2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
24 kasım diyerek eşimin kartını aldımşimdi bir sürü favorilemişim güzel indirim olmasa ağlıcam

Kuzum ben oranı beklemiyorumbu gün yine kv konuştum kesinlikle diyor bir sürü giyim alıcaz annemde öyle diyor ondan giyim en son
Ne alacaksın kuzum indirimden? Ya eksik hiç bitmiyor da biraz aylara bölmem lazım az önce az daha vans ayakkabıyı alıyordum şeytan benle oyun oynuyor

Kızlar selam kv yle konuştuk akşam akşam doğum ne zamana falan dedi inşallah 15 Mart 1 nisan arasi annen gelecekmi dedi ben annemi istemiyorum strese sokuyor beni kız kardeşim gelecek o bakacak dedim hee bizi istemiyon yani bizde sizde geçirmeyi düşünüyorduk bayramı falan dedi cinnet yüklendi o an bana direk net bir şekilde ben bakamazsam çağırırım ama babamı istemiyorum anne ben evde erkek istemiyorum kurtajda kırk gün kanamam olmuştu doğumda da olacak bebek emzirecem dedim he babanı ne yapacam ramazan ya diyo dedim o zaman bakarız
Ben kalabalık istemiyorum görümcemler çocukları kv kayınbaba bayramı bende geçireceklermis ben daha lohusa olacam bide

Ayyyyy korkulu rüyam, kabusum ya sabır! İnsanlar hiç anlayışlı değil. Ve nedense bu hep karşı taraf. Neden gerçekten anlamıyorum. İyi yapmışsın söyleyerek

Bide çocuğa ad arıyoruz inşallah bakalım dedim gayet net babanın adını koymayacak misziniz yanına isim bakın diyo delirecem bekliyormuş kayinbabam dedimki bundan sakın eşime bahsetme biz istemiyoruz isim kadere sirayet eder başka isim bakıyoruz o isim çok ağır daha diyo ki onla seslenmezsiniz yanına isim bakın

Ayyyyy korkulu rüyam, kabusum ya sabır! İnsanlar hiç anlayışlı değil. Ve nedense bu hep karşı taraf. Neden gerçekten anlamıyorum. İyi yapmışsın söyleyerek
Yok ya doğumda kanaman olmaz o kadar diyor ya dedim ben bebek emzirecem kızlarından pay biç iki büklüm gezdiler evde ben nasıl rahat edeyim strese girmek istemiyorum zaten kediler var onlarda kalabalıkta strese giriyor kedileri kaybet diyor kediler mi bakacak size diyor dedim siz gidince onlar kalacak nereye kaybet onlar benim çocuklarım ay pat pat konuştuk

ama ben seni çok merak ediyorum tamam tamam sustum konu değiştiriyorum. Seneye oğlunu okula verecek misin kuzum ne düşünüyorsun
Ben çalışırsam o da gidip uyum sağlarsa vereceğim, yine böyle depo olup çalışmazsam vermem ama ikisine de kendim bakarım, küçük geldi diye kendisini evden göndermişim gibi hissetsin istemem

Ne alacaksın kuzum indirimden? Ya eksik hiç bitmiyor da biraz aylara bölmem lazım az önce az daha vans ayakkabıyı alıyordum şeytan benle oyun oynuyor
Ahh kuzum sen sor ne almıcaksınayın başında aldım aldıklarıma bakıyorum liste öylede duruyor sankiben yazda bot aldım indirimden bu kışı hiçbir şey almıcam..zaten nereye baksam ayakkabı kutularıbir bakmışız ilk bahar gelmiş

Allah sana sabr versin ben anlamıyorum neden her kes kendi evinde bayramı gecirmiyorbayram sofrası açmak kolaymı..deyilecek söz bulamıyorum gercekten

Allah sana sabr versin ben anlamıyorum neden her kes kendi evinde bayramı gecirmiyorbayram sofrası açmak kolaymı..deyilecek söz bulamıyorum gercekten
Bebeğe ve bana bakmaya gelecek ya kocası ve çocukları torunlarıyla k.ç kadar eve eşim ameliyat olduğunda da gelmişti ve biz hastaneden gelince onların kahvaltı sofrasıni toplayıp üç gündür aç olan kocama yemek yapmıştım

arkadaşlar kıyafet için neyden kaç tane almamız gerektiğini bilmiyorum yok mu bunun için bir liste felan. benim doğum 15 mart 1 nisan arası yani bahara denk geliyor kafam karman çorman kışlık yazlık kaç tane almalıyım

Ayyyy Allah om en sevmediğim şeyler! Kadın kafayı yemiş gerçekten. Bir salsın seni

İkisi az diğilmiş birde torunları gelicekvalla bazen eşim diyor anne bak annesi 40 gün sonra gidicek ona yardıma gidicen..tabi diyor gidicem..gerek eşime söyleyim çok baskı yapmasın gelmese daha iyi benim için zaten bir iş yapacağı yok..benim kardeşimin sütü öyle kesildi her kes geldi gitti kız emziremedi uykusunuda alamadı beslenmedi güzelce

Ben çalışırsam o da gidip uyum sağlarsa vereceğim, yine böyle depo olup çalışmazsam vermem ama ikisine de kendim bakarım, küçük geldi diye kendisini evden göndermişim gibi hissetsin istemem
Oyyy evet o da var vallahi keşke ben de tayin isteyince depo olsam da çocuğa biraz daha baksam sen söyledikçe özeniyorum ben bebek 15 aylıkken ücretsizi mecburen bozup tayin isteyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…