Bebekler için figürlü panduf patik arası yumuşak şeyler oluyor canım onlardan alabilirsinKızlar size birşey soracağım. Ben şimdi soğuk yerdeyim. Ayaklarım da hep üşür. Bebeğimin de üşür. Patik giydirmek istemiyorumne giydirebiliriz tulumun üzerine? Çorap da giydiririm de yine de belki üşür sonuçta minnacık. Havalar da eksi oluyor burada marttır nisandır
Geçmiş olsun, geçen ben de peçetede gördüm kırmızıydı bi de benim aynı şekilde bir şey çıkmadı şükür, benim de oğlum 15 kilo mecbur alıyorum yine kucağımaYani 2 3 gün önce olmuştu canım ama etkiler mi o kadar gün sonra bilmiyorum. Öyle anormal hiçbir şey yapmadım ağır kaldırmadim vs. Neden bulamıyorum gerçekten. Ama normal zamanlarda mecburen oğlumu (13 kg) kucağıma aldığım vs oluyor. Bundan sonra nasıl yapacağımı düşünüyorum
Caluu baby patikleri çok güzel ben hep ordan aldım, kızlar için leopar desenli bile var kokoş sgshhdKızlar size birşey soracağım. Ben şimdi soğuk yerdeyim. Ayaklarım da hep üşür. Bebeğimin de üşür. Patik giydirmek istemiyorumne giydirebiliriz tulumun üzerine? Çorap da giydiririm de yine de belki üşür sonuçta minnacık. Havalar da eksi oluyor burada marttır nisandır
Yaa geçmiş olsun canım tekrarı oldu mu peki? Doktorun bir açıklama yaptı mı neden olur vs diyeGeçmiş olsun, geçen ben de peçetede gördüm kırmızıydı bi de benim aynı şekilde bir şey çıkmadı şükür, benim de oğlum 15 kilo mecbur alıyorum yine kucağıma
Yok bi daha olmadı, tahriş olmuş olabilir silerken o denk gelmiştir belki dedi ya da bi enfeksiyon kaynaklı da olabilir ama hiçbir sorun yok kanama alanı vs. yok dediYaa geçmiş olsun canım tekrarı oldu mu peki? Doktorun bir açıklama yaptı mı neden olur vs diye
Ayyy ben link istiyorum bu seferCaluu baby patikleri çok güzel ben hep ordan aldım, kızlar için leopar desenli bile var kokoş sgshhd
Link istiyorum kuzumBebekler için figürlü panduf patik arası yumuşak şeyler oluyor canım onlardan alabilirsin
Anladım canım. Yani bende öyle sürüntü gibi azcik değildi öyle tahriş falan olduğunu sanmıyorum pek açıkçası. Hayırlısı inşallah tekrarı olmazYok bi daha olmadı, tahriş olmuş olabilir silerken o denk gelmiştir belki dedi ya da bi enfeksiyon kaynaklı da olabilir ama hiçbir sorun yok kanama alanı vs. yok dedi
Link istiyorum kuzumbiraz da siz beni masrafa sokun
Caluu Baby Kaydırmaz Taban, Bebek Pandufu, Ilk Adım Ev Patiği, Terletmeyen, Tüylenmeyen Polar Fiyatı, Yorumları - TrendyolLink istiyorum kuzumbiraz da siz beni masrafa sokun
Ayyy ben link istiyorum bu seferkokoştan çok sevimli şeyler severim kuzum
biz de iki haftadır hissediyoruz dışarıdan tekmeleri arada tepki veryormuş gibi tekmeliyor sanki babasını duyunca çok güzelKızlar biz artık bebiş hareketlerini dışardan hissediyoruzÖyle 2 haftadır az çok hissediyordum şimdi baya güçlendi akşam eşim elini koyunca tekmeledi 3 kere eşiim hissetmez sandım ama tekme atıyor bu dedi Çok harika bi his sabah da ben elimi koyunca hissettim baya
Oğlumda da bu haftalarda iç çamaşırıma gelecek kadardı 1 lira büyüklüğünde falan, onda ilişki olmuştu doktor ondandır sorun yok demişti devamke hattaAnladım canım. Yani bende öyle sürüntü gibi azcik değildi öyle tahriş falan olduğunu sanmıyorum pek açıkçası. Hayırlısı inşallah tekrarı olmaz
Canım geçmiş olsun doktor ultrasonda sıkıntı yok dediyse endişelenme. Oğluma hamileyken benimde başıma geldi durup dururken, lavaboya girdim ne göreyim iç camasirim komple kahve rengi aklım çıktı doktor banada ultrasonda kanama alanı vs. Yok endişe etme ama her türlü istemeyiz kan görmeyi dedi bir hafta progestan hap içirdi o kadar bidaha da yaşamadım çok şükür doğuma kadarYaa geçmiş olsun canım tekrarı oldu mu peki? Doktorun bir açıklama yaptı mı neden olur vs diye
Anladım canım ilk gebeliğimde hiç yaşamadım, bunda da daha önce hiç yaşamadım ve gerçekten korktum açıkçasıCanım geçmiş olsun doktor ultrasonda sıkıntı yok dediyse endişelenme. Oğluma hamileyken benimde başıma geldi durup dururken, lavaboya girdim ne göreyim iç camasirim komple kahve rengi aklım çıktı doktor banada ultrasonda kanama alanı vs. Yok endişe etme ama her türlü istemeyiz kan görmeyi dedi bir hafta progestan hap içirdi o kadar bidaha da yaşamadım çok şükür doğuma kadar
İnşallah canım. İlişki olsa direk ona baglardim ben de ki doktor da onu sordu. Eşimi bir daha yanıma yaklastirir miyim bilmiyorumOğlumda da bu haftalarda iç çamaşırıma gelecek kadardı 1 lira büyüklüğünde falan, onda ilişki olmuştu doktor ondandır sorun yok demişti devamke hatta
Takılma, bir kereliktir inşallah
Küçük oğluma prima ile başlamıştım ilk 3 ay hep sızdırma yaptı ve inanılmaz pişik oldu, sleepy e geçtim hiç sorun yaşamadık, sleepy ve molfix kullandım tabii 7 yıl öncesi idi şimdi arkadaşım diyor molfix eskisi gibi değil, biraz da bebeğin bünyesine bağlı sanırımKızlar bi videoya denk geldım ama hani instagramdan bağlantı atılıyor ya o nasıl atılıyorbna anlatırmısınız?
Prima ve sleep yi karsılaştırıyor kadın ve dıyorki sleepy 1 numara, prima 1 numaradan küçük, yani sleepy 1 küçük oldugu için hemen 2 numaraya geçiliyormuş, prima koruma ve sızdırma konusunda slepye göre çok iyiymiş. Sleepy çok çiş dolarsa sızdırıyormuş, fakat prima tabıkı sleepyden pahalı oldugu için
sık değiştrip sleepy kullanacakmış hatta sadece geceleri prıma takacakmış
Bnde sleepy ve prima arasında çok kalıyorum, primayı tek gecerım ama tek sıkıntı pahalı oluşu
Havlu çoraplar oluyor kalın baya onlar deneyebilirsin canımKızlar size birşey soracağım. Ben şimdi soğuk yerdeyim. Ayaklarım da hep üşür. Bebeğimin de üşür. Patik giydirmek istemiyorumne giydirebiliriz tulumun üzerine? Çorap da giydiririm de yine de belki üşür sonuçta minnacık. Havalar da eksi oluyor burada marttır nisandır
Bunun gibi kuzumElla Bonna Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Pandufu,pembe - Fiyatı, Yorumları
Ella Bonna Organik Pamuk Müslin Bebek Patiği, Yenidoğan Pandufu,pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Teşekkür ederim kızlarCaluu Baby Gül Kurusu Kadife Bebek Patik - Fiyatı, Yorumları
Caluu Baby Gül Kurusu Kadife Bebek Patik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bakarsın diğerlerine de
Aldım kuzum öyle çorap hatta bugün geldi çok tatlı minnacık yicemmmmmmKüçük oğluma prima ile başlamıştım ilk 3 ay hep sızdırma yaptı ve inanılmaz pişik oldu, sleepy e geçtim hiç sorun yaşamadık, sleepy ve molfix kullandım tabii 7 yıl öncesi idi şimdi arkadaşım diyor molfix eskisi gibi değil, biraz da bebeğin bünyesine bağlı sanırım
Havlu çoraplar oluyor kalın baya onlar deneyebilirsin canım
Benim attıklarımın 0-6 ay seçeneği var canım. Bide altında başka renkleride var bakabilirsinTeşekkür ederim kızlarbu yenidoğandan itibaren giyiliyor değil mi? Alacağım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?