2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah ne yapıyorsun kız sen bak annen çözemedi seni bıdık seniii
Aman hareket etsin de endişe etmim ama yalancı kasılma nasıl keşke bilsem geçen arkadaşıma sordum dedi ben hiç bilmiyorum gittim hastaneye nst ye bağladılar kasılma var diye doğuma aldılar ben hiç anlamamıştım nasıl anlayacağız bilmiyorum vallahi

Kızlar bende de şey oluyor 3-4 gündür, böyle göbeğimin alt kısımlarında hareket hissediyorum böyle içim bir hoş oluyor sonra da çok affedersiniz çişim geliyor ama hareketi net hissediyorum yani

Çocuk kardiyoloji doktoru evren semizel bursada bende kontrole 6 aralıkta gidicem bakalım. Sende bi doktor gördü detaylıda görünmedi mi

Kuzum ben oglanda 32 haftadan sonra olan yalancı kasilmayi hatırlıyorum bütün karnım komple taş gibi olurdu kısa süre sonra yumusardi onu anlayamamak imkansız bildiğin taş gibi

Kızlar bende de şey oluyor 3-4 gündür, böyle göbeğimin alt kısımlarında hareket hissediyorum böyle içim bir hoş oluyor sonra da çok affedersiniz çişim geliyor ama hareketi net hissediyorum yani
aynı durum bende de var sanki içimde kelebekler uçuyor gibi çok tuhaf geliyor tekmeden farklı bir his

Kızlar birkaç haftadır sadece ayakta olduğumda bir ağırlık ve hafif bir ağrı oluyor. Doktor normal demişti ama böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlarr garip bir şeyler oluyor bugün ya hareketleri bugün sertleşti biraz tekme atıyor şu an tekme attıkça vajinada da hissediyorum acıtır gibi oluyor yani bebeğin hareketlerinin o kadar aşağıda olması nornal mi?

Kız ben nerdeyse 2 aydır aynı şeyi yazıyorum gruba yaaa kaç kere doktora da sordum normalmiş . Vajinamda sürekli vakumlnma oluyor gibi

Kızlar birkaç haftadır sadece ayakta olduğumda bir ağırlık ve hafif bir ağrı oluyor. Doktor normal demişti ama böyle bir şey yaşayan var mı?
Ağırlık hissi çok yoğun bir şekilde hala yaşıyorum. Ağrıyı da eğer ayakta çok kaldıysam fazla hissediyorum . Doktor cinsel ilişkiyi yasakladı daha da baskı hissedersin diye

Ağırlık hissi çok yoğun bir şekilde hala yaşıyorum. Ağrıyı da eğer ayakta çok kaldıysam fazla hissediyorum . Doktor cinsel ilişkiyi yasakladı daha da baskı hissedersin diye
Aynı durumdayım bazen korkuyorum ama doktor normal dediği için de endişe etmemeye çalışıyorum. Normal o zaman bu durum ya, kafamıza takmayalım

yaa hiç denk gelmedim. Kız tam dediğin gibi vakumlanıyo sanki içe doğru bir çekiliş var gbi insan korkuyooo
Ben ilk başlarda daha doktora da sormamıştım . Bir gün öyle bi vakumlanma oldu ki ay çocuk geliyo heralde dedim

Aynı durumdayım bazen korkuyorum ama doktor normal dediği için de endişe etmemeye çalışıyorum. Normal o zaman bu durum ya, kafamıza takmayalım
Aynen canım. Bebek artık ağırlığını hissettiriyor orada bi 5 kg ağırlık bağlı gibiydi benim de bugün

Hahahahaha yerim yaaa acıktı mı acaba ayyy bende ayıptır söylemesi 3 gündür yine kabızım. Şimcik uyandım ve büyük bir merasimle işi gördüm. Bir an önce sabah olsun da eşime haber vereyim diye sabırsızlanıyorum benden çok ona sıkıntı yapmıştı garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…