Hahah ben surekli istiyorum bide o gelene kadar canımın çekmesi gidiyor şimdi trilice istedim bakalim oda olmazsa kumpir istiycem adamı resmen zorluyorum saolsun gecenin bı vakti de çıkıp alıyor dayanamayip
Kızlar size de oluyor mu canım bişey çekiyor ama ne çektiğini bilmiyorum karışık biseyler yiyorum belki budur diye yok hala tatmin etmedi bulmam lazım o şeyi
Sen de çok kilo almadın dimi ben 55 olmuşum 54le başlamıştım ama 50ye düşmüştüm şimdi başlangıç kilomun 1 kilo üstüne çıkmışım sonunda ama hamilelik öncesi yememle aynı şekil yiyorum bakalım ne kadar olacağım daha
Eşim yanımda 5ten beri mutfakta yemekle uğraşıyordu şimdi yedik uzandık birazdan kalkıp bebişin odasındaki işleri halledecek o kadar zahmetinin üstüne kıyamam şimdi ama hafta sonu isterim
Bende ilk deneyeyim diyorum bunu almışken kullanışlı olursa owli başka küçük uyku tulumu alma. Diye düşündüm ama 0.5 tog aldım 2.5 falan bana kalın geldi Muğla da yaşadığım için , tog değerlerini karar veremiyorum bende
Sen de çok kilo almadın dimi ben 55 olmuşum 54le başlamıştım ama 50ye düşmüştüm şimdi başlangıç kilomun 1 kilo üstüne çıkmışım sonunda ama hamilelik öncesi yememle aynı şekil yiyorum bakalım ne kadar olacağım daha
Kuzum maşallah den ne güzel zayıfsın
Ben tontiş hamile kalanlardanım. 73 ile hamile kaldım sonra zayıfladım bulantılardan. Şimdi yeniden 73 oldum. 23.haftadayım
Senin başı nerene denk geliyor kaburganla alakalı şikayetin var mı, kafasını alıp elimle çekmek istiyorum oradan şurada dur diye benim canım acıyor kendinin acımıyor mu acaba o kadar yerden oraya dayanmış
Bende ilk deneyeyim diyorum bunu almışken kullanışlı olursa owli başka küçük uyku tulumu alma. Diye düşündüm ama 0.5 tog aldım 2.5 falan bana kalın geldi Muğla da yaşadığım için , tog değerlerini karar veremiyorum bende