2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tahlil yaptır mutlaka kuzum. Yani benim oluyor böyle ağrılar ara ara açıkçası

Ama ben yiyecektim bu haftaaaa Şuan üzüldüm

Neeeğ burger mi ama o an ki lezzet

Nar da canım çekti kız ekşi ekşi ohh kasılma yok kuzum o yüzden rahatım ben hala idrar yolu enfeksiyonu diyorum bakalım doktorum da umarım benle aynı fikirdedir

Ah canım düşünmesi bile nasıl zor cennet kuşun oldu ah canım Allahım san sabır nasıl sabır vermiş. İyiki bu meleği verdi sana canım Allahım bunu sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. İyiki Recep hoca var iyiki

Vallahi geçtiğimiz kış bana da görev gibi geliyordu ama ne zaman öyle olmadı normal oldu hamile kaldım vallahi rabbim gönlümüze göre versin kuzum inşallah istediğin de 2.yi de versin
Amin kuzum Aminİşte bende ne zaman bıraktım dedimki zaten yeniden tüp bebek yapılacak o zaman çok şükür hamiş olduğumu gördüm

oh çok şükürler olsun Recep Hoca bu işin piri o hocaların hocası için rahat olsun canım
Gerçekten öyleymiş bir kere daha anladım yaklaşımı bir hamile kadının endişelerini anlaması, gerçekten yüreğime su serpti. İnsallah heyette sorun olmaz süreci güzel atlatırım. Sende detaylı için ona gittin canım

Herşey rabbimden kuzum başa gelince isyan etmeden kabul etmeyi öğrendim rabbim sefaatci eylesin insallah yavrumu aminn kuzumm aminn hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim

Herşey rabbimden kuzum başa gelince isyan etmeden kabul etmeyi öğrendim rabbim sefaatci eylesin insallah yavrumu aminn kuzumm aminn hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim
Canım sorsam üzülür müsün diye tekrar soramıyorum ? Anomali neydi kuzum, Recep hoca mı fark etti acaba. Ama eğer üzülürsen cevaplama lütfen.

Canım sorsam üzülür müsün diye tekrar soramıyorum ? Anomali neydi kuzum, Recep hoca mı fark etti acaba. Ama eğer üzülürsen cevaplama lütfen.
Canım doktorlar ne dedi delikle ilgili kapanır ya da şöyle olur falan diye yorum yapmadılar mı hiç

Zıbınlarını giydirip, kundaklayacak mısın canım sen ? Uyku tulumu tarzı bişey lazım olur mu
Cnm bn kundak yapmamıştım, kıştı evim dogalgaz sobalıydı, soguktu, altına uzun kollu zıbın, üstune ayaklı eldıvenli tulum ve yelek gıydırıyordum
Bundada aynı sekılde en küçük beden ilk gıydrmelik uzun kollu zıbın, eldıven, şapka tulum ve yelek şeklınde gydrıcem inş

Uyku tulumunu bn 1 yasından sonra gıydrmeye başlamştım

Ay nasıl bandanalar çok merak ettim.
Bunlar canım yakalıkları ile beraber aldım. Instagram'da MerryBaby sayfasından sipariş verdim daha çok seçenek var. Yeri de yumuşacık pamuk

Eklentiler

• IMG_20231121_215900_623.webp
    124,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231121_215844_462.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20231121_215710_660.webp
    133,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20231121_215732_576.webp
    135,8 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…