- 10 Haziran 2022
- 4.531
- 7.074
- 108
Canım benim sana da sabır diliyorum rabbim inşallah bizleri güzel evlatlarimizla mujdelendirdi aslında onlar bizim ahiretimizi kurtaracaklar belkide.. amin kuzum amin inşallah sağ salim dünyaya gelsinler saglikla buyusunlerAhh canım, şu yaşadıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımdan geldi gözlerimin önüne, benim bebeğimin durumu bu kadar ağır değildi, ama gittiğim doktor çok acımasızdı, bana direkt almam gerektiğini söylemişti, kalbi atan bebeği aldırmam dedim ben ve koşarak uzaklaştım, meleğimin kalbi dayanmadı zaten, o doğum sürecinin ne kdsdaar zor olduğunu çok çok iyi biliyorum, Rabbim bu evlatlarımızs sağlıklı hayırlı ömürler versinben bu yüzden perinatologdan çok korkuyorum, doktorum Recep Hocayı önerirsen tek sorduğum vicdanlı mıdır, Merak etme Recep Hoca çok merhametli babacandır demişti, benimde sonuçlarım güzel çıkar, o odadan güzel sonuçlarla ayrılırım inşallah
Bende de varrr sol kalça kemiğim ayağa kalkarken basamıyorum üstüne pantolon giyerken filan.. Ama ben de bel fıtıgı var hamilielk tetikledi sanırım çok zorKızlar bişey sorucam. Ben bugün 23+1 oldum her şey normal gidiyordu ama bıgün birden yanlardaki kalça kemiklerim ağrımaya başladı. Otururken yatarken problem yok, bebek de hareketli ama yere eğilemiyorum. Bacağımı pantolon giymek için yukarı kaldıramıyorum ağrıyor kemikler. Yerden bişey alırken yandaki kemikler acıyor. Hiç böyle biiey yaşamamıştım ve birden oldı sabah bişey yoktu ama 2-3 saattir ağrıyor ağır bi
İş de yapmadım. Bu durumu yaşayan var mı
Amin canım amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalım, hep dua ediyorum hepimizeCanım benim sana da sabır diliyorum rabbim inşallah bizleri güzel evlatlarimizla mujdelendirdi aslında onlar bizim ahiretimizi kurtaracaklar belkide.. amin kuzum amin inşallah sağ salim dünyaya gelsinler saglikla buyusunlerinşallah canım rabbim en mutlu şekilde ayrılmayı nasip etsin en ufak aksilik yaşama
Yaa yerimmm ne kadar tatliii
Kızlar bebişteki hıçkırık karında titremeye neden oluyormuş
biz deBak bu konuda biz rekord kırıyoruz 6 ay oldu
Damla şeklinde mi demir ilacınız?Hangi marka acaba?Kızlar dün sağlık ocağında kan vermiştim. Ferritinim 9 a düşmüş. Hgb de normal değerin altında. Demir ilacını 10 gündür kullanıyorum. Ne zaman etki eder ki bu. Kalp çarpıntısı yaşıyordum . Yüksek ihtimalle kanım düşmeye başladığından olmuş.
Anldm cnm acaba ne den artk humanaya zor ulaşılıyor ki anlamadım önceden her yerde vardıCnm bulunamayan ilaçlar ve ürünler önce eczaneye sorulur, orda yoksa eczane zaten deposuna sorar, şuan en aktif ve en buyuk 3-4 depo var istanbulda.
Depoda yoksa zaten yoktur, elinde kalam belki bıkaç eczacının vardır ama kapı kapı her eczaneye girip bakmk mumkun değil
Eşim bu işin içinde oldugu için hangı eczanede kalmış bunları bılebılıyor
Ah canım güzel arkadaşım acınız sönmez ama zamanla yasamayı öğreniyorsun bundan sonra hep güzellikler çıksın karşınaCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
kızlae benim detaylı ultrasonumda doktorum çok yürüyüş yapma yarım saati geçmesin 15 dakika da dinlen dedi milli bir atlet kadın koşarken bebeğini düşürdü sen atlet değilsin riske girme dedi aklınızda olsun doğsun bol bol yürürsün dediKanama olduğu gün alışveriş e çıkmıştım 4 5 saat yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum ama plesenta kanamasi önemli ve riskliymiş Allah korusun ama çok tedirginim birde bilmeden oksapari vurdum oda arttırır onu kes dedi doktor şehir dışındayım evime 7 8 saat yolculuk zarar verir mi diyede korkuyorum aslında uçakla gidicwm ama havaalanlarina gitmekte baya uzun sürüyor arabada sallanti oluyor bilmiyorum bu zamana kadar sorun yoktu niye böyle oldu
Canım benim çok teşekkür ederim aminn Allah razı olsun kuzummAh canım güzel arkadaşım acınız sönmez ama zamanla yasamayı öğreniyorsun bundan sonra hep güzellikler çıksın karşına
Bende aynı şekilde düşünüyorum aslında sporu doğumu kolaylastirsin diye yapıyorlar ama kaç tane yabancı gebe kadın takip ettim hunharca spor yapan hiç öyle cuk diye dogurani görmedim yine ayni zorluğu çekiyorlar bence hamileliği dinlenerek bebeği de kendini de zorlamadan geçirmek daha iyikızlae benim detaylı ultrasonumda doktorum çok yürüyüş yapma yarım saati geçmesin 15 dakika da dinlen dedi milli bir atlet kadın koşarken bebeğini düşürdü sen atlet değilsin riske girme dedi aklınızda olsun doğsun bol bol yürürsün dedi
Geçmiş olsun kuzum ireli haftalarda kayb etmek daha zor tabi..benimki minicikti ama kalbini duymuştum ve durmayana kadar aldırmadım birde evde bebişimde yoktu geleyim eve sarılayım ona ve ya anneme kardeşime sarılayım yok kimse yok.Allah birde bizlere ve kimseye yaşatmasın evlat acısını.Bu defa hepimiz sağ salim kucağımıza alak büyütekCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
Belki yorgunluk belki kan sulandırıcı bir şey tetiklemiştir canım benim de 18. Hafta da nedensiz kanamam olmuştu oksapar vuruyordum doktorlar detaylıda baktılar kan akımları normal olunca oksaparı bıraktırdılar eahimde kılcal damar bile çarlasa o küçük kanama büyüyebiliyor bir şekilde yolculuğu tamamlayıp kendi doktoruna sağlıkla görün inşallahKanama olduğu gün alışveriş e çıkmıştım 4 5 saat yürüdüm ondan mı oldu bilmiyorum ama plesenta kanamasi önemli ve riskliymiş Allah korusun ama çok tedirginim birde bilmeden oksapari vurdum oda arttırır onu kes dedi doktor şehir dışındayım evime 7 8 saat yolculuk zarar verir mi diyede korkuyorum aslında uçakla gidicwm ama havaalanlarina gitmekte baya uzun sürüyor arabada sallanti oluyor bilmiyorum bu zamana kadar sorun yoktu niye böyle oldu
21+4 bugün canim , evet büyük ihtimal ondanSenin haftan kaç ? Ben büyütmesine bağlıyorum bu sancıları . Şu 1 haftadır arttı çünkü :)
Yapıldı kuzum hem crp bakıldı hem de idrar testi bakıldı sonuçlar çıkana kadar hastaneden çıkarmadılar 2 kez toplamda 4 sefer 2 bebeğe de nst takıldı kalp atımları dinletildi derken geceye kadar doğumhanedeydim. Testlerde çok şükür hiçbir sorun çıkmadı doktorum endol fitil yapılmasını istedi endol yapılınca bi rahatlama geldi testler ve nst de normal çıkınca şükür gece çıkabilirsiniz dediler
Reçetesiz yapmazlar canım iğneyi doktoruna söyle o reçete yazarsa yapılırIn
İğne yapmadılar ya ben desem yaparlar mı acaba yada kendim eczaneden yaptırsam
Ohhh şükür kuzumYapıldı kuzum hem crp bakıldı hem de idrar testi bakıldı sonuçlar çıkana kadar hastaneden çıkarmadılar 2 kez toplamda 4 sefer 2 bebeğe de nst takıldı kalp atımları dinletildi derken geceye kadar doğumhanedeydim. Testlerde çok şükür hiçbir sorun çıkmadı doktorum endol fitil yapılmasını istedi endol yapılınca bi rahatlama geldi testler ve nst de normal çıkınca şükür gece çıkabilirsiniz dedileraslında WC ye otururken baya acı çekiyordum dün bugün yok ama anlamadım ben kesin idrar yolu enf diyordum ama değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?