2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar 25.hafta olanlar aşağıdaki imzada bebek baş aşağı görünüyor ya merak ettim böyle mi olcak? 25.hafta itibariyle dönecek mi erken değil mi
Kuzum yerleri henüz daralmış olmuyor o yüzden her türlü pozisyonda dururlar genelde 35-36 haftadan sonra pozisyon daha değişmez tabi eğer bebeğin amniyotik sıvısı fazla değilse o son anda bile donebilir

Kızlar 25.hafta olanlar aşağıdaki imzada bebek baş aşağı görünüyor ya merak ettim böyle mi olcak? 25.hafta itibariyle dönecek mi erken değil mi
Bilmiyorum ki hic fark etmemistim ama doguma kadar ayni pozisyonda kalmazlar ki dogum zamani bile 1 gunde sekil degistirenler var

Mesajlar birikmiş ancak okudum, hepimiz için biraz zor bir haftaymış. Benim de dün detaylım vardı, çok şükür her şey iyi, serviks 32 mm çıktı, 19.haftada 40 mm olunca tedirgin oldum. Doktorum ısrarla her şey yolunda dese de…korkularımızın esiri oluyoruz. Dün gece de bebekler öyle bir hareket etti ki artık içeride takla mı attılar bilemiyorum resmen karnım dalgalandı.
Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım

Cnm gcen sene hazırandan once havalar ısınmadı hatırlarsanız, nisan ve mayıs havalar uzun kollu seklınde devam edıyor zaten, bn mayısa kadar soguk gözüyle bakıyorum, ona gore aldım esyalarını

Kızlar doktor sol tarafına yat daha çok dediği için hep öyle yapıyorum. Ama bu seferde bebiş çok vuruyor. Rahatsız oluyor gibi sanki sürekli bir dürtmeler falan e napıcazzz
Aslında rahatsız olmuyor canım ,hatta kıpırdamasi çok iyi keyfi yerindeye isarettir,sol tarafta oksijenlenmesi daha iyi olduğu için herhangi bi damara basi olmuyor o da oh bee diyor pıt pıt başlayınca içimi bı heyecan kaplıyor benim ilk de olunca minik de olunca daha acıma da yok çok şükür

Ne imzası canım anlamadım ben benim bebeğim şu an makat geliş olarak görünüyor. Kafası sol kaburgamın altında orası acıyordu ondan dolayıymış, ayaklarıyla da sürekli alt tarafa vuruyor ama pozisyon değiştiriyorlar bence devamlı çünkü geçen hafta bu pozisyonda değildi. Şu an resmen sol kaburgamın altı ayrılıyor gibi acıyor

Havuç suyu bırakınca kendiliginden düzelmiş de olabilir. Bir arkadaşımın da suyu fazlaymış ona doktoru şeker ve karbonhidrat kısıtlaması yapmış sonradan düzelmiş. Onun vücudu ödem de topluyormuş. İnşallah kendiliğinden de düzenlemiştir sizinki de.

Cnm gcen sene hazırandan once havalar ısınmadı hatırlarsanız, nisan ve mayıs havalar uzun kollu seklınde devam edıyor zaten, bn mayısa kadar soguk gözüyle bakıyorum, ona gore aldım esyalarını
Zıbınlarını giydirip, kundaklayacak mısın canım sen ? Uyku tulumu tarzı bişey lazım olur mu

Cnm keton, erıtrosit negatif fakt lokosit yuksek, bnım 66ya kdr cıktı. Bakterıde 40a kdr cıkmıstı, bı suru sey yaptım baktım olmuyor, antıbıyotklı serum, antıbıyotık hap, fitil bıkaç ilaç daha 1 hafta kullandım, düşmüştü bıraz, 25e kdr düştü lokosit

Şimdi ne alemde bılmıyorum bol su içmeye calısıyorum, zaten dırekt ıdrarımın rengınden ve bulanıklığından anlıyorum

Valla ben martta çok üşüdüğümü hatırlıyorum hatta nisanda da aman aman sıcak olmuyordu illa evde daha sıcak ortam oluyor ama kalın bir şeyler de al canım bence

Geçmiş olsun canım doktorum urocare verdi gece yatmadan onu kullanacağım. Bir hafta sonra tekrar idrar tahlili veririm inşallah geçmiş olur. Aslında bol su da içiyorum ama hamilelikte oluyor demek ki napalım

Ya dün sabah tetanoz aşısı oldum bugun çok kötüyüm ne kolumu kaldırabiliyorum ne de halim var bu normal mi sizdede cok yan etki oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…