Ay yanlış çevirmiş telefon kuzum ya nst ye gir yazdı doktor bana mesaj da tahlil yaptır demedi ben idrar yolu enf olabilir mi dedim o nst dedi bende hastaneye geldim şimdi kasılma yok raporu birazdan atacaklar diğer bebeği de nst ye bağlayıp dicem tahlil yapın bi içim rahatlasın
Kızlar burger yedim ben ettim siz etmeyin. Böyle bi ağırlık hissi, ağrı ve rahatsızlık yok yani. Bebekler artık gerçekten çok yer kaplıyor ve yemeği abartmamalıyız bi daha burger diye ağladığım zaman bana bu pişmanlığımı hatırlatın pleaseeee
Kızlar burger yedim ben ettim siz etmeyin. Böyle bi ağırlık hissi, ağrı ve rahatsızlık yok yani. Bebekler artık gerçekten çok yer kaplıyor ve yemeği abartmamalıyız bi daha burger diye ağladığım zaman bana bu pişmanlığımı hatırlatın pleaseeee
Düzenli olarak nar yiyen ben bu mesajı görünce bi içim pır pır etmişti hadi güzel haberlerle gel kuzum inşallah ama inan bana benim sancılarım da yğunlaştı bu ara . Senin 2 bebiş bir de. Çok normal benc e
Nar da canım çekti kız ekşi ekşi ohh kasılma yok kuzum o yüzden rahatım ben hala idrar yolu enfeksiyonu diyorum bakalım doktorum da umarım benle aynı fikirdedir
Nar da canım çekti kız ekşi ekşi ohh kasılma yok kuzum o yüzden rahatım ben hala idrar yolu enfeksiyonu diyorum bakalım doktorum da umarım benle aynı fikirdedir
Canım benim seni en iyi ben anlarım detaylida bebeğimin durumunu ogrendigimde dünyam başıma yikilmisti rabbim elhamdülillah bu yavrumu şifa gibi gönderdi bana sen çok şanslısın ki sadece bir yanlış anlaşılma bak ben kaybettim evlat acısı emin ol bambaşka hiç bir şeye benzemiyor lütfen daha morelini bozma evladın için sağlığı için şükret
Ah canım düşünmesi bile nasıl zor cennet kuşun oldu ah canım Allahım san sabır nasıl sabır vermiş. İyiki bu meleği verdi sana canım Allahım bunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. İyiki Recep hoca var iyiki
Vallahi geçtiğimiz kış bana da görev gibi geliyordu ama ne zaman öyle olmadı normal oldu hamile kaldım vallahi rabbim gönlümüze göre versin kuzum inşallah istediğin de 2.yi de versin
Gerçekten öyleymiş bir kere daha anladım yaklaşımı bir hamile kadının endişelerini anlaması, gerçekten yüreğime su serpti. İnsallah heyette sorun olmaz süreci güzel atlatırım. Sende detaylı için ona gittin canım
Ah canım düşünmesi bile nasıl zor cennet kuşun oldu ah canım Allahım san sabır nasıl sabır vermiş. İyiki bu meleği verdi sana canım Allahım bunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. İyiki Recep hoca var iyiki
Cnm bn kundak yapmamıştım, kıştı evim dogalgaz sobalıydı, soguktu, altına uzun kollu zıbın, üstune ayaklı eldıvenli tulum ve yelek gıydırıyordum
Bundada aynı sekılde en küçük beden ilk gıydrmelik uzun kollu zıbın, eldıven, şapka tulum ve yelek şeklınde gydrıcem inş
Uyku tulumunu bn 1 yasından sonra gıydrmeye başlamştım