• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
bende tek gelin olmanın tadını çıkarıyorum🤭 Kız bana da düşkünler dediğim gibi sadece erkekçiler biraz😂
Benim eşim de tek erkek, 2 kız kardeşi var. Kayınbabama ne hissediyorsun dediğimde kaynanam sağlıklı olsun da bu sefer kız istiyoruz dedi, kızlarına gıcık olduğumdan “he senin isteğinle zaten” dedim içimden jsjsk. Kaynanalar ne dese batar bize 😂

geçen arkadaşıma kıyafet atıyorum cocugu galaya götürecen herhalde diye dlaga geçti😂
Ahahahhaahahhaa 😂😂😂😂 ben de aşırı beğeniyorum süslü şeyleri de başlangıç için çok süslü şeyler bakmadım minnacık olacaklar 🤭 ama yazın memlekete gidim her gün defile yaptırcam kuzuma 😂😂😂😂

Ahahahhaahahhaa 😂😂😂😂 ben de aşırı beğeniyorum süslü şeyleri de başlangıç için çok süslü şeyler bakmadım minnacık olacaklar 🤭 ama yazın memlekete gidim her gün defile yaptırcam kuzuma 😂😂😂😂
Nazar boncuğu ile kehribar kolyesini ihmal etme canım ozaman memlekete gidince 😂
Eşim de dün Çınar Bey e kehribar kolye almış bana sormadan şaşırttı beni 😅

Merhaba güzel hanımlar ben yeni üye oldum Azerbaycandan 21 yaşındayim oglumla bugün 23 hafta 2 günlüğüz 🥹❤️ Üye olmamdaki amac gecen haftalarda girdigim detayli ultrasonda bebegin tüm organlarinin saglikli olup kalbinde minicik bir membranoz delik saptanmasi oldu (1.5 mm). Kalp ve diger organlar tam anlamiyla saglikli, kilo gayet iyi. Kalbi tam saglikli fakat doktor 1.5 mm ölçüde bur tane delik olduğunu ve aralik sonu gibi muayeneye geldigimde kapana bilecegini soyledi. Boyle bir durum yasayan varmi bu delik kapanirmi? Simdiden tum annelere sevgiler ❤️
çok geçmiş canım, benimde şuan durumum böyle, bir doktor kalpte delik gördü. Bir doktor göremedi. 6 aralıkta heyete gireceğim ama 2.6 mm dediler bana ama

Benim eşim de tek erkek, 2 kız kardeşi var. Kayınbabama ne hissediyorsun dediğimde kaynanam sağlıklı olsun da bu sefer kız istiyoruz dedi, kızlarına gıcık olduğumdan “he senin isteğinle zaten” dedim içimden jsjsk. Kaynanalar ne dese batar bize 😂
ay bende görümcelere sinir oluyorum😂 utanmasalar sipariş verecekler😂

Ben burada dua yapmam sanırım. Kimse yok. Yazın belki memlekette müsaitlik durumuna göre annemde yaparım
Bende mevlid düşünmüyorum kendi evimde değil de kv kendi evinde yaparsa olur anca kimseye hizmet edemem onkadar insan gidince 2 çocukla arkalarını da toplayamam

Aaaaa evet onu da alcaz. E nerden alcaz kehribarı doğalını bulmak da dertt
Bizim yaşadığımız yerden almış Muğla dan bir gümüş dükkanı sertifikası falan var içinde gözüme minicik geldi 🙊

Eklentiler

• IMG_5042.webp
    IMG_5042.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 53
Ben bunlardan çok korkuyorum ya koparsa diye 😥
Kopacak gibi değil sanırım canım biraz sağlam bir de bebeklere özel yapıldığından metal klips falan yok 2 kehribar boncuğun içinde dönmeli plastik var çevirmeli kapanıyor , kopmaz sanırım hiç kullanan çevremden duymadım ama eşim biraz acele etmiş almakla ben hemen takmam 4/5 aylık olunca sanırım takarım

Kopacak gibi değil sanırım canım biraz sağlam bir de bebeklere özel yapıldığından metal klips falan yok 2 kehribar boncuğun içinde dönmeli plastik var çevirmeli kapanıyor , kopmaz sanırım hiç kullanan çevremden duymadım ama eşim biraz acele etmiş almakla ben hemen takmam 4/5 aylık olunca sanırım takarım
Bebekler çok cekistiriyor ya herşeyi kuzum ne biliyim hep bir tedirgin olmuşumdur bunlara karşı

Back
X