Valla bende ondan korkuyorum çok aldım daha 6.ay dolmadanBen 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende ondan korkuyorum çok aldım daha 6.ay dolmadanBen 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyor![]()
Bende ağustosta doğum yapmstm buz gibiydi odama geldiğimde annemin zorla koyduğu yeleği gydim iyiki koydurmus çorap koymustm yengem ziyarete gelmişti çantasında çetik varmış ayaklarıma gecirmistm şimdi subat mart doğum bakalım nasıl oalcak kalın mutlaka birseywlr koyun derimO zaman ben martta ne yapsam bilemedimnutkum tutuldu
![]()
Çok geçmiş olsun cnm kendinizde birsy yok ya şükür tabi korku yeter insanaAy kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum![]()
Ya hastane ne kadar iyi olsa da koridorda yürürken illa bi yerlerden soğuk geliyor dikkat etAllah Allah ya demek ki benim hastane çok iyiymiş o açıdan. Aynı hastanede yapacağım nasipse yine, inşallah aynı olur![]()
Allah beterinden korusun canım çok şükür bizde bir şey yok evetÇok geçmiş olsun cnm kendinizde birsy yok ya şükür tabi korku yeter insana
Ameliyathane soğuğu her ayda aynıdır canım, odaya geçince üstün inceyse de yanına ceketini ihmal etmeO zaman ben martta ne yapsam bilemedimnutkum tutuldu
![]()
Bende bu sabah tartıldım 12 kilo almışımBen 21. Haftada 6,5 tu. Bu hafta 23 oldum. Ödemim de fazla gibi çok şişim. Anneme geldim tartıldım 8 kilo almış gözüküyorum. Böyle her hafta. 1kilo alırsam doğuma kadar 24-25 kilo yapıyor![]()
3 kilo çok iyi kuzum. Doktorlar zaten fazla kilo almamızı istemiyorlar. 3 kilo da zaten bebek, plasenta, bebeğin suyu falandırBen de 3 kilo aldım geçen hafta tartılmama göre. Ama hamilelik başına geri döndüm. Çünkü zayıflamıştım yiyemediğim için. Şimdi de tartılmadım ama aldığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten yediğim yok. Hiç şu hamile iştahı dedikleri şey ben de yok. Aldıysam meyveden alınıyorsa meyveden almışımdır. Geceleri meyve yiyorum
Çok geçmiş olsun kuzumAy kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum![]()
Peluş alim yanıma ben de hasta olmimAmeliyathane soğuğu her ayda aynıdır canım, odaya geçince üstün inceyse de yanına ceketini ihmal etme
Ayyy çok çok geçmiş olsun canım Allah korusunAy kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum![]()
Sağolasın kuzum . Çok şükür yaÇok geçmiş olsun kuzumçok şükür siz iyisiniz
![]()
Ben peluş alayom yanıma. Patik falan da alırımBende ağustosta doğum yapmstm buz gibiydi odama geldiğimde annemin zorla koyduğu yeleği gydim iyiki koydurmus çorap koymustm yengem ziyarete gelmişti çantasında çetik varmış ayaklarıma gecirmistm şimdi subat mart doğum bakalım nasıl oalcak kalın mutlaka birseywlr koyun derim
Teşekkür ederim kuzumAyyy çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun![]()
Allahtan siz yavaşmışsınızSağolasın kuzum . Çok şükür yakız 20yle gidiyorduk yaaa 20… ara yoldan öyle bir hızla çıktı ki arabamızın yönünü değiştirdi adam .
Kuzum seninki bence çok normal. Senin dinlenip yatman gerekiyor, bi de ikiz gebelik. Ben hareket ediyorum yatmıyorum ki. Anlamadım niye böyle.Bende bu sabah tartıldım 12 kilo almışım![]()
Kuzum gerçekten bir tek meyveyi iştahlı yiyorum. Geri kalan hiçbir şeyi canım istemiyor. Çok zorluyorum kendime yemek için3 kilo çok iyi kuzum. Doktorlar zaten fazla kilo almamızı istemiyorlar. 3 kilo da zaten bebek, plasenta, bebeğin suyu falandır![]()
Gerçekten biz de hızlı olsak çok büyük travma kalırdı bende de. Allah beterinden korusun. Hepimizi de korusun bebeklerimizle birlikteAllahtan siz yavaşmışsınızhızlı olsanız düşünmek istemiyorum yani
ben çok korkuyorum çünkü benim çok büyük kazam var odur budur kullanamıyorum ateş basıyor kötü oluyorum
![]()
Çok geçmiş olsun kuzum. Çok şükür size de bebeğe de bişey olmamışAy kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum![]()