- 30 Eylül 2022
- 2.570
- 3.453
- 63
Gerçekten öyle somut büyük şeyleri görünce anlıyorlar şuan göbeğim büyüdükçe hamile olduğumu anlıyor ilk başta çok korkuyordu ilki kaybedince umut etme heveslenme dedi hep bana başta büyüdükçe alışıyor hele erkek olduğunu duyunca baya gözleri doldu çok duygulandı adım adım inanıyor bebeği olacağına şöyle ağzını burnunu da net görsek ultrasonda daha çok anlayacak inşalllahBende öyleyim sanıyorum sevinmiyor gerçi sonra hep bana diyor sevinmeyi bile korkuyorumama yatak gelince ben dedim sen başla kurmaya bende geliyorum yok dedi gel bir baktım gözleri dolmuş ağlıcak durumda yatak gelince sanki anladıki oğlu olucak ama genelde erkekler bizim gibi diğiller biz daha çok hassas boşunamı diyorlar anne gibi kimse olamaz
İzledim kuzum. Son sezonu çok beğenmedim açıkçası. İlk sezonlar güzeldi halbuki
Ayy benim o dimitriden midem bulandıAy son sezon resmen rezaletti. Son sezon sadece küfürlerden ibaretti midem bulandı yani küfür dinlemekten sadece küfür replikleri ezberlenmiş başka konuşma repliği yok sahneler aşırı saçma resmen telefonla sanki karlılarına geçip çekmişler oysaki gerçekten ilk 2 sezon mük ama son sezon resmen boşa vakit kaybıydı hele son sezonun son bölümü 28 dk için onu ayrı bölüm yapmaya bile gerek yoktu boşa uzatılmış
Aaa olabilir bak benimkide sürüşü çok güzelmiş konforu iyi kaliteli falan diye sevdi arabayıBebek arabası tak çıkar mekanik bir iş gibi ya o yüzden seviyolar bence beşik,araba kurma gibi işleri .Benimki de ilgiyle yaptı .ama zıbın tulum biberon emzik anlamıyor güzelmiş diyor geçiyor
Canım bunlar tek katlı olanlar çok ince oluyor. Anca yazın falan kullanılır belkiCaline Baby Müslin Bezi Örtü Kuzu Desen - Gri 120x120 cm + 4 Adet Ağız Mendili - Fiyatı, Yorumları
Caline Baby Müslin Bezi Örtü Kuzu Desen - Gri 120x120 cm + 4 Adet Ağız Mendili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Biri bana anlatırmı bu muslinler ne için o zaman?
Zaten bitmedi mi final sezonu diyordu sankiAyy benim o dimitriden midem bulandıson sezon iğrenç otesiydi ya tam bir vakit kaybı oldu dediğiniz gibi full küfür dinledik catatoy'da kurtarmaz daha o diziyi
Bugün de 2. filmi izledimBen de başladım ateş kadehinde bugün sırabenim en sevdiğimde ateş kadehi
Son bölüme bakılırsa yenisi gelir gibi geldi bana spoiler vermiyimZaten bitmedi mi final sezonu diyordu sanki
Aynen karnımız burnumuzda olunca daha çok anlayacaklarGerçekten öyle somut büyük şeyleri görünce anlıyorlar şuan göbeğim büyüdükçe hamile olduğumu anlıyor ilk başta çok korkuyordu ilki kaybedince umut etme heveslenme dedi hep bana başta büyüdükçe alışıyor hele erkek olduğunu duyunca baya gözleri doldu çok duygulandı adım adım inanıyor bebeği olacağına şöyle ağzını burnunu da net görsek ultrasonda daha çok anlayacak inşalllah
Benimki anlamaz öyle pamuk,polyester ayrımı .anlatınca kafa sallıyor dinliyor gibi yapıyor.Aaa olabilir bak benimkide sürüşü çok güzelmiş konforu iyi kaliteli falan diye sevdi arabayıkıyafetlerden birşey anlamıyor kumaşlarına bakıyor ama polyester alma çocuğa diyor kendisi huylu olduğu için huylandigi şeyleri alamıyorum bebeğe v yaka giymez mesela çocuğa da giydirmeyecekb
Kuzum saçma bir sorun olucak biliyorum ama muslin neki ne için kullanılıyor bizim dilimizde muslin sözü yok ondan soruyorum..bende sanıyorum muslin bir tek kundak yapmak için ondan ince bakıyorum..kalın zaten diyorum battaniye olucakCanım bunlar tek katlı olanlar çok ince oluyor. Anca yazın falan kullanılır belki
Evet öyle gibi ama final sezonu diyordu sanki ne bilimSon bölüme bakılırsa yenisi gelir gibi geldi bana spoiler vermiyim
İlk film hariç hepsini ilk gün sinemada izledimBugün de 2. filmi izledimAy resmen unutmuşum çoğu yeri. Ateş kadehini sinemada izlemiştim. Üff çok severim. Azkaban tutsağını da seviyorum ben bu arada. ve tabi ki ölüm yadirgalarında hangimiz yerimizde durabildik.
Canım o pamuktan yumuşak oluyor bebekler için. Kundak, battaniye, havlu niyetine . Hepsine oluyorKuzum saçma bir sorun olucak biliyorum ama muslin neki ne için kullanılıyor bizim dilimizde muslin sözü yok ondan soruyorum..bende sanıyorum muslin bir tek kundak yapmak için ondan ince bakıyorum..kalın zaten diyorum battaniye olucak
Kesinlikle katılıyorum. Ben antalyadayım annemlerde kocaelide. Çocukların okulu olduğu için bende yazdan yaza anca gidiyordum. Ama bu yaz bebiş küçük olacak bende gitmeyi düşünmüyorum.Anladım canım yerinde olsam sanırım bu sene gitmezdim onları evime davet ederdim sıraylaküçük bebekle anne evi dahi olsa bana zor geliyor açıkçası artık
Heee anladımCanım o pamuktan yumuşak oluyor bebekler için. Kundak, battaniye, havlu niyetine . Hepsine oluyor. İnceleri bebeği terletmiyor . Islanınca çabuk kuruyor. Bazı bebek kıyafetlerini de müslinden dikiyorlar. Bikaç katlı bebek müslin battaniyeleri de oluyor mevsimlik
Sonunda dimitri hortladı ya kuzum bana bitmedi gibi geldiZaten bitmedi mi final sezonu diyordu sanki
Keşke ben de Antalya gibi yerde olsam ben de gitmemKesinlikle katılıyorum. Ben antalyadayım annemlerde kocaelide. Çocukların okulu olduğu için bende yazdan yaza anca gidiyordum. Ama bu yaz bebiş küçük olacak bende gitmeyi düşünmüyorum.
Olabilir kuzum. Eşim de öyle diyor zatenSonunda dimitri hortladı ya kuzum bana bitmedi gibi geldi
Evet canım yazın çok rahat olur, ben de alıcam bikaç taneHeee anladımo zaman ince muslin bir kaç tane kundak için almak lazım battaniye de 2 tane yeter muslin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?