2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah ben surekli istiyorum bide o gelene kadar canımın çekmesi gidiyor şimdi trilice istedim bakalim oda olmazsa kumpir istiycem adamı resmen zorluyorum saolsun gecenin bı vakti de çıkıp alıyor dayanamayip
Hahaha ben de öyle saymak istiyorum bir seyler ama bulamıyorsum ama ay kumpir güzel olurdu şimdi

Ben de vallahi yarım saattir masadayım hala bitiremedim yemeği. Hiç yemek yiyesşm gelmiyor ya benim
Sen de çok kilo almadın dimi ben 55 olmuşum 54le başlamıştım ama 50ye düşmüştüm şimdi başlangıç kilomun 1 kilo üstüne çıkmışım sonunda ama hamilelik öncesi yememle aynı şekil yiyorum bakalım ne kadar olacağım daha

Kızlar 25.hafta olanlar aşağıdaki imzada bebek baş aşağı görünüyor ya merak ettim böyle mi olcak? 25.hafta itibariyle dönecek mi erken değil mi
Benim şu an 24+4 bugün kontrolüm vardı baş geliş pozisyonunda dedi doktor , ama 21.haftada gittiğim de de başgeliş yazıyordu raporda

Bak buldun bişey hemen üstüne gidiyorsun MMM kumpir olsa ne güzel olurdu off içinde erimiş kaşarı sıcacık patates garnitürler (hemen ara eşini çabuk)
Eşim yanımda 5ten beri mutfakta yemekle uğraşıyordu şimdi yedik uzandık birazdan kalkıp bebişin odasındaki işleri halledecek o kadar zahmetinin üstüne kıyamam şimdi ama hafta sonu isterim

Kuzum maşallah den ne güzel zayıfsın
Ben tontiş hamile kalanlardanım. 73 ile hamile kaldım sonra zayıfladım bulantılardan. Şimdi yeniden 73 oldum. 23.haftadayım

Kızlar pelvik ağrı yaşayan var mı? Özellikle yürürken baskı hissi ve batma oluyor.

Benim aldığım da 1 tog. 0.5 alamam ama ben. Çünkü biz doğudayız. Marttan sonra 1 tog iyi ama sonraki sene için alacağım 1 ya da daha fazla olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…