayki planlı sezaryenler o günü seciyormus tarih olarak uyumlu diye baktı benimde doğurma hevesim var aradan çıkardıBen o doktoru şikayet ederdim şahsen. Bir sorun yoksa neden başlatmak istedi ki doğumu? Kaldı ki 7 saat hiçbir şey yani ben iki günde doğum yaptımilk gün 1 cm bile açılmadı.
Canım ya gerçekten teşekkür ederiz. Senin sayende herşeyden haberimiz oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?