Ben 6-9 aldım ama uzun kol. Bura soğuk oluyor uzun kol giyer. Ama yazı bilemiyorum diye almıyorumBende seninle konuştuktan sonra vazgectim 6 9 ay almaktanlc waikiki de siparisim vardi iptal ettim havanin durumuna gore almak cok daha mantikli geldi 1 3 - 3 6 neyse de daha uzaga gitmim
Özellikle atlet giyiyorum o emsin diyeBende hic sevmiyorum ozellikle biraz emene kadar gobegi acik geziyorum evdesimdiden pijamalarim atletlerim hep yagli yagli duruyo o karar sicak yikamama ragmen
Benim ergenlikten kalma kalça çatlaklarım var . :) o zaman bile çatldıysa gebelikte de olur diye düşünüyorum . O yüzden göbek bacak ,kalça, bazen de göğüs sürüyorum ama düzenli süremiyorum üşengeçliktenOoo sen heryere suruyosun ben sadece gobek
Çok övüyprlar onu acaba nasıl. Şuan 2. %40 indirimli satılıyor galiba öyle gördüm. Dene bakalım bize de söyle kuzumDun ebebek ten leke cikarici aldim babyme markaydi galibaona bastim aksamdan birazdan yikicam bakalim cikicak mi 4 tane pijamam suan lekeli döndürüp döndürüp giyiyorum bari digerleri gitmesin
Ben de bir tane 4 katlı müslin aldım, bir tane ince müslin, bir nohut battaniye, bir tane de içi pofuduk olan örgü battaniye aldı annem. Bu kadar yeterBen 1 penye battaniye aldım diye 1 tane de muslin alayım ilk etapta şimdilik yeter diye düşündüm. Benim aldığım müslin 4 katlı ve baya büyük canım. Bana verilen battaniyeler arasında hem kalın hem ince yumuş battaniye de var. Incesinden olmasaydı ben bi tanede nohut battaniye kesin alacaktım. Kızlarımla kullanmıştım o battaniyeden çok kullanışlı oluyor
Ben şu an hiç bir şey sürmüyorumBenim ergenlikten kalma kalça çatlaklarım var . :) o zaman bile çatldıysa gebelikte de olur diye düşünüyorum . O yüzden göbek bacak ,kalça, bazen de göğüs sürüyorum ama düzenli süremiyorum üşengeçliktenbazıları günde 2 kere sürüyormuş lieracı
Benim de var ergenlikten. Zaten sınav dönemleri şişer sonra zayıflardım. Ama bu sefer ki kilo almam bana tatlı geliyor. Çatlak da olsa üzülmem bebeğimden hatıra diye bakarım hep. Eşim diyor ben olsam öyle düşünmezdimBenim ergenlikten kalma kalça çatlaklarım var . :) o zaman bile çatldıysa gebelikte de olur diye düşünüyorum . O yüzden göbek bacak ,kalça, bazen de göğüs sürüyorum ama düzenli süremiyorum üşengeçliktenbazıları günde 2 kere sürüyormuş lieracı
Bende tekrardan mi başlasam bilemedimGot aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrarkız isimleri sonsuz bucaksız ve çok güzel geliyor bana oğluma hala isim bulamadım hıc biri kulağıma güzel gelmiyor eşim doğunca koyalım diyor oda kafama yatmıyor isimsiz kaldı yavrum
Ay kimmiş o zengin arkadaşBenim ergenlikten kalma kalça çatlaklarım var . :) o zaman bile çatldıysa gebelikte de olur diye düşünüyorum . O yüzden göbek bacak ,kalça, bazen de göğüs sürüyorum ama düzenli süremiyorum üşengeçliktenbazıları günde 2 kere sürüyormuş lieracı
Her diziyi izlemek için yarı platforma üye olmamız gerekiyor ya sinir basıyor beniBende tekrardan mi başlasam bilemedimcidden çok güzel bir diziydi
Ay bende yaz kış asla atletsiz duramıyorum. O atlet illa giyilecek. Şimdi atletlerim göbekten kısa gelmeye başladı. Yeni atletler almam lazımÖzellikle atlet giyiyorum o emsin diyezaten atlet giymezsem hemen belim üşür benim alışkanlık. Üşütmemek için her türlü giyerim
Ben de öyleyim yazın da giyerim. Belim üşüyor açılıncaAy bende yaz kış asla atletsiz duramıyorum. O atlet illa giyilecek. Şimdi atletlerim göbekten kısa gelmeye başladı. Yeni atletler almam lazım
1 tanecik bile hamile fotoğrafım yok yaaaNiyet ettim bugün süslenip fotoğraf çekmeye. Sadece bir kere 15.haftada yaptım bu işiher ay düzenli yapana saygım sonsuz helal diyorum ileride minnağıma göstermek için istiyorum aslında. Paylaşmıyorum eşim Şuan nazar değer diye istemiyor
Hadi kalk dicem de sen iştesin1 tanecik bile hamile fotoğrafım yok yaaahep böyle saçma sapan çekildiklerim var :))
Bana da öyle kuzum göbeği gördükçe mutlu oluyorum hattaBenim de var ergenlikten. Zaten sınav dönemleri şişer sonra zayıflardım. Ama bu sefer ki kilo almam bana tatlı geliyor. Çatlak da olsa üzülmem bebeğimden hatıra diye bakarım hep. Eşim diyor ben olsam öyle düşünmezdimhayırdır dedim beğenmeyeceksin galiba
Aynı ben yaa bende öyle yaz kış çorapBen de öyleyim yazın da giyerim. Belim üşüyor açılıncaçorap da giyerim bir de. Ayaklarım da üşüyor çünkü. Benim daha kısalmadı ama emzirme atleti alacağım galiba
Benimde yok1 tanecik bile hamile fotoğrafım yok yaaahep böyle saçma sapan çekildiklerim var :))
Ay evet sen doğudaydın o aylarda sogur orasi tabiBen 6-9 aldım ama uzun kol. Bura soğuk oluyor uzun kol giyer. Ama yazı bilemiyorum diye almıyorum
Ben burda okumuştum muslin ne kadar çok alsanız o kadar iyi yazıyordu anneler ondan benim evimde hiç yok ben daha çok almayı düşünüyordum..battaniye 1 tane aldım 1 nohut alıcam 2 tane ince ve 1 tane çok kalın almak istiyorumBen 1 penye battaniye aldım diye 1 tane de muslin alayım ilk etapta şimdilik yeter diye düşündüm. Benim aldığım müslin 4 katlı ve baya büyük canım. Bana verilen battaniyeler arasında hem kalın hem ince yumuş battaniye de var. Incesinden olmasaydı ben bi tanede nohut battaniye kesin alacaktım. Kızlarımla kullanmıştım o battaniyeden çok kullanışlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?