Kızlar sanki bebişi hissetmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ayaktayım okuldayım. Dersim az bugün. Eve gidip çikolata falan yiyip uzancam inşallah hissederim
Kızlar 2. Şeker yüklemesi yapıyor bugün bana doktor emin olalım dedi 1. Si sınırda çıkmıştı bakalım . Bebiş iyi 600gr 29 cm 24+4 diğer ölçüleri haftası ile uyumlu dedi. şu şeker işi aklımı kurcalıyor 2. Yüklemeyi istemedim ama doktor emin olalım yapacağız dedi , içicem şimdi
Kuzum hep yatıyorum, sadece WC ye kalıyorum. Yemek yerken oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum altına yastık koyuyorum yemek yerken bile öyleyim. Kuzum sık sık dön bir sağa sola. Ben 5.haftadan beri yatıyorum. 23 haftalık olduk 18 haftadır yatıyorum. Oturuyorum ama en fazla 10 dakika sonra hemen uzanıyorum. Benim her yerim ağrıyor canım. Şimdi doktora geldik inanır mısın yürüyemiyorum her yerim tutulmuş. Ama sabır edeceğiz canım kafanı dağıt film izle. Kitap oku iyi geliyor
Anladım canım benim o kadar yatma şansım yok annemde bile birkaç gün kalabilirim en fazla. İnşallah bebeğime bir şey olmaz, vaktinde sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza.
Kızlar 2. Şeker yüklemesi yapıyor bugün bana doktor emin olalım dedi 1. Si sınırda çıkmıştı bakalım . Bebiş iyi 600gr 29 cm 24+4 diğer ölçüleri haftası ile uyumlu dedi. şu şeker işi aklımı kurcalıyor 2. Yüklemeyi istemedim ama doktor emin olalım yapacağız dedi , içicem şimdi
Evet canım çalışıyordum, birde ben hasta olduğunda bile yatmayı seven biri değildim. Ama şuan mecbur yatıyorum. Buna bile şükür ediyorum kuzum ben yine yatarım yeterki sağlıklı zamanında doğum olsun, az kaldı zaten diyorum Allah’ın izni ile.
Gerçekten yaptığınız çok büyük bir fedakarlık canım inşallah en güzel sekilde mükâfatını da alırsınız evet az kaldı biraz daha sabır belki doktorun bugün artık yatmana gerek yok der ayy hadi inşallah bize güzel haberler getir
Anladım canım benim o kadar yatma şansım yok annemde bile birkaç gün kalabilirim en fazla. İnşallah bebeğime bir şey olmaz, vaktinde sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza.
İnşallah kuzum biraz daha kalsan keşke. Çünkü bebeğinde var senin kuzum. Biraz dinlensen bebeğine biri baksa en azından. İnşallah sağlıklı zamanında kucağımıza alacağız. Moralini yüksek tut suyu sakın ihmal etme bol bol iç su bu durumda çok önemli
Gerçekten yaptığınız çok büyük bir fedakarlık canım inşallah en güzel sekilde mükâfatını da alırsınız evet az kaldı biraz daha sabır belki doktorun bugün artık yatmana gerek yok der ayy hadi inşallah bize güzel haberler getir
İnşallah kuzum biraz daha kalsan keşke. Çünkü bebeğinde var senin kuzum. Biraz dinlensen bebeğine biri baksa en azından. İnşallah sağlıklı zamanında kucağımıza alacağız. Moralini yüksek tut suyu sakın ihmal etme bol bol iç su bu durumda çok önemli
Zaten küçük çocuğum olmasa hiç önemli değil evde kendim de yatarım, en kotu yemeği dışardan söylerim bir süre ama işte küçük çocuğum var. Annem çalışıyor her gün evde değil o yüzden burda dursam dahi yine yalnız kalmam gerekir. Bilmiyorum gerçekten ya evet suyu epey artirdim canım dunden beri
Boynuma stetoskop takıp bütün gün dinlemek istiyorum bende karnımı ya evde kalp atışı bakan cihazları falan araştırdım baya keşke anlasak biraz daha büyüsünlerde anlarız inşallah
Tekme yemeyi bu kadar isteyeceğimiz hiç aklımıza gelir miydi bunun doğunca da şey versiyonu var gaz çıkarınca sevinme çocuk pirtladi diye sevinç dansları falan yapıyorsun
Bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış kızlar. Bu yüzden de en ufak kasilmada böyle kanama olabilir dedi. Riskli grupta olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söyledi şimdi kanama durdurucu iğne yapacaklar. Sonrasında da progesteron fitil verecekmis ve full yatış dedi.
Yaa benimde ayni problem var rahim agzinin tam yaninda plasenta ♀ Daha onceden soylemisler miydi bu durumu ? Bana 13. Haftamda acilde bi doktor soyledi ama kendi doktorum cok ustunde durmadi detaylida baktiklarinda yukari cikmamisti suan bende yatistayim doktorum yat demedi ama ne olur ne olmaz diye ben agir is yapmiyorum yatiyorum.. Allah yardimcimiz olsun canim
Yaa benimde ayni problem var rahim agzinin tam yaninda plasenta ♀ Daha onceden soylemisler miydi bu durumu ? Bana 13. Haftamda acilde bi doktor soyledi ama kendi doktorum cok ustunde durmadi detaylida baktiklarinda yukari cikmamisti suan bende yatistayim doktorum yat demedi ama ne olur ne olmaz diye ben agir is yapmiyorum yatiyorum.. Allah yardimcimiz olsun canim
Sanırım kuzum sabahtan beri ağrı çekiyorum resmen dua edin nolur karşı taraf en üst sınırdan cezalandırılsın. 6 yaşındaki müvekkile cins.el istismar gerçekleştirildi.
Ayyy Allah kahretsin onu!!! İnşallah em üst sınırdan alsın cezayı ve çıkamasın afla falan!
Kuzum endişe etme büyüme ağrısı. Bende dün yazdım ya. Sonra akşam okudum ağrılar çok normal diye