• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
O zaman ben martta ne yapsam bilemedim 😂 nutkum tutuldu 🙈
Bende ağustosta doğum yapmstm buz gibiydi odama geldiğimde annemin zorla koyduğu yeleği gydim iyiki koydurmus çorap koymustm yengem ziyarete gelmişti çantasında çetik varmış ayaklarıma gecirmistm şimdi subat mart doğum bakalım nasıl oalcak kalın mutlaka birseywlr koyun derim

Ay kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum 😞

Eklentiler

• IMG_5906.webp
    IMG_5906.webp
    124,7 KB · Görüntüleme: 90
Ben de 3 kilo aldım geçen hafta tartılmama göre. Ama hamilelik başına geri döndüm. Çünkü zayıflamıştım yiyemediğim için. Şimdi de tartılmadım ama aldığımı düşünmüyorum çünkü gerçekten yediğim yok. Hiç şu hamile iştahı dedikleri şey ben de yok. Aldıysam meyveden alınıyorsa meyveden almışımdır. Geceleri meyve yiyorum
3 kilo çok iyi kuzum. Doktorlar zaten fazla kilo almamızı istemiyorlar. 3 kilo da zaten bebek, plasenta, bebeğin suyu falandır 😊

Ay kızlarr .. bugün öğlen tahlil sonuçlarını öğrenmek için hastaneye gidiyorduk kiiiii kaza yaptık . Karnım öyle bir kasıldı ki o an size anlatamam. Çok şükür bebeğim iyiymiş ama çok korktum 😞
Ayyy çok çok geçmiş olsun canım Allah korusun 🧿🙏🏻

Bende ağustosta doğum yapmstm buz gibiydi odama geldiğimde annemin zorla koyduğu yeleği gydim iyiki koydurmus çorap koymustm yengem ziyarete gelmişti çantasında çetik varmış ayaklarıma gecirmistm şimdi subat mart doğum bakalım nasıl oalcak kalın mutlaka birseywlr koyun derim
Ben peluş alayom yanıma. Patik falan da alırım

Sağolasın kuzum . Çok şükür ya 🙏🏻🙏🏻 kız 20yle gidiyorduk yaaa 20… ara yoldan öyle bir hızla çıktı ki arabamızın yönünü değiştirdi adam .
Allahtan siz yavaşmışsınız 😔 hızlı olsanız düşünmek istemiyorum yani 😔 ben çok korkuyorum çünkü benim çok büyük kazam var odur budur kullanamıyorum ateş basıyor kötü oluyorum 😔

Allahtan siz yavaşmışsınız 😔 hızlı olsanız düşünmek istemiyorum yani 😔 ben çok korkuyorum çünkü benim çok büyük kazam var odur budur kullanamıyorum ateş basıyor kötü oluyorum 😔
Gerçekten biz de hızlı olsak çok büyük travma kalırdı bende de. Allah beterinden korusun. Hepimizi de korusun bebeklerimizle birlikte 🙏🏻

Çok geçmiş olsun kuzum. Çok şükür size de bebeğe de bişey olmamış 🙏, verilmiş sadakanın varmış

Back
X