- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
geçen arkadaşıma kıyafet atıyorum cocugu galaya götürecen herhalde diye dlaga geçtiBence deee kokoş kokoş giydircem
Ayyy vallahi ben de korkuyorum ya değişirse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen arkadaşıma kıyafet atıyorum cocugu galaya götürecen herhalde diye dlaga geçtiBence deee kokoş kokoş giydircem
Ayyy vallahi ben de korkuyorum ya değişirse![]()
Benim eşim de tek erkek, 2 kız kardeşi var. Kayınbabama ne hissediyorsun dediğimde kaynanam sağlıklı olsun da bu sefer kız istiyoruz dedi, kızlarına gıcık olduğumdan “he senin isteğinle zaten” dedim içimden jsjsk. Kaynanalar ne dese batar bizebende tek gelin olmanın tadını çıkarıyorumKız bana da düşkünler dediğim gibi sadece erkekçiler biraz
![]()
Ahahahhaahahhaageçen arkadaşıma kıyafet atıyorum cocugu galaya götürecen herhalde diye dlaga geçti![]()
Nazar boncuğu ile kehribar kolyesini ihmal etme canım ozaman memlekete gidinceAhahahhaahahhaaben de aşırı beğeniyorum süslü şeyleri de başlangıç için çok süslü şeyler bakmadım minnacık olacaklar
ama yazın memlekete gidim her gün defile yaptırcam kuzuma
![]()
çok geçmiş canım, benimde şuan durumum böyle, bir doktor kalpte delik gördü. Bir doktor göremedi. 6 aralıkta heyete gireceğim ama 2.6 mm dediler bana amaMerhaba güzel hanımlar ben yeni üye oldum Azerbaycandan 21 yaşındayim oglumla bugün 23 hafta 2 günlüğüzÜye olmamdaki amac gecen haftalarda girdigim detayli ultrasonda bebegin tüm organlarinin saglikli olup kalbinde minicik bir membranoz delik saptanmasi oldu (1.5 mm). Kalp ve diger organlar tam anlamiyla saglikli, kilo gayet iyi. Kalbi tam saglikli fakat doktor 1.5 mm ölçüde bur tane delik olduğunu ve aralik sonu gibi muayeneye geldigimde kapana bilecegini soyledi. Boyle bir durum yasayan varmi bu delik kapanirmi? Simdiden tum annelere sevgiler
![]()
ay bende görümcelere sinir oluyorumBenim eşim de tek erkek, 2 kız kardeşi var. Kayınbabama ne hissediyorsun dediğimde kaynanam sağlıklı olsun da bu sefer kız istiyoruz dedi, kızlarına gıcık olduğumdan “he senin isteğinle zaten” dedim içimden jsjsk. Kaynanalar ne dese batar bize![]()
bende başlangıçta sadeciyimAhahahhaahahhaaben de aşırı beğeniyorum süslü şeyleri de başlangıç için çok süslü şeyler bakmadım minnacık olacaklar
ama yazın memlekete gidim her gün defile yaptırcam kuzuma
![]()
Aaaaa evet onu da alcaz. E nerden alcaz kehribarı doğalını bulmak da derttNazar boncuğu ile kehribar kolyesini ihmal etme canım ozaman memlekete gidince
Eşim de dün Çınar Bey e kehribar kolye almış bana sormadan şaşırttı beni![]()
Ben burada dua yapmam sanırım. Kimse yok. Yazın belki memlekette müsaitlik durumuna göre annemde yaparımbende başlangıçta sadeciyimtek mevlid zamanı giydiriririm ötle
ben misafirleri tek seferde cıkartma pesindeyimBen burada dua yapmam sanırım. Kimse yok. Yazın belki memlekette müsaitlik durumuna göre annemde yaparım
Bende mevlid düşünmüyorum kendi evimde değil de kv kendi evinde yaparsa olur anca kimseye hizmet edemem onkadar insan gidince 2 çocukla arkalarını da toplayamamBen burada dua yapmam sanırım. Kimse yok. Yazın belki memlekette müsaitlik durumuna göre annemde yaparım
Kuzum ben uzaktayım herkesten. Biz Karadenizliyiz iki tarafta. Doğudayız görev içinben misafirleri tek seferde cıkartma pesindeyim![]()
Yani kuzum çok zor zaten 2 çocukla daha da zor. Bence de hiç kalkışma. Biri yaparsa davetli olarak gidersinBende mevlid düşünmüyorum kendi evimde değil de kv kendi evinde yaparsa olur anca kimseye hizmet edemem onkadar insan gidince 2 çocukla arkalarını da toplayamam
Kuzum toplanma gibi mi hissediyorsun sanki bebek diremesi gibiKızlar karnımda garip tarif edemediğim birşey oluyor ama ağrı yok. Sanki böyle karıncalanıyor belli belli bölge bölge. Kasılma böyle birşey mi? Değişik şeyler oluyor anlamadım
Bizim yaşadığımız yerden almış Muğla dan bir gümüş dükkanı sertifikası falan var içinde gözüme minicik geldiAaaaa evet onu da alcaz. E nerden alcaz kehribarı doğalını bulmak da dertt
Ben bunlardan çok korkuyorum ya koparsa diyeBizim yaşadığımız yerden almış Muğla dan bir gümüş dükkanı sertifikası falan var içinde gözüme minicik geldi![]()
Kopacak gibi değil sanırım canım biraz sağlam bir de bebeklere özel yapıldığından metal klips falan yok 2 kehribar boncuğun içinde dönmeli plastik var çevirmeli kapanıyor , kopmaz sanırım hiç kullanan çevremden duymadım ama eşim biraz acele etmiş almakla ben hemen takmam 4/5 aylık olunca sanırım takarımBen bunlardan çok korkuyorum ya koparsa diye![]()
Bilmiyorum ki tekme değil ama. Dolanıyor mu acaba içerideKuzum toplanma gibi mi hissediyorsun sanki bebek diremesi gibi
E herşeyleri minicik zatenBizim yaşadığımız yerden almış Muğla dan bir gümüş dükkanı sertifikası falan var içinde gözüme minicik geldi![]()
Bebekler çok cekistiriyor ya herşeyi kuzum ne biliyim hep bir tedirgin olmuşumdur bunlara karşıKopacak gibi değil sanırım canım biraz sağlam bir de bebeklere özel yapıldığından metal klips falan yok 2 kehribar boncuğun içinde dönmeli plastik var çevirmeli kapanıyor , kopmaz sanırım hiç kullanan çevremden duymadım ama eşim biraz acele etmiş almakla ben hemen takmam 4/5 aylık olunca sanırım takarım