Ne imzası canım anlamadım ben benim bebeğim şu an makat geliş olarak görünüyor. Kafası sol kaburgamın altında orası acıyordu ondan dolayıymış, ayaklarıyla da sürekli alt tarafa vuruyor ama pozisyon değiştiriyorlar bence devamlı çünkü geçen hafta bu pozisyonda değildi. Şu an resmen sol kaburgamın altı ayrılıyor gibi acıyor
Havuç suyu bırakınca kendiliginden düzelmiş de olabilir. Bir arkadaşımın da suyu fazlaymış ona doktoru şeker ve karbonhidrat kısıtlaması yapmış sonradan düzelmiş. Onun vücudu ödem de topluyormuş. İnşallah kendiliğinden de düzenlemiştir sizinki de.
Hahah ben surekli istiyorum bide o gelene kadar canımın çekmesi gidiyor şimdi trilice istedim bakalim oda olmazsa kumpir istiycem adamı resmen zorluyorum saolsun gecenin bı vakti de çıkıp alıyor dayanamayip
VERONA TARZ Kalpli Fiyonklu Şapkalı 2 Parça Kız Bebek Yenidoğan Yeni Sezon Mevsimlik Hastane Çıkışı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Aslında rahatsız olmuyor canım ,hatta kıpırdamasi çok iyi keyfi yerindeye isarettir,sol tarafta oksijenlenmesi daha iyi olduğu için herhangi bi damara basi olmuyor o da oh bee diyor pıt pıt başlayınca içimi bı heyecan kaplıyor benim ilk de olunca minik de olunca daha acıma da yok çok şükür
Yaaa evet gerçekten ilk çok farklı. Benim de ilk bebişim olacak inşallah ama bu ara yine kaşık sancılarım başladı ne yazık ki. Ve ağır hissediyorum kendimi sürekli
Senin bebek karnından beri usluymus maşallah lohusalıkta da seni zorlamamisti dimi doğru hatırlıyorum benim oğlan 32de karnimda paralel dumduz yatıyordu doktor şok olmuştu 35 te makat 36 da baş döndü dedik sukurrr sonunda