2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa evet gerçekten ilk çok farklı. Benim de ilk bebişim olacak inşallah ama bu ara yine kaşık sancılarım başladı ne yazık ki. Ve ağır hissediyorum kendimi sürekli
Geçici batma sizlamalar bende de oluyor, özellikle uzun yürüyüşlerde ama ayaklarımı uzatınca bı sure sonra geçiyor oyuzden takip ediyorum açıkçası geciyosa yorulmusum ondan deyip rahatlıyorum. Geçicidir umarım,Dr yatış vermediuse ağırlığa hafif egzersiz çok iyi geliyor bana da oliyor çünkü.

Senin haftan kaç ? Ben büyütmesine bağlıyorum bu sancıları . Şu 1 haftadır arttı çünkü :)

Cnm humanayi ben artk bulamıyorum ilk kızımda çok kullanmstm çok da faydasını görmüştüm şimdi İnternet'e bir yerde buldum o da 2.500 bin TP civarındaydı nerdwn bulabilirim eşinize danışır misinz

D defnew kuzum sen bugün doktora gidecektin
Günaydın canım akşam gittim bebeğimin kalbinin sol ventrikülde ekojonik odak izlendi 2 tane. Genellikle olabiliyor ama takipte kalmalıyız dedi çoğalmaması ve büyümemesi aksine küçülmesi gerekiyor dedi. Kendi doktorumla çocuk kardiyoloji doktoru da takibe aldı 6 aralıkta nasipse Bidaha gidicem. Korkulcak bişey yok tedirgin olma dedi ama işte öyle olmuyormuş kahve karbonhidrat alımını azaltmamı söyledi inşallah bidaha gittiğimde düzene girmiş oluruz

Kanama olduğu gün alışveriş e çıkmıştım 4 5 saat yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum ama plesenta kanamasi önemli ve riskliymiş Allah korusun ama çok tedirginim birde bilmeden oksapari vurdum oda arttırır onu kes dedi doktor şehir dışındayım evime 7 8 saat yolculuk zarar verir mi diyede korkuyorum aslında uçakla gidicwm ama havaalanlarina gitmekte baya uzun sürüyor arabada sallanti oluyor bilmiyorum bu zamana kadar sorun yoktu niye böyle oldu

Ah Kuzum çok zor şeyler yaşamışsın. Allah kalbindeki yaraları sarsın minik kızınla Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin

İnşallah kuzum doktor gayet iyi konuşmuş ama kuzum. Sıkma kendini

Ahh canım, şu yaşadıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımdan geldi gözlerimin önüne, benim bebeğimin durumu bu kadar ağır değildi, ama gittiğim doktor çok acımasızdı, bana direkt almam gerektiğini söylemişti, kalbi atan bebeği aldırmam dedim ben ve koşarak uzaklaştım, meleğimin kalbi dayanmadı zaten, o doğum sürecinin ne kdsdaar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum, Rabbim bu evlatlarımızs sağlıklı hayırlı ömürler versin ben bu yüzden perinatologdan çok korkuyorum, doktorum Recep Hocayı önerirsen tek sorduğum vicdanlı mıdır, Merak etme Recep Hoca çok merhametli babacandır demişti, benimde sonuçlarım güzel çıkar, o odadan güzel sonuçlarla ayrılırım inşallah
Kızlar Recep has ve Fehmi hocanın detaylı için ücreti ne kadar acaba ben bulamadım da
Canım ben Recep Hoca ya cuma günü aldım randevuyu, nakit 3.000 kredi kartı 3.300 Fehmi hocayı bilmiyorum

Bir dahaki gittiğinde tamamen yok olur inşallah canım,

İnşallah kuzum doktor gayet iyi konuşmuş ama kuzum. Sıkma kendini
İnternette araştırdığım zaman çok sık görülen ve doğuma kadar yok olan bişey çoğu kişi böyle yazmış. O yüzden bi tık daha içim rahat şimdi takibe aldı bizim için küçülmesi daha iyi dedi bakalım hayırlısı inşallah kendi doktoruma da atıcam bugün raporu irtibat halinde olunacak sanırım. Gerçekten dün çok mucizevi bişey olduğunu bidaha anladım ya daha anne karnındaki bebeğin herşeyini görebiliyoruz. Rabbime bin şükür ki gördük takibe alındı

Çok şükür kuzum çok şükür çok şükür geçebilecek de birşey. Sorun olmayacak Allah ın izniyle
benim de cumartesi detaylım. Çok gerginim. İnşallah güzel sonuçlar alırım

Çok şükür kuzum çok şükür çok şükür geçebilecek de birşey. Sorun olmayacak Allah ın izniyle
benim de cumartesi detaylım. Çok gerginim. İnşallah güzel sonuçlar alırım
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz canım gergin olma hiç çok güzel geçer umarım

Cnm bulunamayan ilaçlar ve ürünler önce eczaneye sorulur, orda yoksa eczane zaten deposuna sorar, şuan en aktif ve en buyuk 3-4 depo var istanbulda.

Depoda yoksa zaten yoktur, elinde kalam belki bıkaç eczacının vardır ama kapı kapı her eczaneye girip bakmk mumkun değil

Eşim bu işin içinde oldugu için hangı eczanede kalmış bunları bılebılıyor

Ah Kuzum çok zor şeyler yaşamışsın. Allah kalbindeki yaraları sarsın minik kızınla Allah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
Aminn canım benim Allah razı olsun hepimiz sağlıkla dünyaya getirip evlatlarımızın kokusunu içimize çeke çeke büyütelim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…