2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar sanki bebişi hissetmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ayaktayım okuldayım. Dersim az bugün. Eve gidip çikolata falan yiyip uzancam inşallah hissederim
Kuzum bir kaç gün önce benimkide öyleydi ama sakin kaldım bekledim bazen uyuyorlar kendinde biliyorsun hiç korkma tatlı yeyince hemen hiss edicen

Kızlar 2. Şeker yüklemesi yapıyor bugün bana doktor emin olalım dedi 1. Si sınırda çıkmıştı bakalım . Bebiş iyi 600gr 29 cm 24+4 diğer ölçüleri haftası ile uyumlu dedi. şu şeker işi aklımı kurcalıyor 2. Yüklemeyi istemedim ama doktor emin olalım yapacağız dedi , içicem şimdi

Eklentiler

• IMG_5022.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 68
Anladım canım benim o kadar yatma şansım yok annemde bile birkaç gün kalabilirim en fazla. İnşallah bebeğime bir şey olmaz, vaktinde sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza.

Canım inşallah güzel çıkar, stres yapma inşallah evde hiç kendim ölçüyor musun peki.

Gerçekten yaptığınız çok büyük bir fedakarlık canım inşallah en güzel sekilde mükâfatını da alırsınız evet az kaldı biraz daha sabır belki doktorun bugün artık yatmana gerek yok der ayy hadi inşallah bize güzel haberler getir

Anladım canım benim o kadar yatma şansım yok annemde bile birkaç gün kalabilirim en fazla. İnşallah bebeğime bir şey olmaz, vaktinde sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza.
İnşallah kuzum biraz daha kalsan keşke. Çünkü bebeğinde var senin kuzum. Biraz dinlensen bebeğine biri baksa en azından. İnşallah sağlıklı zamanında kucağımıza alacağız. Moralini yüksek tut suyu sakın ihmal etme bol bol iç su bu durumda çok önemli

Canımmm iyi dileklerin için cok teşekkür ederim doktor baktı Atlas arkasını dönmüştü biraz yürü dedi. Şimdi dönmesini bekliyorum canım

Zaten küçük çocuğum olmasa hiç önemli değil evde kendim de yatarım, en kotu yemeği dışardan söylerim bir süre ama işte küçük çocuğum var. Annem çalışıyor her gün evde değil o yüzden burda dursam dahi yine yalnız kalmam gerekir. Bilmiyorum gerçekten ya evet suyu epey artirdim canım dunden beri

Canımmm iyi dileklerin için cok teşekkür ederim doktor baktı Atlas arkasını dönmüştü biraz yürü dedi. Şimdi dönmesini bekliyorum canım
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Senin kanama alanın mi vardı yoksa benimki gibi plesanta mi aşağıda

Yaa benimde ayni problem var rahim agzinin tam yaninda plasenta ‍♀ Daha onceden soylemisler miydi bu durumu ? Bana 13. Haftamda acilde bi doktor soyledi ama kendi doktorum cok ustunde durmadi detaylida baktiklarinda yukari cikmamisti suan bende yatistayim doktorum yat demedi ama ne olur ne olmaz diye ben agir is yapmiyorum yatiyorum.. Allah yardimcimiz olsun canim

Reactions: The
Yok canım ilk kez dün söylediler. Sürekli mi yatıyorsun sen de nasıl yapıyorsun? Hiç oturur pozisyonda duruyor musun? Ve kanaman olmuş muydu

Sanırım kuzum sabahtan beri ağrı çekiyorum resmen dua edin nolur karşı taraf en üst sınırdan cezalandırılsın. 6 yaşındaki müvekkile cins.el istismar gerçekleştirildi.
Ayyy Allah kahretsin onu!!! İnşallah em üst sınırdan alsın cezayı ve çıkamasın afla falan!
Kuzum endişe etme büyüme ağrısı. Bende dün yazdım ya. Sonra akşam okudum ağrılar çok normal diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…