Kuzum en iyi kendini sen bilirsin biraz konforla ilgili bir durum ya mesela bir kolda çocuk diğer kolda çanta gibi bir durum olursa rahat eder misin, ben de iki çocuk mesela ben sırt harici çantayla rahat edemem bunalırım kendimi biliyorum artılarını eksilerini kendin için düşün en iyi kararı verirsin kendin için kimisi mesela tek omuzda çantayla senin attığın modelle aşırı rahat ediyor
Ayyyy bayıldımmmm m uğraşırsın annesi büyüdüğünde benim neden yok demesin güzel kızın sonra. Ben böyle şeylere üzülürüm hiç fark olmasın isterim ben seni gazlarım inşallah fırsat bulursam
Akıl sagligim yerinde olursa cekicem ahhahah bizim ev çok fena bir aslan bir ikizler bir yay bide balık geliyor sen bana musait bı zamanda huni linki at kuzum ben onunla çekerim resimleri
Kuzum en iyi kendini sen bilirsin biraz konforla ilgili bir durum ya mesela bir kolda çocuk diğer kolda çanta gibi bir durum olursa rahat eder misin, ben de iki çocuk mesela ben sırt harici çantayla rahat edemem bunalırım kendimi biliyorum artılarını eksilerini kendin için düşün en iyi kararı verirsin kendin için kimisi mesela tek omuzda çantayla senin attığın modelle aşırı rahat ediyor
Akıl sagligim yerinde olursa cekicem ahhahah bizim ev çok fena bir aslan bir ikizler bir yay bide balık geliyor sen bana musait bı zamanda huni linki at kuzum ben onunla çekerim resimleri
ahahahahhahaa çok iyi. Çekeriz çekeriz. Koç da olursa çok inat oluyorlarmış. Sen sezeryan mı olacaksın kuzum yoksa normal olacak mısın? Yapanlar var okumuşsundur kesin sdsv mi ne deniyordu ya
Her şey koyarım ben bakım kremlerini biberon maması bazen termos lazım oluyor hem ben kendim için çanta birde götürmem onun için kendime lazım olan eşyamıda koyarım küçük bana asla yetmez
Her şey koyarım ben bakım kremlerini biberon maması bazen termos lazım oluyor hem ben kendim için çanta birde götürmem onun için kendime lazım olan eşyamıda koyarım küçük bana asla yetmez
Ben yazın bile yorganla yatarım ama sarılmak için bebe olunca nasıl olacak bilmiyorum birşeye temas ederekte uyuyamam kedilerim hariç eşime bile dokunsa bı yerim rahatsız olurum uyuyamam uykum çok huzursuz olur inşallah bana çekmez babasına çeker yoksa yanarım
Aaa o kadar detaycılığa başaktır demiştim benimki de terazi eli çok açık. Biraz tutumlu olsun isterdim yine de cimri olmalarından iyidir. Aslında ben dışarıya cimri olsun sadece bana eli açık olsun isterdim o genel yanılgı bende de mevcut pahalı olanı her zamanı daha güzel sanıyorum almasam bile
Benimkinin herkese açık inanılmaz açık asla bir limiti yok malesef benim aileme de öyle kendi ailesine de özellikle ihtiyaç varsa en pahalısini alır böyle olmasıda çok kötü herşeyi ben sıralanıyorum o yüzde ben araştırmak xorunda kalıyorum
Merhaba hanımlar İstanbul'da detaylı ulturasona gitmeyen varsa ben Cerrahpaşa Ali Beniana gittim randevu almak çok kolay oldu 800 TL ödedim renkli fotoğrafını verdi ilgilendi çok fazla paralar vermeye gerek yok.
Ben yazın bile yorganla yatarım ama sarılmak için bebe olunca nasıl olacak bilmiyorum birşeye temas ederekte uyuyamam kedilerim hariç eşime bile dokunsa bı yerim rahatsız olurum uyuyamam uykum çok huzursuz olur inşallah bana çekmez babasına çeker yoksa yanarım