2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim sana da sabır diliyorum rabbim inşallah bizleri güzel evlatlarimizla mujdelendirdi aslında onlar bizim ahiretimizi kurtaracaklar belkide.. amin kuzum amin inşallah sağ salim dünyaya gelsinler saglikla buyusunler inşallah canım rabbim en mutlu şekilde ayrılmayı nasip etsin en ufak aksilik yaşama

Bende de varrr sol kalça kemiğim ayağa kalkarken basamıyorum üstüne pantolon giyerken filan.. Ama ben de bel fıtıgı var hamilielk tetikledi sanırım çok zor

Amin canım amin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalım, hep dua ediyorum hepimize

Damla şeklinde mi demir ilacınız?Hangi marka acaba?

Anldm cnm acaba ne den artk humanaya zor ulaşılıyor ki anlamadım önceden her yerde vardı

Günaydınnn kizlaaar seda sayan izleyen var miii bu Ayşe beni çıldırtıcak hepsi kurgu dimi yaa gerçek olamaz olmamalı bide habire hamile kalıyorlar bunlara otel odası mi ne veriyorlarmis paso cogaliyorlar eşime anlatıyorum oda diyor ki zengin adam parasıyla fakir adam karisiyla oynarmis

Ah canım güzel arkadaşım acınız sönmez ama zamanla yasamayı öğreniyorsun bundan sonra hep güzellikler çıksın karşına

kızlae benim detaylı ultrasonumda doktorum çok yürüyüş yapma yarım saati geçmesin 15 dakika da dinlen dedi milli bir atlet kadın koşarken bebeğini düşürdü sen atlet değilsin riske girme dedi aklınızda olsun doğsun bol bol yürürsün dedi

Bende aynı şekilde düşünüyorum aslında sporu doğumu kolaylastirsin diye yapıyorlar ama kaç tane yabancı gebe kadın takip ettim hunharca spor yapan hiç öyle cuk diye dogurani görmedim yine ayni zorluğu çekiyorlar bence hamileliği dinlenerek bebeği de kendini de zorlamadan geçirmek daha iyi seninde servikal uzunluk 35 ler de falan dimi kuzum benimde 35-37 arası değişiyor ondan midir bilmiyorum istesemde yuruyemiyorum zaten hemen kasiklarim ağrıyor

Geçmiş olsun kuzum ireli haftalarda kayb etmek daha zor tabi..benimki minicikti ama kalbini duymuştum ve durmayana kadar aldırmadım birde evde bebişimde yoktu geleyim eve sarılayım ona ve ya anneme kardeşime sarılayım yok kimse yok.Allah birde bizlere ve kimseye yaşatmasın evlat acısını.Bu defa hepimiz sağ salim kucağımıza alak büyütekEn çok gülenler içinde en çok acı olanlardır yazdın ya gerçekten öyle.

Belki yorgunluk belki kan sulandırıcı bir şey tetiklemiştir canım benim de 18. Hafta da nedensiz kanamam olmuştu oksapar vuruyordum doktorlar detaylıda baktılar kan akımları normal olunca oksaparı bıraktırdılar eahimde kılcal damar bile çarlasa o küçük kanama büyüyebiliyor bir şekilde yolculuğu tamamlayıp kendi doktoruna sağlıkla görün inşallah

B Buddy x kuzum akşam tahlil yapıldı mı sana?
Yapıldı kuzum hem crp bakıldı hem de idrar testi bakıldı sonuçlar çıkana kadar hastaneden çıkarmadılar 2 kez toplamda 4 sefer 2 bebeğe de nst takıldı kalp atımları dinletildi derken geceye kadar doğumhanedeydim. Testlerde çok şükür hiçbir sorun çıkmadı doktorum endol fitil yapılmasını istedi endol yapılınca bi rahatlama geldi testler ve nst de normal çıkınca şükür gece çıkabilirsiniz dediler aslında WC ye otururken baya acı çekiyordum dün bugün yok ama anlamadım ben kesin idrar yolu enf diyordum ama değilmiş

Ohhh şükür kuzum bence arada oluyor böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…