2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım doktorlar ne dedi delikle ilgili kapanır ya da şöyle olur falan diye yorum yapmadılar mı hiç
Canım Recep hasa gittik aslında yarın gelin demişti ama ben çok ağladım. Oda hemen bugün gel tekrar bakalım dedi. Uzunca baktı ama kalpte deliği göremedi. Herhangi bir delik ben göremiyorum dedi. Yinede için rahat olsun diye 2 hafta sonra seni bir kardiyolog ile görüştüreceğim dedi. Heyete gireceğim sanırım.

Canım sorsam üzülür müsün diye tekrar soramıyorum ? Anomali neydi kuzum, Recep hoca mı fark etti acaba. Ama eğer üzülürsen cevaplama lütfen.
Canim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende

İnşallah öyledir kuzum da bir sorun yoktur sen stres yapmamaya özen göster ama bebişini de üzme kendini de üzme Allahın izniyle bir şey yoktur inşallah

Ben kullanabilir diye düşündüm araştırdığımda bakalım aksi bir şey duyarsan haber et little gusto olandan krem rengini de ben alayım
Bunda duymadım ama başkalarında iyi yorumlar görmedim ondan bak alamadım ben sanki 6 aydan sonra tulumlar rahatsız etmiyor çocukları bence bende seneye son bahar ve kış için alıcam

Ah sana kıyamam canım, bu meleğin sağlıklı sıhhatli doğsun, Allah ne demişse o oluyor bazen kuzum sınavlarımız bazen baya büyük oluyor canım. Canım evet ben bunu duyunca sen daha önce Fehmi hocayı önermiştin acaba ona öı gitsem diye de düşündüm açıkçası. Bir fikir alsam diye ama Recep hoca içimi rahatlattı.

Kızlar bn zamlar gelmeden lohusa pijama takımı aldım, aklım zamlarda

Eşim ecza deposunda çalışıyor istanbul geneli siparişlerımı genelde depodan alıyor. Geliş fıyatına bnde avent biberon, emzik, lansınoh göğüs kremi, bebe yağı, lohusa kılodu faln ısmarlamştım, zam gelmeden al dedim.
Çok fazla eczacı tanıdıkları var demişlerki avente ne grek var greksiz pahalı.
Wee baby onun muadili demişler, emzikte aynı sekılde, lansınoh krem yerıne fito kullansın demişler.

Doğuma 1 ay kala fito krem ve süt yapıcı humana kullanmaya başlasın demişler
Kafam karıştı

Cennette bir meleğin var canım Allah bebeklerimizi korusun sağsalim kavuştursun inşallah

Amiiin kuzum amiin yavrum sağlıkla gelsin dünyaya inşallah öyle canım en tatlı yerimizden geliyor sınavlar isyan etmeden inşallah rabbimin rızasıyla bu sınavları atlatmak nasip olsun Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasin inan ikisi de çok çok iyi hic fark etmez hangisine gittiğin canım çok şükür için hep rahat olacak şekilde çık muayenelerinden

Kıyamam sana cennette seni bekliyor miniğin rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…