2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum okuduğum kitapta ilaç kullanılmaz bu dönemde sivilcelere yazıyor. Tek bildiğim bu ama kontrole gidince doktoruna bir danışırsın istersen
Evet ilaç zaten normalde de ağır, krem olur ama hangisi? Ty’de bir sürü var bakayım yorumlara göre artık

Çarşamba porsuk köyü kuzum
Ben çarşamba da çalıştım bir sene
Mantıklı düğmeyi ileri almak. Yani söküp tekrar mı diktin hiç yeteneğim yoktur

Aa bunu ben de almıştım ama aldıktan sonra yorumları okudum. Kötü yorumları da görünce iptal ettim. Çok güzel inmişti fiyatı İnşallah sen memnun kalırsın kuzum .
Ben de okudum yorumları ben de kararsızım kalsa mı kalmasa mı diye hoşumuza gitti aslında ama düşüneceğim bir kaç gün öyle karar vereceğim

Memnun olan da çoktu ama . Olmadı aldığın paranın 2 katı fazlasına satarsın
Zaten Şuan 10 olmuş fiyatı da. Eğer kullanmayacaksam iade ederim ben aslında beğendik ama soru işaretleri de oldu işte kafamda. En büyüğü de 360 derece dönmemesi. Dönmesi lazım bence koltuğun rahat olması açısından. İndirim olunca alayım sonra karar veririm demiştim

Ayyy kızlar yaaa zaman geçtikçe ben daha da duygusal ve hassas oluyorum sanki gerçi hep öyleydim dee biz bugün 24 haftalık olduk veee az kaldı yani bugün yine bir posta ağladım tabi o eşime sinirlendiğim için ama geçti Normalde kontrol günümüzdü bugün o da işten fırsat bulamadi ve gidemedik ama ben çok özlemiştim sanırım ondan duygusallaştım

Hergün ağlamaya bi şey bulabilirim hergün istisnasız

Masallah cnm çok şukur
Demekki 3lü test boşuna riskli çıktı, neye göre oyle çıktı anlayamadım, amnıyosentez temizçıkmıştı
Hersey yolunda, çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…