- 16 Mart 2022
- 3.291
- 3.268
- 83
- 33
Damla değil tablet. Osende demir C , ilacın adı.Damla şeklinde mi demir ilacınız?Hangi marka acaba?
Saol bebeğimm Allah razı olsunGeçmiş olsun kuzum ireli haftalarda kayb etmek daha zor tabi..benimki minicikti ama kalbini duymuştum ve durmayana kadar aldırmadım birde evde bebişimde yoktu geleyim eve sarılayım ona ve ya anneme kardeşime sarılayım yok kimse yok.Allah birde bizlere ve kimseye yaşatmasın evlat acısını.Bu defa hepimiz sağ salim kucağımıza alak büyütekEn çok gülenler içinde en çok acı olanlardır yazdın ya gerçekten öyle.
Ayy şu sağlık ocağında bı ben dinlemedim sanırım kalp atışı çok merak ediyorumKızlarr günaydın bende aşı oldum bugün inşallah ağrısız geçer. Bebişiminde kalp atışlarını dinledik gümbür gümbür maşallahBirde hemşire dyo ki açsan duymayabiliriz skcşwğdlf acıkınca kalbi mi duruyo tmvbe tövbe
Hemşireye bak deli mi neKızlarr günaydın bende aşı oldum bugün inşallah ağrısız geçer. Bebişiminde kalp atışlarını dinledik gümbür gümbür maşallahBirde hemşire dyo ki açsan duymayabiliriz skcşwğdlf acıkınca kalbi mi duruyo tmvbe tövbe
Kuzum beni de çağırmadılar. Taaaa başta aradılar sonra aramadılar. Ben kendim gittim. Şimdi 13 aralıkta 2.doz diyoe. Doktora sorcam da ona göre yaptırırımAyy şu sağlık ocağında bı ben dinlemedim sanırım kalp atışı çok merak ediyorumbeni niye cagirmiyor bunlar ya
Canım sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalım inşallahCanim benim doktorum Fehmi Yazıcıoğlu Recep hocayla arkadaş. Oda işinin ehlidir Allah böyle doktorlari basimizdan eksik etmesin. Fehmi hocaya gittiğimde ogrendim canım bütün organlar sagdaydi kalpte dahil ama kalp sağa geçerken kendi içinde karışmış kalbin sol tarafı sağında sağ tarafı solunda ve sol tarafı gelisememis nefes almasını sağlayacak damarı olusamamis kalbin ortasında kocaman bir boşluk pulmoner damarlarin girişi çıkışı farklı daha benim aklımın ermedigi birsuru şey en son çapada bebeğin kalbine baktıkça durumu ağırlaşıyor dediler seninde ne olacağın belli değil dediler sonlandırmayı önerdiler ki bunu gerçekten mecbur kalmadıkça kimseye söylemiyorlar gözümün önünde yaşandı bı kadının bebeğinde kalbinde delik varmis sonlandirmak istiyorum dedi direk hayır senin bebeğinin öyle bir durumu yok izin vermiyoruz dediler benimde sonlandırıldı ve doğum başlatıldı o kadar ağır şeyler yasadim ki akıl almaz anlatsam kimsenin kalbi dayanmaz derler ya en cok gülenler içinde en çok acı olanlardır aynen öyleyim bende
Canım gecenki kanamadan sonra doktor bana da endol fitil vermişti ama araştırdığımda hep bebeğin suyunu azalttığını yazmışlar, sana öyle bir bilgilendirme yaptılar mı ? Tek sefere mahsus mu fitil verdiler yoksa kullanmayabdevam edecek misinYapıldı kuzum hem crp bakıldı hem de idrar testi bakıldı sonuçlar çıkana kadar hastaneden çıkarmadılar 2 kez toplamda 4 sefer 2 bebeğe de nst takıldı kalp atımları dinletildi derken geceye kadar doğumhanedeydim. Testlerde çok şükür hiçbir sorun çıkmadı doktorum endol fitil yapılmasını istedi endol yapılınca bi rahatlama geldi testler ve nst de normal çıkınca şükür gece çıkabilirsiniz dedileraslında WC ye otururken baya acı çekiyordum dün bugün yok ama anlamadım ben kesin idrar yolu enf diyordum ama değilmiş
Bazı sağlık ocaklarında 24 haftaya kadar dinlemiyorlar bizimki öyle demişti canım. Cihaz daha küçüğünü duymuyor falan demiştiAyy şu sağlık ocağında bı ben dinlemedim sanırım kalp atışı çok merak ediyorumbeni niye cagirmiyor bunlar ya
Bende tetanoz vurulmayacagim demek için kendim gittim ama hiç kalp atışı dinleyelim falan demedilerKuzum beni de çağırmadılar. Taaaa başta aradılar sonra aramadılar. Ben kendim gittim. Şimdi 13 aralıkta 2.doz diyoe. Doktora sorcam da ona göre yaptırırım
AA öyle mi bende kadının günahını aldım deseneBazı sağlık ocaklarında 24 haftaya kadar dinlemiyorlar bizimki öyle demişti canım. Cihaz daha küçüğünü duymuyor falan demişti
Hahaha senin kız atarlı çıktıHemşireye bak deli mi nebenim ki hemşire dinlerken doppler e tekme attı
Ya ben şimdi detaylıdaki rapora baktım. Benim servikal uzunluk 32 yazıyor. Çok az değil miBende aynı şekilde düşünüyorum aslında sporu doğumu kolaylastirsin diye yapıyorlar ama kaç tane yabancı gebe kadın takip ettim hunharca spor yapan hiç öyle cuk diye dogurani görmedim yine ayni zorluğu çekiyorlar bence hamileliği dinlenerek bebeği de kendini de zorlamadan geçirmek daha iyiseninde servikal uzunluk 35 ler de falan dimi kuzum benimde 35-37 arası değişiyor ondan midir bilmiyorum istesemde yuruyemiyorum zaten hemen kasiklarim ağrıyor
Canım geçen de yazdım endol ben hastanede Allah kimseye göstermesin ağır bir kanamayla sancıyla hastanede kaldım 4 gün ondan sonra 10 gün sürekli düzenli kullandım endol ama doktorum suyun azalma yan etkisi olduğunu söyledi elimizden başka bir şey de gelmiyordu sancılar için mecbur onu deneyeceğiz dedi ama her gün ultrasona giriyordum her gün kullandığım için kontrol altındaydım suları azaldı hatta baya azaldı düzenli kullandığım için hareket edemiyorlardı alan kalmamıştı sonra endol bıraktırdı doktor hastaneden çıktım her şey normale döndü sonra doktorum 2 hafta boyunca 4 günde bir kontrole çağırdı su takibi için doktorum hep düzelecek ilaçtan dolayı endişe etme dedi bende doktoruma güvendim Allah’ıma şükürler olsun geçti o süre de bol su iç dedi doktorum dediği her şeyi yaptım şimdi çok mecbur kalmadıkça kullandırmıyor çok kötü olduğum zamanlar doktorum kontrollü yaptırıyor ama en son 3 hafta önce kullanmışımdır sürekli kullanmıyorum su takibi zaten sürekli yapılıyor şuna iyiyiz o konuda şükürCanım gecenki kanamadan sonra doktor bana da endol fitil vermişti ama araştırdığımda hep bebeğin suyunu azalttığını yazmışlar, sana öyle bir bilgilendirme yaptılar mı ? Tek sefere mahsus mu fitil verdiler yoksa kullanmayabdevam edecek misin
Değil canım benim de 32 açıklık yoksa normal. 25 mm ve aşağısı tehlikeliYa ben şimdi detaylıdaki rapora baktım. Benim servikal uzunluk 32 yazıyor. Çok az değil miama hiç rahim ağzı uzunluğu kısa falan demedi
Oh çok şükür canım. internette daha uzun olması gerektiği yazıyordu korktum biraz . Açıklıkla ilgili bir şey demedi . Yani alttan hiç muayene etmedi şimdiye kadar. ama detaylıda da anlamıştır zaten açıklık olup olmadığını dimiDeğil canım benim de 32 açıklık yoksa normal. 25 mm ve aşağısı tehlikeli
AhahahahhahahBende tetanoz vurulmayacagim demek için kendim gittim ama hiç kalp atışı dinleyelim falan demedilerhemşire diyor ki sen ara ara uğra ben seviyorum seni abla ben kafama göre ne diye ugruycam bi kahve yapta içelim mi diycem zaten kalp atışı da bakmiyor
kız beni de çağırmadılwr baktım haftam gelmiş kendim gittimAyy şu sağlık ocağında bı ben dinlemedim sanırım kalp atışı çok merak ediyorumbeni niye cagirmiyor bunlar ya
senin kız biraz sinirli herhaldeHemşireye bak deli mi nebenim ki hemşire dinlerken doppler e tekme attı
beni de 8 ocakta çağırdıKuzum beni de çağırmadılar. Taaaa başta aradılar sonra aramadılar. Ben kendim gittim. Şimdi 13 aralıkta 2.doz diyoe. Doktora sorcam da ona göre yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?