2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya bende doğuma yakın boyatmak istiyorum diplere gelmeden artık organik boya mı ne diyorlar doktora danışıcam tabi o vakit geldiğinde bakalım

Birde kızlar bu sütüm olucakmı olmucakmı sanırım fazla düşünüyorum hatda geçen gün rüyamda gördümki sütüm gelmiş bebişimi emziriyorumbu göğüs pedi makinesi işte ıvır zıvırı önceden alıyoruzda ya sütümüz olmazsa sütyene kadar alıyoruz yani kardeşimde çok az geldi sonra kesildi mamaya geçti..makinesini almıcam zaten önceden ama kalan kısmını bilmiyorum alayım ya almayım kararsızım

Hahah yaa napsin adamcağız duygusal dusunuyor direk yerim onları yaa ultrasonda birbirlerine öyle yapıyorlarsa sen nasıl hissediyorsun Allah bilir artık miden calkalaniyordur aminn inşallah canım benim

İnsan kendini bakımlı görmek istiyor hani hamileyim ama hala burdayım falan
Gerçekten ya derdim hamileyken şöyle giyinicem böyle giyinicem şöyle bakıcam kendime ortama eşimin ve babaanne pijamalarımla giriş yapıyorum koala gibi yuvarlanıp yatıyorum tepede bi topuz

Ben de hissediyorum bazen eşime hiç yapmadı eşek sopam o elini koyunca duruyor

İnsan kendini bakımlı görmek istiyor hani hamileyim ama hala burdayım falan
Ahhhh ahhhh bakımlı ve şık olacaktım hayaller hayatlar. Makyaj yaparsam şükür geçen öğrencilerim diyor ki hocam oje zarar vermez mi bebeğe ama Banu çiftçi diyor ki anne mutlu olmalı. Ne istiyorsa yapmalı güzellik anlamında. Bir zararı yok diyor

Gerçekten ya derdim hamileyken şöyle giyinicem böyle giyinicem şöyle bakıcam kendime ortama eşimin ve babaanne pijamalarımla giriş yapıyorum koala gibi yuvarlanıp yatıyorum tepede bi topuz
İnsan eriniyor ya arada bir dışarı çıkarken süslenip resim çekiliyorum o yanıma kâr kalıyor

Kesinlikle şahane bir his

Şu ara tatilde resmen hiç çıkmadım pijamamı da üstümden çıkartmadım

Bizde hissediyoruz artıkk eşimde bir kaç kez hissettii ben dokununca daha çok hareket ediyor babaya o kadar tepki vermiyor anneci benim oğlum daha karnımda başladı

Kızlar merhaba.24. Haftamdayım.Dünden beri belimde bacaklarımda ağrı var.Karnım da ağrıyor gaz sancısı gibi ama emin değilim. Karnımda sertlik hissediyorum. Aynı durumu yaşayan var mı?

Aaa bilmiyordum çok teşekkür ederim bilgi için aslında sürekli sulu şeyler de yiyorum ama çocuğun suyuna faydası olmadı maalesef o zaman bir fincan içeyim sadece havuç suyunu bir şey olur mu öyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…