2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de kendime birşey almıyorum. Hep bebişe ya da eve

Kesin benim eşim de ailesini zorlayacak gelin diye. Ben de hiç istemiyorum. Eşime göre nolcak ki. Ama bana göre öyle değil. Ben şimdiden yazın onlara gidince ne yapacağımı düşünüyorum

Ayyyy Allah om en sevmediğim şeyler! Kadın kafayı yemiş gerçekten. Bir salsın seni
Dedim dalga geçiyor herhalde ay çok ciddi biliyo musun bide doğumdan önce gelmek lazım diyor hiiç sormuyor bende söyledim ben lazım olursa söylerim inşallah bı doğusunda dedim öyle hemen gelemeyiz söyleyince diyo dedim torunun olacak belli ne zaman olacağı çağırsam gelirsiniz yani hee falan dedi bana bı deli cesareti geldi o an çok şükür söyledim inşallah anlamıştır yoksa direk babamın evine gideceğim orda dogururum bin kilometre uzak ama olsun

İstemiyorum dedim zaten Ramazan'a denk geliyor dedim bende geçireceklermis bayramı bide görümcemler falan gelecek kayinbabam büyük amcalar yeğenler ziyarete geliyor ben onlarla mı uğraşacam daha 40 ım çıkmamış

Şahsen benim eşim diyor istersen annene götüreyim seni diye. Ben de annem gelsin evimde olayım dedim. Ama ailesini ister. Tamam gelsinler ama gelip bir hafta kalıp gitme yok aylarca kalırlar o da beni deli ediyor. Rahat edemiyorum huzur kalmıyor.
Benim ki görümcemin başına bu anlattıkların gelmiş bana onu anlattı defalarca. Kız mahvolmuş lohusa depresyonuna girmiş bilmem ne. İnşallah buradan yola çıkar ve uzakta kalması gerektiğini bilir

İnşallah bilir benimki aylarca kalmaz yani inşallah kalmaz ama ben söyleyeceğimi söyledim sende söyle bence şuan daha da stres oldum ama dinler mi diye inşallah anlamıştır eşimle de konuşacağım olmazsa

Kesin benim eşim de ailesini zorlayacak gelin diye. Ben de hiç istemiyorum. Eşime göre nolcak ki. Ama bana göre öyle değil. Ben şimdiden yazın onlara gidince ne yapacağımı düşünüyorum
Yok benimki bana kolay olsun diye çağırıyor desem kimse gelmesin yardıma gelen olmaz zaten ben kapalıyım erkek gelse lohusa halimle hiç rahat edemem

İnşallah bilir benimki aylarca kalmaz yani inşallah kalmaz ama ben söyleyeceğimi söyledim sende söyle bence şuan daha da stres oldum ama dinler mi diye inşallah anlamıştır eşimle de konuşacağım olmazsa
Kesinlikle eşine söyle. Bana Şuan annen gelecek mi diyor. Evet diyorum tabi annen olmalı diyor. Onun harici bir konuşma geçmedi. İnşallah yarabbim inşallah gelmesinler

Yok benimki bana kolay olsun diye çağırıyor desem kimse gelmesin yardıma gelen olmaz zaten ben kapalıyım erkek gelse lohusa halimle hiç rahat edemem
Yaa benimkide tabi yemek yapar temizlik yapar diye düşünür. Ama ben öyle düşünmüyorum. Yemeği beğenmiyorum. Temizlik desen ben huyluyum. Özellikle tuvalet banyo biri varken hergün temizlemem lazım

Kesinlikle eşine söyle. Bana Şuan annen gelecek mi diyor. Evet diyorum tabi annen olmalı diyor. Onun harici bir konuşma geçmedi. İnşallah yarabbim inşallah gelmesinler
Ben annemide istemiyorum dedim açık açık beni strese sokuyor dedim anlamıştır inşallah hee bize gelme diyon yani dedi dedim sıkıntı olursa gelirsiniz bide bunun üstüne gelirse yemin ederim cinnet geçiririm

Oyyy evet o da var vallahi keşke ben de tayin isteyince depo olsam da çocuğa biraz daha baksam sen söyledikçe özeniyorum ben bebek 15 aylıkken ücretsizi mecburen bozup tayin isteyeceğim
Allah gönlüne göre versin ama epey büyümüş olacak, emin ol 15 ay sonunda kendin de çalışmak istersin.

ben süs püs değil ama kuzum. Deterjandır, tuvalet kağıdıdır, kahvedir. Öyle şeyler yani. Hep kullandığımız şeyler
Yok onları eşim Hall ediyor ben sofrayı açarken sunuma çok dikkat ederim hep bir şeyler alıyorum ve ya mutfak için

40 çıkmamış eve neden geliyorlarki yeni doğan bebekler hassas oluyor kucaktak kucağa aman yani sen bu işi şimdiden çöz

Allah gönlüne göre versin ama epey büyümüş olacak, emin ol 15 ay sonunda kendin de çalışmak istersin.
Amin inşallah ama ben kv baksın istemiyorum. O aylarda kreşe vermem gerekir. Çok güvendiğim bir yer lazım. Yarım güne derslerimi sığdırsalar falan olur mesela aslında. Bakalım nereye tayin olcaz durum ne olacak. İnşallah bebeğim kısmetiyle gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…