2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bebekler için figürlü panduf patik arası yumuşak şeyler oluyor canım onlardan alabilirsin

Geçmiş olsun, geçen ben de peçetede gördüm kırmızıydı bi de benim aynı şekilde bir şey çıkmadı şükür, benim de oğlum 15 kilo mecbur alıyorum yine kucağıma

Reactions: The
Caluu baby patikleri çok güzel ben hep ordan aldım, kızlar için leopar desenli bile var kokoş sgshhd

Geçmiş olsun, geçen ben de peçetede gördüm kırmızıydı bi de benim aynı şekilde bir şey çıkmadı şükür, benim de oğlum 15 kilo mecbur alıyorum yine kucağıma
Yaa geçmiş olsun canım tekrarı oldu mu peki? Doktorun bir açıklama yaptı mı neden olur vs diye

Yaa geçmiş olsun canım tekrarı oldu mu peki? Doktorun bir açıklama yaptı mı neden olur vs diye
Yok bi daha olmadı, tahriş olmuş olabilir silerken o denk gelmiştir belki dedi ya da bi enfeksiyon kaynaklı da olabilir ama hiçbir sorun yok kanama alanı vs. yok dedi

Yok bi daha olmadı, tahriş olmuş olabilir silerken o denk gelmiştir belki dedi ya da bi enfeksiyon kaynaklı da olabilir ama hiçbir sorun yok kanama alanı vs. yok dedi
Anladım canım. Yani bende öyle sürüntü gibi azcik değildi öyle tahriş falan olduğunu sanmıyorum pek açıkçası. Hayırlısı inşallah tekrarı olmaz

biz de iki haftadır hissediyoruz dışarıdan tekmeleri arada tepki veryormuş gibi tekmeliyor sanki babasını duyunca çok güzel

Anladım canım. Yani bende öyle sürüntü gibi azcik değildi öyle tahriş falan olduğunu sanmıyorum pek açıkçası. Hayırlısı inşallah tekrarı olmaz
Oğlumda da bu haftalarda iç çamaşırıma gelecek kadardı 1 lira büyüklüğünde falan, onda ilişki olmuştu doktor ondandır sorun yok demişti devamke hatta
Takılma, bir kereliktir inşallah

Canım geçmiş olsun doktor ultrasonda sıkıntı yok dediyse endişelenme. Oğluma hamileyken benimde başıma geldi durup dururken, lavaboya girdim ne göreyim iç camasirim komple kahve rengi aklım çıktı doktor banada ultrasonda kanama alanı vs. Yok endişe etme ama her türlü istemeyiz kan görmeyi dedi bir hafta progestan hap içirdi o kadar bidaha da yaşamadım çok şükür doğuma kadar

Anladım canım ilk gebeliğimde hiç yaşamadım, bunda da daha önce hiç yaşamadım ve gerçekten korktum açıkçası hastane de çok yakın değildi gidene kadar çok kötüydüm ama Allah'tan hareketlerini hissedebiliyordum. Doktor ilaç falan yazmadı. Ama şu saatten sonra ekstra dikkat ederim tabiki bir şey kaldirmamaya vs. Açıkçası baya rahat bir hamilelik geçiriyordum pek dikkatli değildim

Oğlumda da bu haftalarda iç çamaşırıma gelecek kadardı 1 lira büyüklüğünde falan, onda ilişki olmuştu doktor ondandır sorun yok demişti devamke hatta
Takılma, bir kereliktir inşallah
İnşallah canım. İlişki olsa direk ona baglardim ben de ki doktor da onu sordu. Eşimi bir daha yanıma yaklastirir miyim bilmiyorum

Küçük oğluma prima ile başlamıştım ilk 3 ay hep sızdırma yaptı ve inanılmaz pişik oldu, sleepy e geçtim hiç sorun yaşamadık, sleepy ve molfix kullandım tabii 7 yıl öncesi idi şimdi arkadaşım diyor molfix eskisi gibi değil, biraz da bebeğin bünyesine bağlı sanırım
Havlu çoraplar oluyor kalın baya onlar deneyebilirsin canım

Teşekkür ederim kızlar bu yenidoğandan itibaren giyiliyor değil mi? Alacağım ona göre

Aldım kuzum öyle çorap hatta bugün geldi çok tatlı minnacık yicemmmmmm bakıp bakıp hayal kurmak da sevdaya dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…