2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar sanki bebişi hissetmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ayaktayım okuldayım. Dersim az bugün. Eve gidip çikolata falan yiyip uzancam inşallah hissederim
çalıştığım, ayakta kaldığım günler asla hissetmiyorum bende. zaten öyle günlerde onlar da yorgun oluyorlarmış :) hatırlasana benim detaylıya girdiğim hafta aşırı yoğun bi duruşma programım vardı ofisime bile gelemedim adam akıllı ve hiç hareket hissedemiyrdum. detaylıda da doktor ''bu hafta annemiz çok yorulmuş galiba bebek 10 saniyeye bir esniyor uykusuz kalmış'' demişti

Sence de şart mı bu ürün kuzum?
Canım ben manueli kullanmıştım, ilk zamanlar sütüm çoktu bebek hepsini boşaltmadığında beni rahatsız ediyordu, bir de doğduğu yaz memlekete gitmiştik eşimle dolaşırken kayınvalideme bırakıyordum sağdığım sütü veriyordu öyle yani. Sen çalışmayacağım diyorsun sana çok da gerekli değil ben bunda da çalışma ihtimalim olduğundan aldım. En büyük alma sebebim bunlar değil sütümü hep çok tutmak aslında, bazı zamanlar süt azalıyor farklı sebeplerden manuelle sağmak da zor geldi bana o yüzden aldım elektrikli.

Ahahahhaha yaaa çok tatlılar yicem hepsini

Anladım kuzum. O zaman ben manuel alayım. Rahatsız olmam değil mi

Ayyy sevindim böyle demene, biraz stres yapıyorum herkes küçük diyor. Olur olmaz takıyorum acaba kilo mu alması büyümedi mi?
Kuzum gayet olması gerektiği gibi. Boyun posun maşallah nasıl görünsün daha maşallah doktor da güzel diyorsa sorun yok

Kuzum gayet olması gerektiği gibi. Boyun posun maşallah nasıl görünsün daha maşallah doktor da güzel diyorsa sorun yok
Teşekkür ederim canımın içi çok kilo aldım. Ama olsun bebişler iyi olsunda sonra verilir Allahım izni ile diyorum

Kızlar sanki bebişi hissetmiyorum sakin kalmaya çalışıyorum çünkü ayaktayım okuldayım. Dersim az bugün. Eve gidip çikolata falan yiyip uzancam inşallah hissederim
Canım ayakta hareket halindeyken zaten çok nadir hissediliyor. Ben ayaktayken hissettiğim sayılıdır kaç haftadır. Hem uyuyor da olabilir. Hiç dinlenmesin mi bebiş annesi

Ayyy sevindim böyle demene, biraz stres yapıyorum herkes küçük diyor. Olur olmaz takıyorum acaba kilo mu alması büyümedi mi?
Yok yok canımm .bizim göbeğimizin büyüklüğü ile bebeğin sağlklı olması arasında inan bi fark yok. doktorun gayet iyi diyorsa hiç takılma. ayrıca benim de şu 1 haftadır çok büyüdü. gerçekten bir anda çıkıyorlar. inanamıyorum ! :)
Canım ayakta hareket halindeyken zaten çok nadir hissediliyor. Ben ayaktayken hissettiğim sayılıdır kaç haftadır. Hem uyuyor da olabilir. Hiç dinlenmesin mi bebiş annesi
ayy 2 saate kadar uyuyabiliyorlarmış yaaa yeriiim

Öyle oluyor gerçekten daha çok küçükler hareket edince anlamiyoruz o yüzden uyurken üstüne yatarsam itiyor benimkide sıkıştırırsam ittiriyor bazen onun dışında çok hafif pıt pıt hissedersem bide bedenen yorulunca da anlamıyorum ben

kuzucum benim de öyle kıpır kıpır bebek durdu pazar hiç hareket etmedi sayılır dün de öyle en son aksam azıcık bir iki kere ama karnım çok şiş bence büyüyor büyürken de uyuyor normal bunhaftalarda diye düşünüyorum

Kızlar yaa bugün çok önemli bi duruşmam var sanırım stres yaptım sabahtan beri karnımın sağ tarafı acıyor, ağrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…