Canım Recep hasa gittik aslında yarın gelin demişti ama ben çok ağladım. Oda hemen bugün gel tekrar bakalım dedi. Uzunca baktı ama kalpte deliği göremedi. Herhangi bir delik ben göremiyorum dedi. Yinede için rahat olsun diye 2 hafta sonra seni bir kardiyolog ile görüştüreceğim dedi. Heyete gireceğim sanırım.Canım doktorlar ne dedi delikle ilgili kapanır ya da şöyle olur falan diye yorum yapmadılar mı hiç
Canim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bendeCanım sorsam üzülür müsün diye tekrar soramıyorum ? Anomali neydi kuzum, Recep hoca mı fark etti acaba. Ama eğer üzülürsen cevaplama lütfen.
Ben kullanabilir diye düşündüm araştırdığımda bakalım aksi bir şey duyarsan haber et little gusto olandan krem rengini de ben alayımBakıcam canım şimdi yeni doğan kullana bilirmi rahatsız etmicekmi
İnşallah öyledir kuzum da bir sorun yoktur sen stres yapmamaya özen göster ama bebişini de üzme kendini de üzme Allahın izniyle bir şey yoktur inşallahCanım Recep hasa gittik aslında yarın gelin demişti ama ben çok ağladım. Oda hemen bugün gel tekrar bakalım dedi. Uzunca baktı ama kalpte deliği göremedi. Herhangi bir delik ben göremiyorum dedi. Yinede için rahat olsun diye 2 hafta sonra seni bir kardiyolog ile görüştüreceğim dedi. Heyete gireceğim sanırım.
Bunda duymadım ama başkalarında iyi yorumlar görmedim ondan bak alamadım ben sanki 6 aydan sonra tulumlar rahatsız etmiyor çocukları bence bende seneye son bahar ve kış için alıcamBen kullanabilir diye düşündüm araştırdığımda bakalım aksi bir şey duyarsan haber et little gusto olandan krem rengini de ben alayım
Ah sana kıyamam canım, bu meleğin sağlıklı sıhhatli doğsun, Allah ne demişse o oluyor bazen kuzum sınavlarımız bazen baya büyük oluyor canım. Canım evet ben bunu duyunca sen daha önce Fehmi hocayı önermiştin acaba ona öı gitsem diye de düşündüm açıkçası. Bir fikir alsam diye ama Recep hoca içimi rahatlattı.Canim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
Cennette bir meleğin var canımCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
Bella Maison %100 Pamuk Ranforce Sloth Bebek Nevresim Takımı Bej (100x150 cm) Fiyatı, Yorumları - TrendyolAma şunu çok beğendim. Sadece çok pahalı
Bygrey Kalpli Bebek Nevresim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bygrey Kalpli Bebek Nevresim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Amiiin kuzum amiin yavrum sağlıkla gelsin dünyaya inşallahAh sana kıyamam canım, bu meleğin sağlıklı sıhhatli doğsun, Allah ne demişse o oluyor bazen kuzum sınavlarımız bazen baya büyük oluyor canım. Canım evet ben bunu duyunca sen daha önce Fehmi hocayı önermiştin acaba ona öı gitsem diye de düşündüm açıkçası. Bir fikir alsam diye ama Recep hoca içimi rahatlattı.
Amiiin inşallah canım benim rabbim bizden razı olsun inşallah evladimizda bize şefaatçi olsun aminCennette bir meleğin var canımAllah bebeklerimizi korusun sağsalim kavuştursun inşallah
Ayyyy ben bunu hesaba katmadımmmm. Ama başta üşür diye şapka aldım benBen başlarda da takarım kulakları düzgün olsun çocuğumun
Bu markayı da çok beğeniyorum. Ya bu markadan alırım ya da Grey in kalpli takılınıBella Maison %100 Pamuk Ranforce Sloth Bebek Nevresim Takımı Bej (100x150 cm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende bellamasion dan bunu aldım park yatağa
Ben şapka da aldım dönüşümlü takarım artık diye düşünüyorum canım bakalımAyyyy ben bunu hesaba katmadımmmm. Ama başta üşür diye şapka aldım ben
Kıyamam sanaCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
Güle güle kullansın inşallah kuzum. Bandanalar çok tatlıBen şapka da aldım dönüşümlü takarım artık diye düşünüyorum canım bakalım
Aminn kuzum benim aminnKıyamam sanacennette seni bekliyor miniğin rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın
Fehmi hoca 2000 TL kuzum Recep hoca 3000 diye biliyorum emin değilim amaKızlar Recep has ve Fehmi hocanın detaylı için ücreti ne kadar acaba ben bulamadım da
Hangi hastanedeler peki çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinFehmi hoca 2000 TL kuzum Recep hoca 3000 diye biliyorum emin değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?