Kuzum diplerden amonyak vücuda gecebiliyormus ama çoğu doktor bebeğe gitmiyor diyor videolarda benim yaptırmak istediğim modelde diplerine vurdurmuycam bide koku gitsin diye önceden yaptiricam iki hafta sonra yaptirsam doğuma kadar beni atar heralde doğru düşünmüşsün o koku meme reddi yapıyormuş
Birde kızlar bu sütüm olucakmı olmucakmı sanırım fazla düşünüyorum hatda geçen gün rüyamda gördümki sütüm gelmiş bebişimi emziriyorumbu göğüs pedi makinesi işte ıvır zıvırı önceden alıyoruzda ya sütümüz olmazsa sütyene kadar alıyoruz yani kardeşimde çok az geldi sonra kesildi mamaya geçti..makinesini almıcam zaten önceden ama kalan kısmını bilmiyorum alayım ya almayım kararsızım
Bizim komik oluyor ya eşim diyor canları acımıyor mu birbirlerine tekme atıyorlar bir de birinin başı birinin ayaklarında yani yazık çocuklarım doktor da eşime bir bakış attı bu cahil ne anlatıyor der gibiydi güldü kadın keselerinde su var acı hissetmezler sadece sallanmadan rahatsız olurlar demişti bazen videolarına gülüyoruz ultrasonda denk gelip çektiklerimize sonu güzel olsun inşallah hepimiz için kuzum önemli olan o
Hahah yaa napsin adamcağız duygusal dusunuyor direk yerim onları yaa ultrasonda birbirlerine öyle yapıyorlarsa sen nasıl hissediyorsun Allah bilir artık miden calkalaniyordur aminn inşallah canım benim
Kızlar biz artık bebiş hareketlerini dışardan hissediyoruz Öyle 2 haftadır az çok hissediyordum şimdi baya güçlendi akşam eşim elini koyunca tekmeledi 3 kere eşiim hissetmez sandım ama tekme atıyor bu dedi Çok harika bi his sabah da ben elimi koyunca hissettim baya
Gerçekten ya derdim hamileyken şöyle giyinicem böyle giyinicem şöyle bakıcam kendime ortama eşimin ve babaanne pijamalarımla giriş yapıyorum koala gibi yuvarlanıp yatıyorum tepede bi topuz
Kızlar biz artık bebiş hareketlerini dışardan hissediyoruz Öyle 2 haftadır az çok hissediyordum şimdi baya güçlendi akşam eşim elini koyunca tekmeledi 3 kere eşiim hissetmez sandım ama tekme atıyor bu dedi Çok harika bi his sabah da ben elimi koyunca hissettim baya
Ahhhh ahhhh bakımlı ve şık olacaktım hayaller hayatlar. Makyaj yaparsam şükür geçen öğrencilerim diyor ki hocam oje zarar vermez mi bebeğe ama Banu çiftçi diyor ki anne mutlu olmalı. Ne istiyorsa yapmalı güzellik anlamında. Bir zararı yok diyor
Gerçekten ya derdim hamileyken şöyle giyinicem böyle giyinicem şöyle bakıcam kendime ortama eşimin ve babaanne pijamalarımla giriş yapıyorum koala gibi yuvarlanıp yatıyorum tepede bi topuz
Bizde hissediyoruz artıkk eşimde bir kaç kez hissettii ben dokununca daha çok hareket ediyor babaya o kadar tepki vermiyor anneci benim oğlum daha karnımda başladı
Kızlar merhaba.24. Haftamdayım.Dünden beri belimde bacaklarımda ağrı var.Karnım da ağrıyor gaz sancısı gibi ama emin değilim. Karnımda sertlik hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Canım günde tam dolu bı bardak havuç suyu çok fazla glikoz içerir, yükleme de yakınmış aman deyim sonra diyet vermesinler. Havuc suyunu biraz azaltıp, sulu şeylere biraz ağırlık verebilirsin canım ,ayran komposto hoşaf soda gibi..
Aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için aslında sürekli sulu şeyler de yiyorum ama çocuğun suyuna faydası olmadı maalesef o zaman bir fincan içeyim sadece havuç suyunu bir şey olur mu öyle de