- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Rica ederim canımHangi hastanedeler peki çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Fehmi hoca 1.800 idi 2 ay önce şimdi sanırım 2.000 olduKızlar Recep has ve Fehmi hocanın detaylı için ücreti ne kadar acaba ben bulamadım da
Teşekkürler canım daha güzelleri bebişinin olsunGüle güle kullansın inşallah kuzum. Bandanalar çok tatlı
Geçici batma sizlamalar bende de oluyor, özellikle uzun yürüyüşlerde ama ayaklarımı uzatınca bı sure sonra geçiyor oyuzden takip ediyorum açıkçası geciyosa yorulmusum ondan deyip rahatlıyorum. Geçicidir umarım,Dr yatış vermediuse ağırlığa hafif egzersiz çok iyi geliyor bana da oliyor çünkü.Yaaa evet gerçekten ilk çok farklı. Benim de ilk bebişim olacak inşallahama bu ara yine kaşık sancılarım başladı ne yazık ki. Ve ağır hissediyorum kendimi sürekli
Senin haftan kaç ? Ben büyütmesine bağlıyorum bu sancıları . Şu 1 haftadır arttı çünkü :)Geçici batma sizlamalar bende de oluyor, özellikle uzun yürüyüşlerde ama ayaklarımı uzatınca bı sure sonra geçiyor oyuzden takip ediyorum açıkçası geciyosa yorulmusum ondan deyip rahatlıyorum. Geçicidir umarım,Dr yatış vermediuse ağırlığa hafif egzersiz çok iyi geliyor bana da oliyor çünkü.
Cnm humanayi ben artk bulamıyorum ilk kızımda çok kullanmstm çok da faydasını görmüştüm şimdi İnternet'e bir yerde buldum o da 2.500 bin TP civarındaydı nerdwn bulabilirim eşinize danışır misinzKızlar bn zamlar gelmeden lohusa pijama takımı aldım, aklım zamlarda
Eşim ecza deposunda çalışıyor istanbul geneli siparişlerımı genelde depodan alıyor. Geliş fıyatına bnde avent biberon, emzik, lansınoh göğüs kremi, bebe yağı, lohusa kılodu faln ısmarlamştım, zam gelmeden al dedim.
Çok fazla eczacı tanıdıkları var demişlerki avente ne grek var greksiz pahalı.
Wee baby onun muadili demişler, emzikte aynı sekılde, lansınoh krem yerıne fito kullansın demişler.
Doğuma 1 ay kala fito krem ve süt yapıcı humana kullanmaya başlasın demişler
Kafam karıştı
Geçmiş olsun hayır iğne vurmadilqr ben dicem iğneyi bugün tekrar gidicem. Dinlenmeyle iyi oluyor galibaBenim de dün kanamam oldu plesanta aşağıda olduğu için. Proluton iğne vurdu mu ? Yatmaya çalış
Günaydın canım akşam gittim bebeğimin kalbinin sol ventrikülde ekojonik odak izlendi 2 tane. Genellikle olabiliyor ama takipte kalmalıyız dedi çoğalmaması ve büyümemesi aksine küçülmesi gerekiyor dedi. Kendi doktorumla çocuk kardiyoloji doktoru da takibe aldı 6 aralıkta nasipse Bidaha gidicem. Korkulcak bişey yok tedirgin olma dedi ama işte öyle olmuyormuş
Kanama olduğu gün alışveriş e çıkmıştım 4 5 saat yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum ama plesenta kanamasi önemli ve riskliymiş Allah korusun ama çok tedirginim birde bilmeden oksapari vurdum oda arttırır onu kes dedi doktor şehir dışındayım evime 7 8 saat yolculuk zarar verir mi diyede korkuyorum aslında uçakla gidicwm ama havaalanlarina gitmekte baya uzun sürüyor arabada sallanti oluyor bilmiyorum bu zamana kadar sorun yoktu niye böyle olduCanım çok geçmiş olsun ne oldu grubumuza bi nazar değdi yaherkes bi kendine okusun üflesin canım kanama da kanamanın boyutu yerleşim yeri bunlar önemli kendi sçdoktoruna mesaj ya da aramayla bilgi ver en kısa zamanda çağırır zaten gittiğinde en azından gidene kadar da farklı bir şey yapman gerekir mi onu söyler benim doktorumun demesine istinaden 20. Haftadan sonra bebek kayıpları ancak rahim açılması veya rahim kısaltmasıyla erken doğum şeklinde olabiliyormuş yani bu durumda bol bol yatıp dinlenmen bol bol su içmen gerekir artık küçük haftalarda değiller öyle hemen panik yapma stres de çok etkiler Protestan zaten iyi gelecektir kanamayı takip et yattıkça kahverengiye döner sonra damla damla gelir bir kaç güne tamamen kesilir. Eğilip kalkma iş yapma bol bol yatmaktan başka bir çare de yok ne yazık ki. Kendini mi yordun ne oldu ki bir anda
Ah Kuzum çok zor şeyler yaşamışsın. Allah kalbindeki yaraları sarsın minik kızınlaCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
İğne yapmadılar ya ben desem yaparlar mı acaba yada kendim eczaneden yaptırsamcanım çok ama çok gecmiş olsun nerdesin ki orda da iyi bir hastane vardır iğne yapabilirler belki yürüme hareket etme hep uzan canım sen de
İnşallah kuzumGünaydın canım akşam gittim bebeğimin kalbinin sol ventrikülde ekojonik odak izlendi 2 tane. Genellikle olabiliyor ama takipte kalmalıyız dedi çoğalmaması ve büyümemesi aksine küçülmesi gerekiyor dedi. Kendi doktorumla çocuk kardiyoloji doktoru da takibe aldı 6 aralıkta nasipse Bidaha gidicem. Korkulcak bişey yok tedirgin olma dedi ama işte öyle olmuyormuşkahve karbonhidrat alımını azaltmamı söyledi inşallah bidaha gittiğimde düzene girmiş oluruz
Ahh canım, şu yaşadıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımdan geldi gözlerimin önüne, benim bebeğimin durumu bu kadar ağır değildi, ama gittiğim doktor çok acımasızdı, bana direkt almam gerektiğini söylemişti, kalbi atan bebeği aldırmam dedim ben ve koşarak uzaklaştım, meleğimin kalbi dayanmadı zaten, o doğum sürecinin ne kdsdaar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum, Rabbim bu evlatlarımızs sağlıklı hayırlı ömürler versinCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
Canım ben Recep Hoca ya cuma günü aldım randevuyu, nakit 3.000 kredi kartı 3.300 Fehmi hocayı bilmiyorumKızlar Recep has ve Fehmi hocanın detaylı için ücreti ne kadar acaba ben bulamadım da
Bir dahaki gittiğinde tamamen yok olur inşallah canım,Günaydın canım akşam gittim bebeğimin kalbinin sol ventrikülde ekojonik odak izlendi 2 tane. Genellikle olabiliyor ama takipte kalmalıyız dedi çoğalmaması ve büyümemesi aksine küçülmesi gerekiyor dedi. Kendi doktorumla çocuk kardiyoloji doktoru da takibe aldı 6 aralıkta nasipse Bidaha gidicem. Korkulcak bişey yok tedirgin olma dedi ama işte öyle olmuyormuşkahve karbonhidrat alımını azaltmamı söyledi inşallah bidaha gittiğimde düzene girmiş oluruz
İnternette araştırdığım zaman çok sık görülen ve doğuma kadar yok olan bişey çoğu kişi böyle yazmış. O yüzden bi tık daha içim rahat şimdi takibe aldı bizim için küçülmesi daha iyi dedi bakalım hayırlısı inşallahİnşallah kuzumdoktor gayet iyi konuşmuş ama kuzum. Sıkma kendini
Çok şükür kuzum çok şükürİnternette araştırdığım zaman çok sık görülen ve doğuma kadar yok olan bişey çoğu kişi böyle yazmış. O yüzden bi tık daha içim rahat şimdi takibe aldı bizim için küçülmesi daha iyi dedi bakalım hayırlısı inşallahkendi doktoruma da atıcam bugün raporu irtibat halinde olunacak sanırım. Gerçekten dün çok mucizevi bişey olduğunu bidaha anladım ya daha anne karnındaki bebeğin herşeyini görebiliyoruz. Rabbime bin şükür ki gördük takibe alındı
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımÇok şükür kuzum çok şükürçok şükür geçebilecek de birşey. Sorun olmayacak Allah ın izniyle
benim de cumartesi detaylım. Çok gerginim. İnşallah güzel sonuçlar alırım
İnşallah kuzum inşallahİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımgergin olma hiç çok güzel geçer umarım
Cnm bulunamayan ilaçlar ve ürünler önce eczaneye sorulur, orda yoksa eczane zaten deposuna sorar, şuan en aktif ve en buyuk 3-4 depo var istanbulda.Cnm humanayi ben artk bulamıyorum ilk kızımda çok kullanmstm çok da faydasını görmüştüm şimdi İnternet'e bir yerde buldum o da 2.500 bin TP civarındaydı nerdwn bulabilirim eşinize danışır misinz
Aminn canım benim Allah razı olsunAh Kuzum çok zor şeyler yaşamışsın. Allah kalbindeki yaraları sarsın minik kızınlaAllah sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?