2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy canım çok sağol hemen bi bakayım sen nasılsın nasıl gidiyor ne zamandır yoksun

Canım sen kan sulandırıcı oksapar ve coraspirin kullanıyor musun? Instagram da bir doktora denk gelmiştim kese suyunun arttırılması bizlerin veya sizin elinizde olan bir şey değil bir çok nedeni olabilir örneğin bebeğe giden damarların yeterli olmadı diyordu kan sulandırıcılar bebeğin beslenmesi için o damarları açıyormuş ki daha rahat beslensin bebeğin suyu annenin yediklerinden bebeğin böbreklerinden çıkan idrarın birleşimiymiş öyle diyordu bir de sola yatmayı tavsiye ediyordu bebeğe giden damarların daha iyi beslenmesi için yani su da içsen havuç suyu da içsen dünyaları da yesen o doktorun iddiasına göre kese suyunu doktorun veya annenin arttırması mümkün olan bir şey değilmiş o doktorun dediğine göre. Bir de bir arkadaşımız daha demiş zaten havuç suyu glikoz şekerini arttırabilir doktoruna danışarak iç bu sefer şeker çıkmasın ya da şekerini takip edebiliyorsan evde ölçüm cihazı varsa tüket her gün içeceğim dedin bir de fazla yükleme olmasın su fazlalığının da bazı komplikasyonları var su fazlalığı olunda şekerden şüphelenebiliyormuş bazı doktorlar en iyisi doktoruna danış ben havuç suyu içeceğim siz ne düşünüyorsunuz diye

Kızlar bebişin bu haftalarda hareketi az olabilirmiş o yüzden bugünlerde hareketi az ya da çok gibi düşünüp kendimizi korkutmayalım bence . 28.haftadan itibaren günde 10 kere hareket ederse bir sorun yok diyebiliriz diye bi doktorun videosunu gördüm geçende . Bu arada mesela bazen 3-4 saniye aralıklarla arka arkaya hareket ediyor falan ya onları bile tek tek sayın , 1 hareket olarak saymayın diyordu doktor bilginiz olsun :) yine tedbiri elden bırakmamak lazım tabiki. Hepimize mutlu haftasonları bu arada :)

Sağol canım duan içinSu Hall olunucak merak etme

Dün benimkiler çok hareketli değildi çok minik vurup kaçıyorlardı kendimi zor tuttum üzülmemek için taaa ki gece hareketlenmeye başladıklarında rahatladım iyi ki evham yapmadım zaten hissediyordum ya çok şiddetli değildi yani her günleri aynı değil bu bebelerin dediğin gibi takip etmekte fayda var

Yaa bu haftalarda uyku düzenler bile oluyormuş sanırım çok duygusal değil miii resmen o an uyku saati olabilir yani

Yaa bu haftalarda uyku düzenler bile oluyormuş sanırım çok duygusal değil miii resmen o an uyku saati olabilir yani
Şubat grubunu okumuştum geçen geceleri gündüzleri farklıymış anne adayları gündüz uyanıkken bebekleri gece uyanıkmış çok sert vuruyor geceleri falan diyorlardı biz de herhalde o haftalara yaklaştıkça geldikçe bizim de öyle olmaya başlıyor çok duygusal gerçekten

Aynen öyle kuzum . Bu haftalarda mesela bebekler 20 dakika ile 2 saat arası aralıksız uyuyabiliyormuş . Benim kız babasına çekerse o 2 saati zaten sürekli doldurur gibi

Aynen öyle kuzum . Bu haftalarda mesela bebekler 20 dakika ile 2 saat arası aralıksız uyuyabiliyormuş . Benim kız babasına çekerse o 2 saati zaten sürekli doldurur gibi
Ay acaba uyurlarken mıncıkladığımızda o zaman uyandırmış mı oluyoruz üzüldüm şimdi kız

Kuzum şeker bakildi mi sende bebek belki iki hafta önde ama su olması gereken hafta o yüzden bebeğe yeterli değil gibi gözüküyor olabilir mi ya da bebeğe kilo aldıran seyleri yemeyi biraksan bebek normal haftasına gelirse su yeterli olur mu böyle başka bi açıdan düşündüm umarım suyu bıan önce normale döner kuzum

womi bak kuzum bu doktordu gördüğüm. Su azlığı 1-2-3 story çekmiş izle istersen tabi sen burada sadece 1. Story izle diğerileri ciddi şu azlığından bahsedilen bir durum onları dinleyip kafanı bulandırma o kadar ciddi bir durumda doktorun zaten seni uyarır lütfen onları o kadar ciddiye alma bu doktor sadece görüşebilen durumları dile getirmiş. Mesela benimde bir dönem suları azalmıştı hatırlarsan o zaman bebek hareketleri de çoktu çünkü hareket edecekleri alan yok demişti doktorum ama detaylıda bakıldı plasenta kordon kan akışları damarlar normal bir müdahale yapılmadı mesela benimki bana su iç sola yat dedi yani her doktorun görüşü da farklı sanırım bu konuda hepsinin kendi yöntemleri var. Benim ciddi bir azalmaydı o dönem ağır enfeksiyon geçiriyordum 1 hafta da 3 kez kontrole girdim hastanede yatıyordum zaten ama detaylıda sorun yok denilince kan sulandırıcıları da bıraktım yani bebeğin hareket edeceği alan kadar su varsa onu ultrasonda gösteriyorlar zaten benim öyle olmuştu çok kafanı karıştırma moralini bozma elinden geleni tabiki yap ama strese girme doktorunu dinle ona güven

Evet kuzum bu seferde böbrekleri yoruyorsunuz B Buddy x kuzum belki senin böbrekteki büyümede fazla çalışıyor ya çok su tukettigin için ondan olabilir

Son düzenleme:
Rica ederim çok şükür iyiyim, işe gidip gelmek artık yormaya başladı, girip okuyorum sizleri ama çok aktif olamıyorum. 37 ye kadar işe gidebilenlere helal olsun gerçekten
Valla helal olsun ben şuan raporlu olmasam nasıl işe git gel yapardım bilmiyorum Allah herkesin yardımcısı olsun uyku sıkıntısı çekmek de yorucudur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…