2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah canım. İlişki olsa direk ona baglardim ben de ki doktor da onu sordu. Eşimi bir daha yanıma yaklastirir miyim bilmiyorum
Ben de kahverengi ve birkaç gün önce ilişki oldu diyince acaba o zaman kanlanma oldu da eski kan olunca kahveye dönermiş ya ondan mı oldu diye düşündüm seninkine. Tabii sana kalmış biz biraz durup devam etmiştik o zaman.

Reactions: The
Anladım canım olabilir tabiki. Ay bu da söylenir mi bilmiyorum ayıp olacak belki ama hamileliğin başından beri benim üstte olduğum bir pozisyon denememiştik hiç, iki gün önce böyle bir ilişki yaşadım ama o an hiçbir şey olmadı. Acaba dediğin gibi kan kurudu da sonra mı oldu olabilir bu hiç aklıma gelmedi canım. Kendi doktoruma muayene olmadım, ona da olup en azından bir süre ara veririz

Bende prima ve sleepy stok yaptım aynen şansa bakalım , prima premiumcare gece , sleepy bionatural gündüz kullanmayı planlıyorum bir hassasiyet alerji olmazsa , ilk zamanlar günde 7/8 bez değiştirmek gerekiyormuş bildiğim canım

Belki de olabilir, bizimki de çünkü hep devam etti ama bir kere kanadı yani ters bi hareket falan oldu belki ama içeri kadar olacak bir sorun değildir, doktoruna da danış tabii

Tamam kuzum. Ben olur mu acaba diye düşünmüştüm olur diyorsunuz alacağım
Yani yenidoğana patik çok da gerekli değil gibi ya kalın bir çorap da yeter sonrası yaz zaten direkt diğer kış giyeceği numarayı alsan da olur boşuna masraf, kışın doğum yapanlar daha iyi bilir ama ben almam şahsen

Belki de olabilir, bizimki de çünkü hep devam etti ama bir kere kanadı yani ters bi hareket falan oldu belki ama içeri kadar olacak bir sorun değildir, doktoruna da danış tabii
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın evet kendi doktoruma da danisacagim, muayenem salı günü

Kuzum tabiki dikkat et ama içinde rahat olsun panik yapma inşallah bidaha yaşamazsin canımm

Kuzum biz bitlisdeyiz ya ondan endişem bakıyorum unutmuşsun bitlis soğuğunu

Kuzum biz bitlisdeyiz ya ondan endişem bakıyorum unutmuşsun bitlis soğuğunu
Soğuk da yatacak ama yenidoğanken, dışarı çıkarsan yine yatacak üstünde battaniye Ben ordayken çok sakınmadım, oğlum doğru düzgün hastalanmazdı bile gece dışarı çıkıyorduk bak evleri sansürledim

Eklentiler

• EEF7918E-5D9A-4C24-9F70-622DB85C0E84.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 67
Ahahahha niye evleri sansürlüyorsun yoksa sen beni tanıyor musun ama sen ortaokulsun ben lise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…