2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Keşke kuzum keşke .. başlayacak azsonra ya bi de karşı tarafta 2 kişi var . Ve ikisi de amcasının oğlu çocuklarımızı kimseyle yalnız bırakmamalıyız
Allah onları kahretsin! Ortalık sapik kaynıyor ya kimin içinden ne çıkacak artık bilmiyorsun çok doğru söylüyorsun kuzum en yakınında olsa tek birakmayacaksin

Ya çocuk zaten en zor kısmı, yatmak falan değil. Allah yardımcın olsun, 3 litre iç her gün suyunu

Reactions: The
Ya çocuk zaten en zor kısmı, yatmak falan değil. Allah yardımcın olsun, 3 litre iç her gün suyunu
Evet her şeyi bana bakıyor ne kadar yatabilirim ki bir de tam 2 yaşında yani çok hareketli, sürekli oyun istiyor vs. Allah kerim elimden geldiğince dikkat edeceğim inşallah

Yok canım ilk kez dün söylediler. Sürekli mi yatıyorsun sen de nasıl yapıyorsun? Hiç oturur pozisyonda duruyor musun? Ve kanaman olmuş muydu
Kuzum ben mantar icin acile gitmistim orda doktor plasentan asagida dedi doktoruma soyledim suan icin onemli degil dedi ama detaylida ayni yerdeydi o yuzden uzun yuruyus yasak iliski yasak ve agir kaldirmak yasak tamamen yat demedi bana ben 21. Haftada ogrendim doktor yukari cikar dedi bu ay gittigimda 24.haftada hic degisiklik yokmus o yuzden doktor olabilecek seyleri soyledi normal dogum imkansiz sezeryan olacaksin ve dogum oncesi hastanede kan olmasi gerekiyomus ve erken dogum riski dedi ben anneme geldim o yapiyo islerimi ben genelde yatiyorum oyle evde yuruyorum bazen o kadar bide sol tarafima yatmaya calisiyorum bol bol sol tarafa yatmak daha etkiliymis

Yok canım ilk kez dün söylediler. Sürekli mi yatıyorsun sen de nasıl yapıyorsun? Hiç oturur pozisyonda duruyor musun? Ve kanaman olmuş muydu
Ama senin avantajin sonradan boyle olmasi olabilir ben arastirdigim kadariyla erken haftalardan beri plasenta asagidaysa yukari cikmasi daha zormus ama sonradan belli olan bi durumda 28. Haftaya kadar cikiyomus genelde yukari insallaaaah biz dahil bu sorunla ugrasan herkesin plasentasi normale doner

Evet her şeyi bana bakıyor ne kadar yatabilirim ki bir de tam 2 yaşında yani çok hareketli, sürekli oyun istiyor vs. Allah kerim elimden geldiğince dikkat edeceğim inşallah
Benimki de öyle aynı, sürekli oyun, sürekli bir şey için kaldırıyor bazen dayak yemiş gibi ağrıyor her yerim. Valla analık zor

Kızlar tekrar yürüme verdi Atlas dönmüyor maalesef, 23 haftalık 530 gram dedi. Moralim bozuldu az mı acaba ya ?
Kuzum bence normal bide senin bebiş masallah baya uzun çıkıyor 24 haftada genelde herkesin 600 Gr civarlari çıkmış senin de 23. Haftada bence gayet iyi

Kızlar tekrar yürüme verdi Atlas dönmüyor maalesef, 23 haftalık 530 gram dedi. Moralim bozuldu az mı acaba ya ?
Haftasıyla uyumlu dediyse zaten sorun yok benimde 24+4 600 gr yani senin ki iyi canım tek gösterge kilo değil çünkü diğer organlarını fl,ac , humerus falan ölçtü onlara göre normal dedi

Anladım canım benim o kadar yatma şansım yok annemde bile birkaç gün kalabilirim en fazla. İnşallah bebeğime bir şey olmaz, vaktinde sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza.
Sol tarafına yattığın zaman koltukla bel boşluğunun arasına yumuşak yastık koyup arkaya yaslan canım öyle deslekle belini. Ben böyle yaptığımda bel ağrılarım hafiflemişti baya. Senin yatma sebebin neydi kuzum ben kaçırdım konuşmayı

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…