2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende seninle konuştuktan sonra vazgectim 6 9 ay almaktan lc waikiki de siparisim vardi iptal ettim havanin durumuna gore almak cok daha mantikli geldi 1 3 - 3 6 neyse de daha uzaga gitmim
Ben 6-9 aldım ama uzun kol. Bura soğuk oluyor uzun kol giyer. Ama yazı bilemiyorum diye almıyorum

Bende hic sevmiyorum ozellikle biraz emene kadar gobegi acik geziyorum evde simdiden pijamalarim atletlerim hep yagli yagli duruyo o karar sicak yikamama ragmen
Özellikle atlet giyiyorum o emsin diye zaten atlet giymezsem hemen belim üşür benim alışkanlık. Üşütmemek için her türlü giyerim

Ooo sen heryere suruyosun ben sadece gobek
Benim ergenlikten kalma kalça çatlaklarım var . :) o zaman bile çatldıysa gebelikte de olur diye düşünüyorum . O yüzden göbek bacak ,kalça, bazen de göğüs sürüyorum ama düzenli süremiyorum üşengeçlikten bazıları günde 2 kere sürüyormuş lieracı

Dun ebebek ten leke cikarici aldim babyme markaydi galiba ona bastim aksamdan birazdan yikicam bakalim cikicak mi 4 tane pijamam suan lekeli döndürüp döndürüp giyiyorum bari digerleri gitmesin
Çok övüyprlar onu acaba nasıl. Şuan 2. %40 indirimli satılıyor galiba öyle gördüm. Dene bakalım bize de söyle kuzum

Ben de bir tane 4 katlı müslin aldım, bir tane ince müslin, bir nohut battaniye, bir tane de içi pofuduk olan örgü battaniye aldı annem. Bu kadar yeter

Ben şu an hiç bir şey sürmüyorum kantaronlu çatlak krem almıştım sürerim diye doğal içerikli, sonra onu yüzüme kullandım bitti bile ama daha çatlak vs olmadı

Benim de var ergenlikten. Zaten sınav dönemleri şişer sonra zayıflardım. Ama bu sefer ki kilo almam bana tatlı geliyor. Çatlak da olsa üzülmem bebeğimden hatıra diye bakarım hep. Eşim diyor ben olsam öyle düşünmezdim hayırdır dedim beğenmeyeceksin galiba

Bende tekrardan mi başlasam bilemedim cidden çok güzel bir diziydi

Ay kimmiş o zengin arkadaş

Özellikle atlet giyiyorum o emsin diye zaten atlet giymezsem hemen belim üşür benim alışkanlık. Üşütmemek için her türlü giyerim
Ay bende yaz kış asla atletsiz duramıyorum. O atlet illa giyilecek. Şimdi atletlerim göbekten kısa gelmeye başladı. Yeni atletler almam lazım

Ay bende yaz kış asla atletsiz duramıyorum. O atlet illa giyilecek. Şimdi atletlerim göbekten kısa gelmeye başladı. Yeni atletler almam lazım
Ben de öyleyim yazın da giyerim. Belim üşüyor açılınca çorap da giyerim bir de. Ayaklarım da üşüyor çünkü. Benim daha kısalmadı ama emzirme atleti alacağım galiba

1 tanecik bile hamile fotoğrafım yok yaaa hep böyle saçma sapan çekildiklerim var :))

Bana da öyle kuzum göbeği gördükçe mutlu oluyorum hatta krem kaşıntıyı da hafifletiyor nem verdiği için yoksa Hart Hart kaşıycam yani ben eşimi biliyorum o biraz şekilci belli etmese de dikkat etmemi ister

Ben burda okumuştum muslin ne kadar çok alsanız o kadar iyi yazıyordu anneler ondan benim evimde hiç yok ben daha çok almayı düşünüyordum..battaniye 1 tane aldım 1 nohut alıcam 2 tane ince ve 1 tane çok kalın almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…