Ayyy ben de dön babam dön. Sırtım ağrıyor belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor uyuyamıyorumAy bu gece beni bitirdi sağa dön sola dön 2 de dikildim ayağa 4 de uyumuşum bi ter bastı bi daraldım sinirlerim bolzuldu gece gece ne olduysa
Anladım canım, zaten onlar baksın demedim ben de tamamen baktırmam bakıcı en temizi ne dersen onu yapıyor, demek istediğim arada emanet etmekti. Benim kayınbabam da söyleneni anlamaz baktı ben daha zorluyum geri bastıKuzum oyun grubuna karşı değilim. Ama ben kv tarafımı tanıyorum. Dinlemiyorlar. Sen istediğin kadar hazırla kp der ki şunu ver çocuğa şöyle olsun bunu ver. Ben bunları yaşıyorum şuanda da. Midem bulanıyor diye metpamit içirmeye çalışıyordu bana. Adam dediğim dedik ve kendini doktor sanıyor. Herşeyin iyisini o biliyor sanıyor. Mesela doktor ilaç verdi diyelim yok bunu içme bu şöyle şöyle yapar diyor. İçirmiyor kv me. Köpeğimize verilmemesi gerektiği halde ev yemekleri veriyor neymiş onu ısırırmış düşmna olurmuş. Kuyruğundan çektiğini de gördüm birkaç kez. Yani ben bunları yaşamış ve görmüş olarak nasıl güveneyim kiannem dinler beni ona eminim ama annemler İstanbul da ve biz İstanbul’a tayin düşünmüyoruz malum yaşam şartları zor orada
Çok haklısın bana bağlı olmasın diye kv veremem baksın güvenmiyorum kesinlikle kv olduğu için diğil kesinlikle sonuçta bir anne kendiside sadece tanıyorum görüyorum sormadan etmeden her şey verer eder terlediyse değişmez bile güven sıfır..sonra hasta olunca sabaha kadar biz uyumucaz.Benim kardeşimde kimseye vermedi çocuğunu yorulsada kendi baktı sonuçta annelik bu yorulucaz ve misafir gidince onsuz çocuklarla rahat oynardılar hiç sorun yaşamadı bu konuda.Kuzum oyun grubuna karşı değilim. Ama ben kv tarafımı tanıyorum. Dinlemiyorlar. Sen istediğin kadar hazırla kp der ki şunu ver çocuğa şöyle olsun bunu ver. Ben bunları yaşıyorum şuanda da. Midem bulanıyor diye metpamit içirmeye çalışıyordu bana. Adam dediğim dedik ve kendini doktor sanıyor. Herşeyin iyisini o biliyor sanıyor. Mesela doktor ilaç verdi diyelim yok bunu içme bu şöyle şöyle yapar diyor. İçirmiyor kv me. Köpeğimize verilmemesi gerektiği halde ev yemekleri veriyor neymiş onu ısırırmış düşmna olurmuş. Kuyruğundan çektiğini de gördüm birkaç kez. Yani ben bunları yaşamış ve görmüş olarak nasıl güveneyim kiannem dinler beni ona eminim ama annemler İstanbul da ve biz İstanbul’a tayin düşünmüyoruz malum yaşam şartları zor orada
Benim ki basmaz kuzum ya. Gerçekten çok bildiğini sanıyor herşeyi. Kendi kendine ilaçlar alır hiç doktora sormadan. Kv me de öyle. Sonra tansiyonları çıkar. Kendisi emekli öğretmen ama doktor olduğunu düşünüyor ve doktorlar onu öldürmek istiyormuş böyle diyorAnladım canım, zaten onlar baksın demedim ben de tamamen baktırmam bakıcı en temizi ne dersen onu yapıyor, demek istediğim arada emanet etmekti. Benim kayınbabam da söyleneni anlamaz baktı ben daha zorluyum geri bastı
Ayy benim kp de böyle kv de her şeyi en iyi o bilir havası.. kp niye bu kadar su içiyorsun diyor çok dediği 3-4 lt doktor öyle istedi diyorum açıklıyorum bilimsel yönden yok yok zararlı o kadar su içme diyor susuyorum diyorum yok yok az önce içtin şimdi içme diyor.. canım meyve istemiyor o an zorla meyve ye meyvesiz olmaz yemediğim sevmediğim meyveleri alıp veriyor çöp oluyor hepsi millete dağıtıyoruz elim zaten muz hariç meyve yemez. Kv yemek yapar mısın diyorum şap gibi tuz koydurmuş kp eşim diyor tuz yağ yasak yemiyor yok tok tuzsuz yağsız yemek olmaz hop o yemekte çöp ya da annemlere veriyorum. Kv geçen bana pijama almış alma dedim zorla almış 5 xl kızlar abartmıyorum dedim bunu kim giyecek eşim güldü artık dayanamadı ikizsin ya ileriki aylarda anca olur diyor dedim 50 kilo almacam ki alacağım kilo Max 20 olur yok sen bilmiyorsun sana öyle geliyor giy rahat rahat diyor eşim zaten hamile pijamaları aldık onları giyiyor diyor bir de ben takıntılıyım pijamalarım alt üst uyumlu renk olacak yani pijama değil tüm kıyafetlerim öyle takıntılıyım saçma sapan model almış anneme verdim gizli gizli. Bebeklere dolap askısı almış cart pembe ya çocuk dolabı beyaz yanları ahşap pespembe askı nedir ben beyaz ya da şeffaf istiyorum en kötü tatlı pudra pembe olabilirdi sormadan almış kafasına göre.. kp zaten ne desek bizim tersimizi savunuyor yazın yazlığa geleceksiniz ya bebeklerle diyor bilin bakalım bundan kimin haberi yok bebeklerin annesi benim haberim yok.. ay gıcık oluyorumKuzum oyun grubuna karşı değilim. Ama ben kv tarafımı tanıyorum. Dinlemiyorlar. Sen istediğin kadar hazırla kp der ki şunu ver çocuğa şöyle olsun bunu ver. Ben bunları yaşıyorum şuanda da. Midem bulanıyor diye metpamit içirmeye çalışıyordu bana. Adam dediğim dedik ve kendini doktor sanıyor. Herşeyin iyisini o biliyor sanıyor. Mesela doktor ilaç verdi diyelim yok bunu içme bu şöyle şöyle yapar diyor. İçirmiyor kv me. Köpeğimize verilmemesi gerektiği halde ev yemekleri veriyor neymiş onu ısırırmış düşmna olurmuş. Kuyruğundan çektiğini de gördüm birkaç kez. Yani ben bunları yaşamış ve görmüş olarak nasıl güveneyim kiannem dinler beni ona eminim ama annemler İstanbul da ve biz İstanbul’a tayin düşünmüyoruz malum yaşam şartları zor orada
Yani güvenmek çok önemli. Ben başıma gelecekleri bildiğim için güvenemiyorum. Daha bu yaz 3 aylık başlarlar bu çocuk aç şundan tattır demeye. Üşüyor şunu giydir demeye. O yüzden gitmeden eşimi tembihlicemÇok haklısın bana bağlı olmasın diye kv veremem baksın güvenmiyorum kesinlikle kv olduğu için diğil kesinlikle sonuçta bir anne kendiside sadece tanıyorum görüyorum sormadan etmeden her şey verer eder terlediyse değişmez bile güven sıfır..sonra hasta olunca sabaha kadar biz uyumucaz.Benim kardeşimde kimseye vermedi çocuğunu yorulsada kendi baktı sonuçta annelik bu yorulucaz ve misafir gidince onsuz çocuklarla rahat oynardılar hiç sorun yaşamadı bu konuda.
Ayyyy o kadar iyi anlıyorum ki şu yazdıklarını. Bizzat gördüğüm yaşadığım şeyler. Ben dün dedim ki tekrar hiçbir şey almayın sonra ben beğenmem kullanmam küsersin ben biliyorum seni dedim. Tamam diyor. Diyor da güvenmiyorum. Çünkü kesin olacak bu. Sonra surat asacak vs. Vallahi umrumda değil bu yaz çeker çökse eve gelirim eşime geçen seneden dedim. Ben dedim bunları bebekle yaşamam söylim ona göre konuş ailenle diyeAyy benim kp de böyle kv de her şeyi en iyi o bilir havası.. kp niye bu kadar su içiyorsun diyor çok dediği 3-4 lt doktor öyle istedi diyorum açıklıyorum bilimsel yönden yok yok zararlı o kadar su içme diyor susuyorum diyorum yok yok az önce içtin şimdi içme diyor.. canım meyve istemiyor o an zorla meyve ye meyvesiz olmaz yemediğim sevmediğim meyveleri alıp veriyor çöp oluyor hepsi millete dağıtıyoruz elim zaten muz hariç meyve yemez. Kv yemek yapar mısın diyorum şap gibi tuz koydurmuş kp eşim diyor tuz yağ yasak yemiyor yok tok tuzsuz yağsız yemek olmaz hop o yemekte çöp ya da annemlere veriyorum. Kv geçen bana pijama almış alma dedim zorla almış 5 xl kızlar abartmıyorum dedim bunu kim giyecek eşim güldü artık dayanamadı ikizsin ya ileriki aylarda anca olur diyor dedim 50 kilo almacam ki alacağım kilo Max 20 olur yok sen bilmiyorsun sana öyle geliyor giy rahat rahat diyor eşim zaten hamile pijamaları aldık onları giyiyor diyor bir de ben takıntılıyım pijamalarım alt üst uyumlu renk olacak yani pijama değil tüm kıyafetlerim öyle takıntılıyım saçma sapan model almış anneme verdim gizli gizli. Bebeklere dolap askısı almış cart pembe ya çocuk dolabı beyaz yanları ahşap pespembe askı nedir ben beyaz ya da şeffaf istiyorum en kötü tatlı pudra pembe olabilirdi sormadan almış kafasına göre.. kp zaten ne desek bizim tersimizi savunuyor yazın yazlığa geleceksiniz ya bebeklerle diyor bilin bakalım bundan kimin haberi yok bebeklerin annesi benim haberim yok.. ay gıcık oluyorum
Gitmesen olmazmı bence sen sinir olucan ordaYani güvenmek çok önemli. Ben başıma gelecekleri bildiğim için güvenemiyorum. Daha bu yaz 3 aylık başlarlar bu çocuk aç şundan tattır demeye. Üşüyor şunu giydir demeye. O yüzden gitmeden eşimi tembihlicem
Ben 3 aylıkken bıraktım bakıcıya, çok güzel baktı kız 19 yaşındaydı ama biliyorsun orda kardeşlere baktıklarından her şeyi biliyorlar sonra o üniye gitti, başka bir abla baktı ikinci sene de. 2 tane kamera koymuştum eve, bi kuaför ya da başka işim olduğunda bile rica ediyordum geliyorlardı orda çok rahattım buraya gelip çalışmayınca 2 senedir çok zorlanıyorum eşimin izin günlerinde gidiyorum kuaföre bileBenim ki basmaz kuzum ya. Gerçekten çok bildiğini sanıyor herşeyi. Kendi kendine ilaçlar alır hiç doktora sormadan. Kv me de öyle. Sonra tansiyonları çıkar. Kendisi emekli öğretmen ama doktor olduğunu düşünüyor ve doktorlar onu öldürmek istiyormuş böyle diyor
Bakıcı olabilir yarım gün oyun ablası tipi bi şey de olabilir. İlla ki bırakcam çocuğu ama bu kesinlikle akraba değil benim için. Bakalım zaman ne gösterecek o zamana
Ay resmen aynısını yaşıyorumAyy benim kp de böyle kv de her şeyi en iyi o bilir havası.. kp niye bu kadar su içiyorsun diyor çok dediği 3-4 lt doktor öyle istedi diyorum açıklıyorum bilimsel yönden yok yok zararlı o kadar su içme diyor susuyorum diyorum yok yok az önce içtin şimdi içme diyor.. canım meyve istemiyor o an zorla meyve ye meyvesiz olmaz yemediğim sevmediğim meyveleri alıp veriyor çöp oluyor hepsi millete dağıtıyoruz elim zaten muz hariç meyve yemez. Kv yemek yapar mısın diyorum şap gibi tuz koydurmuş kp eşim diyor tuz yağ yasak yemiyor yok tok tuzsuz yağsız yemek olmaz hop o yemekte çöp ya da annemlere veriyorum. Kv geçen bana pijama almış alma dedim zorla almış 5 xl kızlar abartmıyorum dedim bunu kim giyecek eşim güldü artık dayanamadı ikizsin ya ileriki aylarda anca olur diyor dedim 50 kilo almacam ki alacağım kilo Max 20 olur yok sen bilmiyorsun sana öyle geliyor giy rahat rahat diyor eşim zaten hamile pijamaları aldık onları giyiyor diyor bir de ben takıntılıyım pijamalarım alt üst uyumlu renk olacak yani pijama değil tüm kıyafetlerim öyle takıntılıyım saçma sapan model almış anneme verdim gizli gizli. Bebeklere dolap askısı almış cart pembe ya çocuk dolabı beyaz yanları ahşap pespembe askı nedir ben beyaz ya da şeffaf istiyorum en kötü tatlı pudra pembe olabilirdi sormadan almış kafasına göre.. kp zaten ne desek bizim tersimizi savunuyor yazın yazlığa geleceksiniz ya bebeklerle diyor bilin bakalım bundan kimin haberi yok bebeklerin annesi benim haberim yok.. ay gıcık oluyorum
Tamam diyip konuşmayacakAyyyy o kadar iyi anlıyorum ki şu yazdıklarını. Bizzat gördüğüm yaşadığım şeyler. Ben dün dedim ki tekrar hiçbir şey almayın sonra ben beğenmem kullanmam küsersin ben biliyorum seni dedim. Tamam diyor. Diyor da güvenmiyorum. Çünkü kesin olacak bu. Sonra surat asacak vs. Vallahi umrumda değil bu yaz çeker çökse eve gelirim eşime geçen seneden dedim. Ben dedim bunları bebekle yaşamam söylim ona göre konuş ailenle diye
Bende dedim eşime evde kimseyi istemiyorum sen de zaten izinli olacaksın annemler çok yakın onlar gelir yani acil bir durum okursa yetişemezsek çağırırız kimseye kesinlik verip söz verme kafana göre dedim tamam merak etme stres olma hallederim dedi de inşallah öyle olur sonumuz hayır olsun kuzum işimiz zor yaşlılık da zor. En son 35 dene önce çocuk bakmış biri bana hiçbir şey katamaz ona eminim eşime de dedim açık açık doğru diyorsun anlamazlar ki dedi dedim bu performansı o zaman doğumda ailene gösterAyyyy o kadar iyi anlıyorum ki şu yazdıklarını. Bizzat gördüğüm yaşadığım şeyler. Ben dün dedim ki tekrar hiçbir şey almayın sonra ben beğenmem kullanmam küsersin ben biliyorum seni dedim. Tamam diyor. Diyor da güvenmiyorum. Çünkü kesin olacak bu. Sonra surat asacak vs. Vallahi umrumda değil bu yaz çeker çökse eve gelirim eşime geçen seneden dedim. Ben dedim bunları bebekle yaşamam söylim ona göre konuş ailenle diye
Kız doğru diyorsun benim yengem ikizleri doğurdu 40 gün annem baktı kv olarak ama hiç rahatsız etmedi ev zaten dubleksti yengemi hiç rahatsız etmedik ne isterse yaptık bir dediğini iki etmedik çocuklara nasıl davran derse öyle davrandık biz çocuklara baktık o gezmelere de gitti iyi de yaptı annem sesini çıkarmadı. 6 ay olunca bakıcı tuttu 19 yaşındaydı o da sabah 7 akşam 9 a kadar kalıyordu öyle böyle 2 yaşına geldi çocuklar sonra hop kreşe başladılar mis bende öyle istiyorum yani kimse karışmadın sonrasına bakarızBen 3 aylıkken bıraktım bakıcıya, çok güzel baktı kız 19 yaşındaydı ama biliyorsun orda kardeşlere baktıklarından her şeyi biliyorlar sonra o üniye gitti, başka bir abla baktı ikinci sene de. 2 tane kamera koymuştum eve, bi kuaför ya da başka işim olduğunda bile rica ediyordum geliyorlardı orda çok rahattım buraya gelip çalışmayınca 2 senedir çok zorlanıyorum eşimin izin günlerinde gidiyorum kuaföre bile
ay bi kere görümcem çocuğunu bırakıp dışarı çıkmıştı. Benim kp yanımda çocuğa, "annen gelmiycek, seni bırakıp gitti, napcaksın şimdi ağla" falan demişti ben o günden beri eşime diyorum zaten anana babana çocuk bırakmam asla diyeAyyy sen anlattın ben çıldırdım burada!!! Geçen bana diyo ki yazın gelince ona bırakır biz çıkarmışız ne münasebet ben nereye o oraya dedim. Önceden de ta hamile kalmadan önce size güvenip çocuk bırakamam da demiştimeşime de söylüyorum bırakmam asla diye. Kusura bakmasınlar da gram güvenmiyorum. Köpeğimize vermeyin dediğim halde yemek veriyorlar çünkü. Arkamı döneniyorum yalnız bırakamıyorum hep takip etmem lazımm. Bebekte de aynısı olacak. Bu çocuk aç diyecekler tadına baksın diyecekler biliyorum
Vallahi şanslıymışsın burada. Bizim katta komşunun 2 oğlu var üst kat komşuya bırakıyor. Ben de boş günlerimde evdeyken görüyorum. Çocuklarla apartmanda oradan oraya geziyor kadınBen 3 aylıkken bıraktım bakıcıya, çok güzel baktı kız 19 yaşındaydı ama biliyorsun orda kardeşlere baktıklarından her şeyi biliyorlar sonra o üniye gitti, başka bir abla baktı ikinci sene de. 2 tane kamera koymuştum eve, bi kuaför ya da başka işim olduğunda bile rica ediyordum geliyorlardı orda çok rahattım buraya gelip çalışmayınca 2 senedir çok zorlanıyorum eşimin izin günlerinde gidiyorum kuaföre bile
Yok kuzum eşim bu konuda taviz vermez. Geçen sene hamile olduğumu öğrenir öğrenmez uyardı. Hiç fırsat vermedi bişey demelerine falan. Bebek konusunda da vermez biliyorum. Mıymıy olmazTamam diyip konuşmayacakMıymıy iki söylüyorlar sonra napim diyorlar, sen atağa geçeceksin yılmadan ve sürekli, rakip güçlü ve dişli ama sen daha dişli olmalısın Raki
Ben de okuduğum şeyleri anlatıyorum. Bak eskiden böyleymiş yanmışmış falan diye. Bir de kendisine yapılan şeylerin de yanlış olduğunu biliyor öyle yetiştirmek istemiyorum diye kendi söylüyor. Babası nedenli çok sıkıntı yaşamış özellikle çocukluğunda da ergenlikte de.Bende dedim eşime evde kimseyi istemiyorum sen de zaten izinli olacaksın annemler çok yakın onlar gelir yani acil bir durum okursa yetişemezsek çağırırız kimseye kesinlik verip söz verme kafana göre dedim tamam merak etme stres olma hallederim dedi de inşallah öyle olur sonumuz hayır olsun kuzum işimiz zor yaşlılık da zor. En son 35 dene önce çocuk bakmış biri bana hiçbir şey katamaz ona eminim eşime de dedim açık açık doğru diyorsun anlamazlar ki dedi dedim bu performansı o zaman doğumda ailene göster
Evet bakıcıdan daha güzeli varsa o da ne dersen yapan anneanne/babaanne bakmasıdır herhaldeKız doğru diyorsun benim yengem ikizleri doğurdu 40 gün annem baktı kv olarak ama hiç rahatsız etmedi ev zaten dubleksti yengemi hiç rahatsız etmedik ne isterse yaptık bir dediğini iki etmedik çocuklara nasıl davran derse öyle davrandık biz çocuklara baktık o gezmelere de gitti iyi de yaptı annem sesini çıkarmadı. 6 ay olunca bakıcı tuttu 19 yaşındaydı o da sabah 7 akşam 9 a kadar kalıyordu öyle böyle 2 yaşına geldi çocuklar sonra hop kreşe başladılar mis bende öyle istiyorum yani kimse karışmadın sonrasına bakarız
Ayyyyyay bi kere görümcem çocuğunu bırakıp dışarı çıkmıştı. Benim kp yanımda çocuğa, "annen gelmiycek, seni bırakıp gitti, napcaksın şimdi ağla" falan demişti ben o günden beri eşime diyorum zaten anana babana çocuk bırakmam asla diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?