2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa benimkide tabi yemek yapar temizlik yapar diye düşünür. Ama ben öyle düşünmüyorum. Yemeği beğenmiyorum. Temizlik desen ben huyluyum. Özellikle tuvalet banyo biri varken hergün temizlemem lazım
Kuzum valla biz kendimiz Hall ederiz kimse gelmesin en güzeli..benim evime misafir gelince yatılı kaç gün arkalarını topluyorum bütün çarşaflar yeniden yıkanıyor..bebekli eve gelmesinler anlayışlı olsunlar uykusuz olucaz

Ayyy sorma. Herşey yıkanacak, temizlenecek. Düzen bozuluyor zaten
Ayyy nasıl seviyorum bir bilsen
İçimdeki hayat enerjisi bitmiş herhalde

Öyle yapacağım inşallah ya şu isim mevzusunu da bi savsam başımdan başka birşey istemiyorum
Canım bende isim konusunda diret, benimse başıma geldi kv ve kp kendi babaların isimlerini koymak istedi şiddetli bir şekilde kestirip attım. İnan ilk zamanlar üzülmüştüm bile keşke kız olsaydı diye, kız olsa müdahale etmezdi şimdi nasıl kızıyorum kendime, kv ilk erkek torunu olacak benimki. O yüzden çok hevesli idi. Ama eşim sağolsun bir kere fırsat vermedi. Bence eşinle konuş arkandan olsun bu konuda benim canım aşırı sıkılmıştı bir dönem. Çocuğu Ali Hasan diye seviyordu, ben kv de kalıyorum bana şuan o bakıyor. Her seferinde Atlas Ege, Ali Hasan değil diyordum.

İlk bebeğimi kaybettim onda da hamile kalır kalmaz erkek olursa babamın adıni koyacağım bana düşer dedi eşim benimde ilk ve tek erkek eşim o kadar dua ettim ki kız olsun diye kızmış o bebeğim nasip olmadı bunda da öyle dedi babamın adı dedim sen babanın karakterini biliyorsun yaşadıklarını biliyorsun isim kadere sirayet eder ben koymak istemiyorum senelerdir bu bebeği bekliyorum bak göbeğimden her gün iğne vuruyorum birini sana vurayım dayanabilecek misin ben deniz koymayı çok istiyorum ama sen istemiyorsun diye vazgeçtim çok net istemiyorum dedim zaten babanda istemez ismini koymani dedim oda arayan babanın adını koy diyenlere koymayacağım dedi bugün kvyle konuşunca baban adını koymanızı bekliyor dedi dedim bunu oğluna sakın söyleme hala yanına başka isim koyarsınız diyor çıldıracağım yemin ederim

Ne kadar anlayışsınız bir insan ya tam delirmelik. Biliyor musun aynı konuşmayı ben yaptım senelerdir ben bu bebeği istiyorum, bak 5.haftamdan beri yatıyorum dedim, artık dediğim iğneden yer kalmadı vücudumda. Hemde ağlayarak hıçkırarak. Ki çalışan hayatında aktif olan ben, tam 18 haftadır yatıyorum. Hiiiç kafana takma stres yapma. Sen istediğimi koy Deniz ismide şahane bende düşünmüştüm denizi, o senin evladın bu zamanlarını asla üzülerek geçirme. Adı Deniz olacak de kestirip at canım. Bu insanları anlayamıyorum gercekten. Nasıl torunu bile olsa söz sahibi olabiliyorlar anlamıyorum

Gebeliğin yegane stres sebebi kv yemin ederim sağlıkla hayırlısıyla doğurayımda çıldırıp delirip kesttirip atacağım pılımı pırtimi toplar giderim o kadar sene bekle bekle kadın şimdiden planlar yapıyor doğumdan önce gelip bayramı burda maaile geçirip bebeğime de kocasının adını koyup anamı ağlatıp gidecek görümcemin çocuğunu kucağına vermiyordu kızı inek gibi sağıp sütünü alıp biberonla besliyordu asla vermiyordu ağzını burnunu öpe öpe kırkı çıkmamış çocuğa elma verdi emsin diye ayy ya ayy

Ay ciddi söylüyorum arkadaşım yardımcın olsun. Sakın kabul etme kendi çocuğuna kendin bak, o ne demek ya logusa bir insanın evinde bayramı geçirmek ne düşüncesizlik bu ya, demiyor kızım sen rahat et nasıl istersen öyle olsun. Böyle insanlar herseye karışır. Görümce niye geliyor colugu çocuğu var evinde otursun bir zahmet. Benim eltim doğum yaptı aylık bebek kucaktan kucağa gezdi. Diğer çocukların elinde oyuncak bebek gibiydi. Kv herkese veriyordu bebeği. Sonra çocuk şiddetli kusmayla hastanede yattı enfeksiyon kapmıştı. Aylık bebek. Sakın atladım kimseyi kabul etme zaten sezeryan olursak zorluğumuz 10 gün. Benim annem yok, kardeşim yok ben bile kimseyi istemiyorum. Kendim bakarım. Yeterki kafam olsun diyorum. Asla taviz verme gerekirse eşine de ailesinede. O çocuk senin ve senin istediğin gibi bakılacak.

Bayram geçirmeye geleceklerimis gülüm kv öyle düşünmüş doğumdan önce gelmek gerekirmiş ramazanı da bende geçirecek yani eşiyle gelip açık açık dedim ben kb yi istemiyorum ramazan ya babanı ne yapacam diyo gerçekten aklım almıyor bana kardeşim bakacak 10 gün sonra ben bakarım bakmadığım yerde çağırırım dedim hee diyo

Ayyy sen anlattın ben çıldırdım burada!!! Geçen bana diyo ki yazın gelince ona bırakır biz çıkarmışız ne münasebet ben nereye o oraya dedim. Önceden de ta hamile kalmadan önce size güvenip çocuk bırakamam da demiştim eşime de söylüyorum bırakmam asla diye. Kusura bakmasınlar da gram güvenmiyorum. Köpeğimize vermeyin dediğim halde yemek veriyorlar çünkü. Arkamı döneniyorum yalnız bırakamıyorum hep takip etmem lazımm. Bebekte de aynısı olacak. Bu çocuk aç diyecekler tadına baksın diyecekler biliyorum

Beğenmiyor doğunca koyacakmişiz yüzüne bakınca bir sürü isim seçtim ve attım yok herşeye yok doğunca babasının adını söylerse o dakika boşanmayı düşünüyorum

Asla bırakma gerçekten bende bırakmak istemiyorum kimse müdahale etmesin istiyorum ben yavrumu koynumda büyüteceğim çok bekledim ben onu kimsenin benim kadar ihtiyacı yok ona bebeminde sadece bana ihtiyacı var bunu düşünüyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…