2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Saol bebeğimm Allah razı olsun amin kuzum benim rabbim kimseye yaşatmasın sağ salim gelsinler bebislerimiz malesef bu söz hep doğru çıkıyor kuzum

Ayy şu sağlık ocağında bı ben dinlemedim sanırım kalp atışı çok merak ediyorum beni niye cagirmiyor bunlar ya

Hemşireye bak deli mi ne benim ki hemşire dinlerken doppler e tekme attı

Ayy şu sağlık ocağında bı ben dinlemedim sanırım kalp atışı çok merak ediyorum beni niye cagirmiyor bunlar ya
Kuzum beni de çağırmadılar. Taaaa başta aradılar sonra aramadılar. Ben kendim gittim. Şimdi 13 aralıkta 2.doz diyoe. Doktora sorcam da ona göre yaptırırım

Canım sağlıcakla bebeklerimizi kucagimiza alalım inşallah

Canım gecenki kanamadan sonra doktor bana da endol fitil vermişti ama araştırdığımda hep bebeğin suyunu azalttığını yazmışlar, sana öyle bir bilgilendirme yaptılar mı ? Tek sefere mahsus mu fitil verdiler yoksa kullanmayabdevam edecek misin

Kuzum beni de çağırmadılar. Taaaa başta aradılar sonra aramadılar. Ben kendim gittim. Şimdi 13 aralıkta 2.doz diyoe. Doktora sorcam da ona göre yaptırırım
Bende tetanoz vurulmayacagim demek için kendim gittim ama hiç kalp atışı dinleyelim falan demediler hemşire diyor ki sen ara ara uğra ben seviyorum seni abla ben kafama göre ne diye ugruycam bi kahve yapta içelim mi diycem zaten kalp atışı da bakmiyor

Ya ben şimdi detaylıdaki rapora baktım. Benim servikal uzunluk 32 yazıyor. Çok az değil mi ama hiç rahim ağzı uzunluğu kısa falan demedi

Kızlar doğumdan önce bir sürü yiyeceği hazır edip difrizinize atın. Çıkartıp hızlıca pişirebilirsiniz böylece. Küçük küçük poşetlere soğan falan rendeleyin, yapacğaınız yemek içlerini doğrayıp poşetleyip kaldırın güzelce. Tahminen çoğunun annesi ya da Kv yanında olacaktır yemek yapacaktır ancak onlar da bir süre sonra gidecekler yalnız başımıza kalacağız. Pratik olur yemek yapması.

Canım geçen de yazdım endol ben hastanede Allah kimseye göstermesin ağır bir kanamayla sancıyla hastanede kaldım 4 gün ondan sonra 10 gün sürekli düzenli kullandım endol ama doktorum suyun azalma yan etkisi olduğunu söyledi elimizden başka bir şey de gelmiyordu sancılar için mecbur onu deneyeceğiz dedi ama her gün ultrasona giriyordum her gün kullandığım için kontrol altındaydım suları azaldı hatta baya azaldı düzenli kullandığım için hareket edemiyorlardı alan kalmamıştı sonra endol bıraktırdı doktor hastaneden çıktım her şey normale döndü sonra doktorum 2 hafta boyunca 4 günde bir kontrole çağırdı su takibi için doktorum hep düzelecek ilaçtan dolayı endişe etme dedi bende doktoruma güvendim Allah’ıma şükürler olsun geçti o süre de bol su iç dedi doktorum dediği her şeyi yaptım şimdi çok mecbur kalmadıkça kullandırmıyor çok kötü olduğum zamanlar doktorum kontrollü yaptırıyor ama en son 3 hafta önce kullanmışımdır sürekli kullanmıyorum su takibi zaten sürekli yapılıyor şuna iyiyiz o konuda şükür

Reactions: The
Değil canım benim de 32 açıklık yoksa normal. 25 mm ve aşağısı tehlikeli
Oh çok şükür canım. internette daha uzun olması gerektiği yazıyordu korktum biraz . Açıklıkla ilgili bir şey demedi . Yani alttan hiç muayene etmedi şimdiye kadar. ama detaylıda da anlamıştır zaten açıklık olup olmadığını dimi

Kizlar babynest reflü yatağı alacakmisiniz, tinylamb inki nasil? Reflü için de hafiften baş kısmı alttan yükseltilebilir gibi ne dersiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-21-23-53-36-717_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 50
Ahahahahhahah hemşireye bak olur bana birşeyler ısmarlarsan deseydin

kız beni de çağırmadılwr baktım haftam gelmiş kendim gittim
Hemşireye bak deli mi ne benim ki hemşire dinlerken doppler e tekme attı
senin kız biraz sinirli herhalde
beni de 8 ocakta çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…