2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Gerçekten öyle somut büyük şeyleri görünce anlıyorlar şuan göbeğim büyüdükçe hamile olduğumu anlıyor ilk başta çok korkuyordu ilki kaybedince umut etme heveslenme dedi hep bana başta büyüdükçe alışıyor hele erkek olduğunu duyunca baya gözleri doldu çok duygulandı adım adım inanıyor bebeği olacağına şöyle ağzını burnunu da net görsek ultrasonda daha çok anlayacak inşalllah

İzledim kuzum. Son sezonu çok beğenmedim açıkçası. İlk sezonlar güzeldi halbuki
Ayy benim o dimitriden midem bulandı son sezon iğrenç otesiydi ya tam bir vakit kaybı oldu dediğiniz gibi full küfür dinledik catatoy'da kurtarmaz daha o diziyi

Bebek arabası tak çıkar mekanik bir iş gibi ya o yüzden seviyolar bence beşik,araba kurma gibi işleri .Benimki de ilgiyle yaptı .ama zıbın tulum biberon emzik anlamıyor güzelmiş diyor geçiyor
Aaa olabilir bak benimkide sürüşü çok güzelmiş konforu iyi kaliteli falan diye sevdi arabayı kıyafetlerden birşey anlamıyor kumaşlarına bakıyor ama polyester alma çocuğa diyor kendisi huylu olduğu için huylandigi şeyleri alamıyorum bebeğe v yaka giymez mesela çocuğa da giydirmeyecekb

Ben de başladım ateş kadehinde bugün sıra benim en sevdiğimde ateş kadehi
Bugün de 2. filmi izledim Ay resmen unutmuşum çoğu yeri. Ateş kadehini sinemada izlemiştim. Üff çok severim. Azkaban tutsağını da seviyorum ben bu arada. ve tabi ki ölüm yadirgalarında hangimiz yerimizde durabildik.

Aynen karnımız burnumuzda olunca daha çok anlayacaklar

Benimki anlamaz öyle pamuk,polyester ayrımı .anlatınca kafa sallıyor dinliyor gibi yapıyor. V yaka yakışıyor erkeklere ya bence

Canım bunlar tek katlı olanlar çok ince oluyor. Anca yazın falan kullanılır belki
Kuzum saçma bir sorun olucak biliyorum ama muslin neki ne için kullanılıyor bizim dilimizde muslin sözü yok ondan soruyorum..bende sanıyorum muslin bir tek kundak yapmak için ondan ince bakıyorum..kalın zaten diyorum battaniye olucak

İlk film hariç hepsini ilk gün sinemada izledim ben de büyüleri falan söylüyorum ezbere eşim de manyağa bak diyor oooo diyorum bekle ve gör kızım da ezberleyecek evde büyü yapcaz biz diyorum

Canım o pamuktan yumuşak oluyor bebekler için. Kundak, battaniye, havlu niyetine . Hepsine oluyor . İnceleri bebeği terletmiyor . Islanınca çabuk kuruyor. Bazı bebek kıyafetlerini de müslinden dikiyorlar. Bikaç katlı bebek müslin battaniyeleri de oluyor mevsimlik

Anladım canım yerinde olsam sanırım bu sene gitmezdim onları evime davet ederdim sırayla küçük bebekle anne evi dahi olsa bana zor geliyor açıkçası artık
Kesinlikle katılıyorum. Ben antalyadayım annemlerde kocaelide. Çocukların okulu olduğu için bende yazdan yaza anca gidiyordum. Ama bu yaz bebiş küçük olacak bende gitmeyi düşünmüyorum.

Heee anladımo zaman ince muslin bir kaç tane kundak için almak lazım battaniye de 2 tane yeter muslin

Kesinlikle katılıyorum. Ben antalyadayım annemlerde kocaelide. Çocukların okulu olduğu için bende yazdan yaza anca gidiyordum. Ama bu yaz bebiş küçük olacak bende gitmeyi düşünmüyorum.
Keşke ben de Antalya gibi yerde olsam ben de gitmem ama kuzum burada zorlanıyoruz çok yabancı bir yerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…