2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Süt falan demişken tecrübeli anneler, ilk süt çok değerli biliyoruz ve bebeler onun hepsini bitiremiyor ben ondan kaşıkla büyüğüne de içirsem olur mu ya Sütün değerine aşırı önem veren biriyim 2 yıl emzirdim ve o 2 senede oğlum hiç hastalanmadı diyebilirim bir iki saatlik ateşler dışında, ne diyorsunuz

Normal deniyor bir hissedeyim de rahatlıcam. Eve gidip rahatsız etcem şimdi kendisini

X Xxudy canım sen de yatiyorsun ya nasıl yatiyorsun, yani arada kalkıp oturuyor musun veya ne kadar oturuyorsun yemek tuvalet dışında? Gerçekten sadece yarım gün olmasına rağmen belim ağrımaya başladı yatmaktan. Nasıl yapıyorsunuz bu işi

Benşm iki oğlumda da gamze var, bende ve eşimde de var ayva da yedim hangisi tuttu acaba ama ayvayı bir yerime sürmedim
Bende var eşimde yokben ayvayı sevdiğim için yiyorum bana iyi geliyor yemekten sonra yoksa bir yerime sürmüyorum

Duruşma istediğin gibi geçer canım inşallah. Gebelikte ağrılar zaten çok normal üstüne stres de yaptığından daha çok artmıştır.
Sanırım kuzum sabahtan beri ağrı çekiyorum resmen dua edin nolur karşı taraf en üst sınırdan cezalandırılsın. 6 yaşındaki müvekkile cins.el istismar gerçekleştirildi.

Kuzum hep yatıyorum, sadece WC ye kalıyorum. Yemek yerken oturuyorum ayaklarımı uzatıyorum altına yastık koyuyorum yemek yerken bile öyleyim. Kuzum sık sık dön bir sağa sola. Ben 5.haftadan beri yatıyorum. 23 haftalık olduk 18 haftadır yatıyorum. Oturuyorum ama en fazla 10 dakika sonra hemen uzanıyorum. Benim her yerim ağrıyor canım. Şimdi doktora geldik inanır mısın yürüyemiyorum her yerim tutulmuş. Ama sabır edeceğiz canım kafanı dağıt film izle. Kitap oku iyi geliyor

Bence fazla olursa içir kuzum şifadır tabi büyük çocuk herşeyin farkında anne sütü olduğunu ogrenince içer mi bilmiyorum muzlu süt falan dersin

İnşallah kanama alanı geçmiştir çok zor heleki daha öncesinde çok aktif olan biri için doktor iyi olduğunu söylesin de herşey onlar için inşallah muayenen güzel geçer canım

İnşallah kanama alanı geçmiştir çok zor heleki daha öncesinde çok aktif olan biri için doktor iyi olduğunu söylesin de herşey onlar için inşallah muayenen güzel geçer canım
Evet canım çalışıyordum, birde ben hasta olduğunda bile yatmayı seven biri değildim. Ama şuan mecbur yatıyorum. Buna bile şükür ediyorum kuzum ben yine yatarım yeterki sağlıklı zamanında doğum olsun, az kaldı zaten diyorum Allah’ın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…