2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Üff içim soğumuyo çekiştirmek istiyorum valla bide öyle manipüle ediyolar ki sanki ben haksızım siz destek verince haklılığımı daha çok anlıyorum şuan
Aman boş ver konuşsun istediği kadar eşinde desin sözünü sana destek olsun..bütün zorlukları çeken biziz valla bende anne baba konusunda hassas olsam bile hiçbir zaman demem gelmesinler çünkü yarın bende oğul annesi olucam ama senin kv etdikleri sana yardım için diğil..eğer öyle yardım etmek istiyorsa tek gelsin bu kadar basit bayram olsa bile kendiside kadın olarak seni anlamalı.

Canım seni anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım ama bırakmak konusunda bu kadar katı olma çok pişman olursun, hatta dün bunla ilgili bir şey okudum altına imzamı atarım buraya da atayım. Hiç kimseye bırakılmamış, anneye yapışık çocuk öyle zor ki nefes almak isteyeceğin zamanlar olacak, bir kere tek gideyim ya diye özlediğin yerler olacak ama yapamayacaksın. İlk sene batmıyor, ikinci sene batmıyor ama üçten sonra çekilmez olabiliyor bu durum. Kayınvalideler, anneler evet kendi bildiğini okuyor bazen ama merak etme tadına baksın diye verdiği şey çocuğuna bi şey yapmaz ama kimseye bırakılmamış yanından ayırmadığın çocuk çok şey yapar sana. Anne sütü ya da mama içtiği dönemler kolay zaten ek gıda zamanında da bi yere mi gideceksin mesela, öğünlerini hazırlarsın hatta sağlıklı atıştırmalıklarını, ara öğününü bile koyarsın bunlar yenecek diye zaten onları yedirirken başka şeye gerek kalmaz, çıkar bi nefes alırsın.

Kızlar günaydın nasılsınız nasıl gidiyor benim geceden beri sol kaburgam arkadan önden batıyor nefes alırken bile ağrıyor var mı bu durumu yaşayan çözümü var mı niye olur

Beğenmiyor doğunca koyacakmişiz yüzüne bakınca bir sürü isim seçtim ve attım yok herşeye yok doğunca babasının adını söylerse o dakika boşanmayı düşünüyorum
Yok canım benim olur mu öyle şey . Ama sen güzellikle anlat. O an ben malum sağlıklı bir ruh halinde olamayabilim lohusa olucam şimdi birlikte bakıp karar verelim desen :)

canım ben de var benzer durumlar bence uzatmaya kibar olmaya çalıştıkça iş sünüyor tek cümleyle ben çağırmadan kimse gelsin istemiyorum deyip konuyu kapatmak lazım yoksa o birsey diyor ben birsey diyorum konu sünüyor ben de annemi istemiyorum kv yaşlı gelemez çağırmadan bizde de bakacak kimse yok yok sen yapamazsın isim de öyle yok o güzel yok bu kötü

ben de aynı kanaatteyim insan bir kuaföre gider bir arkadasıyla bulusur yemek yemek ister alışverişe gider insanın kendisiyle başbaşa kalması gereken zamanlar var aynı evde bile bir kahve içersin bir film izlersin yardım şart :)) ben tek sürekli ama sürekli bakamam diye düşünüyorum sonra bunalıma girerim o zaman bana bakmaya insan gerekir

bir yerde dinlemiştim bende sağlıklı bağlanma olması gerekiyormuş sürekli çocuğunuzla oyun oynamayın siz aynı odada durun o oyun oynasın arada diğer odaya gecin o sizi gözüyle takip eder ama arkanızdan her defasında gelmesin geliyorsa oynunu bırakıp sürekli bu sağlıklı bağlanma değildir diyordu ke

Ben ilk defa anne olacağım sarayda oturmuyorum sonuçta ve gerçekten emzirmek lohusalık mahremiyet isteyen birşey sirf kocamın babası diye yanında özgürce hareket edemem ki ilk evlendiğimde kv yanında kısa kol yada eşofman giyme diye uyardı beni düşünün ben nasıl rahat edeceğim oturamayacagim bile belki bu kadar olmaz dediğim ne varsa duydum kayınvalidenin ağzından gerçekten delirmelik

Yok canım benim olur mu öyle şey . Ama sen güzellikle anlat. O an ben malum sağlıklı bir ruh halinde olamayabilim lohusa olucam şimdi birlikte bakıp karar verelim desen :)
21 haftalık olduk bebeğin adını koymamız lazım diyeceğim onun ruhu üflendi bu saatten sonra ismi olmalı falan araştırayım da inşallah

Rahat edemezsin bu mümkün diğil her konuda rahat edemezsin yani ben edemiyorum mesela

Benim annemde çok evhamlı tedirgin olan bir insan ama kız kardeşim var o gelecek yanıma biz daha önce bebek bakmış insanlarız annemin doğumunda ben vardım mesela ben kaldım yanında kız kardeşim teyzemin doğumlarında hep yanındaydı istemiyorum dedim ramazan zaten sizede zor olur sonrasında lazım olursa çağırırım ama net bir şekilde ben kayınbaba istemiyorum emzirecegim edeceğim kendi kizlarinsan pay biç evde erkek istemiyorum dedim bakalım ne yapacak

Tek bakıyorsan, ailelerden uzakta ya da fazla kimseyle görüşmüyorsan sen tek bıraksan da yine sıkılıp seni istiyor ya güvenli bağlansın, bağlanmasın Biraz kalabalığa sokmak lazım çocuğu ya yoksa koala gibi oluyorlar

Rahat edemezsin bu mümkün diğil her konuda rahat edemezsin yani ben edemiyorum mesela
Yok gülüm nasıl edelim elin adamı sonuçta tamam dinen kolaylığı var ama ben kapalıyım yazma takmadan uzun birşeyler giymeden rahat edemiyorum ki o zaman çok kanamam olacak yakam başım açık olacak onları mı çekecem ben abartısız onlar gelince her akşam eşimin bir amcası geliyor ben onlarla mı uğraşacam

Naci ne ya üff benimki de alim çok sert okunuyor karakteride sert zaten adamın
Üffff bi çekilsinler ortadan yaaa. Sanki onlara doğuruyoruz
Ben de böyle düşünüyorum. Syling e sarcam koynumda gezdircem

Bende kapalıyım canım şimdi bile eve misafir gelince mecbur kapanıyorum daralıyorum lohusalıkta hiç aklım almıyor birde zaten zor hamileliğimiz geçiyor iğnelerle izin versinler bir nefes alak bu kadar olmazki

Kuzum oyun grubuna karşı değilim. Ama ben kv tarafımı tanıyorum. Dinlemiyorlar. Sen istediğin kadar hazırla kp der ki şunu ver çocuğa şöyle olsun bunu ver. Ben bunları yaşıyorum şuanda da. Midem bulanıyor diye metpamit içirmeye çalışıyordu bana. Adam dediğim dedik ve kendini doktor sanıyor. Herşeyin iyisini o biliyor sanıyor. Mesela doktor ilaç verdi diyelim yok bunu içme bu şöyle şöyle yapar diyor. İçirmiyor kv me. Köpeğimize verilmemesi gerektiği halde ev yemekleri veriyor neymiş onu ısırırmış düşmna olurmuş. Kuyruğundan çektiğini de gördüm birkaç kez. Yani ben bunları yaşamış ve görmüş olarak nasıl güveneyim ki annem dinler beni ona eminim ama annemler İstanbul da ve biz İstanbul’a tayin düşünmüyoruz malum yaşam şartları zor orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…