2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Herkese merhaba. Uzun zamandır girip okuyamadım sizleri. Bir selam vermek istedim umarım herkes iyidir. Değilsek bile inşallah iyi oluruz. Allahım herkese sağlık, mutluluk, huzur versin evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Rabbim dermansız dert vermesin.. Sanırım biraz duygusalım bu aralar kendimi sosyal medyadan soyutladım telefona fazla bakmıyorum sürekli örgü örüyorum ve ortaokula giden oğlumla ilgilemiyorum. Önümüzdeki hafta şeker yüklemesine gideceğim. Ayrıntılı ultrasonda da bir sorun çıkmadı çok şükür. Kendinize çok iyi bakın

Yaa onu bilemedim kusura bakma en azından yolu yarıladık inşallah kalan zamanı daha rahat geçirirsin
Yok canım sen nerden bileceksin bebişim iyi olsunda alıştım benSona kadar yatmaya hazırım yeterki sağ salim gelsin

Kızlar bende doğumhaneye geldim sabahtan beri rahmimin sol tarafında iğne batıyor sürekli geçmeyince doktora yazdım acaba idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir miyim diye WC ye oturduğumda acıyor en çok dedim o da nar ye gir lütfen gidip dedi bende geldim nst ye bağlıyım ama şükür kasılma falan yok zaten kasılma hissetmiyordum ama doktorum ısrarla git diyince geldim bence idrar yolu enfeksiyonu

Vallahi geçtiğimiz kış bana da görev gibi geliyordu ama ne zaman öyle olmadı normal oldu hamile kaldım vallahi rabbim gönlümüze göre versin kuzum inşallah istediğin de 2.yi de versin

Neden nar ye dedi kuzum? Tahlil de yapıyorlar mı?

Hahaha tabiii hemenn geri vitess asteriks oburikse diyor ya sen kazana düştün sende öyle de eşine onlara saysin

Olmayada bilir canım çünkü benim batmam olunca doktor dedi enfeksiyon olub olmadığına bakıcak ama çıkmadı şükür

Neden nar ye dedi kuzum? Tahlil de yapıyorlar mı?
Ay yanlış çevirmiş telefon kuzum ya nst ye gir yazdı doktor bana mesaj da tahlil yaptır demedi ben idrar yolu enf olabilir mi dedim o nst dedi bende hastaneye geldim şimdi kasılma yok raporu birazdan atacaklar diğer bebeği de nst ye bağlayıp dicem tahlil yapın bi içim rahatlasın

Kuzum tahlil verdin mi gecmis olsun canım benim

Kızlar burger yedim ben ettim siz etmeyin. Böyle bi ağırlık hissi, ağrı ve rahatsızlık yok yani. Bebekler artık gerçekten çok yer kaplıyor ve yemeği abartmamalıyız bi daha burger diye ağladığım zaman bana bu pişmanlığımı hatırlatın pleaseeee

Düzenli olarak nar yiyen ben bu mesajı görünce bi içim pır pır etmişti hadi güzel haberlerle gel kuzum inşallah ama inan bana benim sancılarım da yğunlaştı bu ara . Senin 2 bebiş bir de. Çok normal benc e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…