Kuzum inan hiç bilmiyorum bir kere yaptım ben o hatayı. Tabi ki bambaşka birşey geldi. O zamanda üniversitedeyim. Sonra daha bilmediğim birşey almadım. Bilinen sayfalardan alıyorum hep
Kuzum inan hiç bilmiyorum bir kere yaptım ben o hatayı. Tabi ki bambaşka birşey geldi. O zamanda üniversitedeyim. Sonra daha bilmediğim birşey almadım. Bilinen sayfalardan alıyorum hep
Ben aldım canım ilk zamanlar hava alsın diye zeytinyağı ya da balm sürüp takicam yara olmadan önlemek için, başlarda tam ememiyor tahriş oluyor dediler.
Kızlar yaaa Istanbul da oturuyorum ve çok yağmur yağıyor burda biliyorsunuzdurz sabah da bizim banyomuzun duvarları buhar olmuş bende camını açayim dedim, bir ayağımla klozet kapalıydı tabi onun üstüne basarak açtım hemen ama sonradan da korktum yani çok uzanmadim ama bizim burda öyle uzanınca bebek emzikten düşer diyorlar, yani uzanınca öyle diyorlar böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Yani düşük vs olmaz herhalde bu aydan sonra erken doğum onu da bilemiyorum ama Allah korusun bu emzikten düşme muhabbeti beni korkutuyor yani sağolsunlar ama, yarın kontrolümüz var bakalım
Öyle yapcam kuzum zaten. Dyk falan da almam. Zorlayacağım.
Ben buradayken çalışmıcam kuzum 1 sene ücretsizi kesin düşünüyorum yani. Sonra tayin olcaz orada başlarım. Böyle planladık. Benim ilk çocuğum. Adımına ilk kelimesine şahit olmak istiyorum
Güzel olur, benim şansıma ilk sene pandemi vardı haftada bir kere gittim okula o da iki saat falandı, ikinci sene de maaş karşılığı girdim hem uzak kalmadım hem maaşımdan olmadım o konuda şanslıydım
Güzel olur, benim şansıma ilk sene pandemi vardı haftada bir kere gittim okula o da iki saat falandı, ikinci sene de maaş karşılığı girdim hem uzak kalmadım hem maaşımdan olmadım o konuda şanslıydım
Ben aldım canım ilk zamanlar hava alsın diye zeytinyağı ya da balm sürüp takicam yara olmadan önlemek için, başlarda tam ememiyor tahriş oluyor dediler.
Hayırlısı dur bakalım ya. Bu arada siz nereye tayin oldunuz? Bizim bazı arkadaşlar diyor ki heryer çok doldu. Depremden sonra o bölgedeki öğretmenler her yeri doldurdu vs. Mesela Ordu-Fatsa da bu dediğim öğretmen. O öyle söylüyor
Eşime de söyledim bugün babanı istemiyorum doğum çok zor göğüslerim açık gezmem gerekecek heran bebeği emzirmem gerekecek yara olacak kanamam olacak ben yapamam dedim yok onlar perişan olur zaten gelmesinler diyo
Eşime de söyledim bugün babanı istemiyorum doğum çok zor göğüslerim açık gezmem gerekecek heran bebeği emzirmem gerekecek yara olacak kanamam olacak ben yapamam dedim yok onlar perişan olur zaten gelmesinler diyo
İyi yapmışsın kuzum. Sen bir de kapalıyım diyorsun daha zor senin için. Bak ben açığım ama onların yanında yine de rahat edemem. Mesela bu süreçte değil ama normalde sütyensiz olurum evde. (Şimdi bralet tarzı birşey mutlaka takıyorum ağrıyor yoksa ) ama onlar varken tabi ki giymek zorundayım
Hayırlısı dur bakalım ya. Bu arada siz nereye tayin oldunuz? Bizim bazı arkadaşlar diyor ki heryer çok doldu. Depremden sonra o bölgedeki öğretmenler her yeri doldurdu vs. Mesela Ordu-Fatsa da bu dediğim öğretmen. O öyle söylüyor
Hanimlar Nisan annelerinden geliyorum.. Mart sonuda dogum yapabilme riskim var. Sizlerden de bilgi almak istiyorum. Hamileliginde myon olusumu olan var mi ? Ve kahverengi kanamalar gören.. Bu benim bu sekilde kanamasi 4 cü kez oluyor... Gittigim doktorlar o kadar kotü ki anlatamam birtanesinin mantikli veya bi destek takviyesi yok artik cok bunaldim. Gobegimin altindan da agrilar saplaniyor bir kac gundur cok tedirginim kaygiliyim