2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim 13.haftadan beri rahim agzinin yaninda bbakalim bu ay annemdeyim full yatiyorum insallah ise yarar

İnsallaaah ama kasilma olsa da duzenli ve sık olmadikca sorun yokmus heralde

Reactions: The
Yaa bnim rahim çekiliyormuş gbi bazen sol kasıkta gerilmeler oluyor ama şiddetlenmaye Başladı bunlar bende korkuyorum.
Özellikle ayakta kalınca oluyor, otururken ya da yatarken ağrı pek yok
Sanırım artık dinlenmemiz gerek

Hergün oluyor mu kuzum benim hergün olmuyor bu hafta 2 kere oldu ama olunca da 5i geçmiyor saymadım da çok olsa kesin dikkatimi çekerdi. Bende saymaya başlayacağım.
Canım benim mutlaka her gün oluyor o . İnşallah bebek poposudur yaa kafama takıldı :/

İnsallaaah ama kasilma olsa da duzenli ve sık olmadikca sorun yokmus heralde
Benim her gün mutlaka oluyor ama sayısını hatırlamıyorum. Sayacağım bi

Sanırım artık dinlenmemiz gerek

Canım benim mutlaka her gün oluyor o . İnşallah bebek poposudur yaa kafama takıldı :/

Benim her gün mutlaka oluyor ama sayısını hatırlamıyorum. Sayacağım bi
Kuzum şimdi birazbebek toplanması ile ilgili yazılar okudum. 26. haftanın içindeyiz bebeklerin kas iskelet sistemleri gelişiyormuş. Yani inşallah bundan dolayıdır. Gözlemleyelim bakalım

Arkadaşlar merhaba herkese. 21+4 günlük hamileyim bugün kırmızı renkte bir kanamam oldu. 18 haftada da kahverengi leke şeklinde olmuştu ama bu sefer baya koyu kırmızı olunca çok endişelendim. Doktorun dediği plesanta rahim ağzına değiyormuş o kanamaya neden oluyormuş ama hafta başında perinatalogta detaylı ultrasonum vardı ve bunu özellikle sordum plesanta sıkıntısı yok hatta arka duvara yerleşmiş dedi. Yani her şey normalse bu kanama neden olur anlamadım. Bu gibi bir durum yaşayan var mı

eğer kırmızıysa aktif kanamadır ne olur ne olmaz doktora başvurmakta fayda var bi acile gitsen iyi olur hem için rahatlamış olur

eğer kırmızıysa aktif kanamadır ne olur ne olmaz doktora başvurmakta fayda var bi acile gitsen iyi olur hem için rahatlamış olur
Evet acile gittim hemen yarın da kendi doktoruma randevu aldım gideceğim. Bebekte kalp atışı var suyu iyi sıkıntı yok ama işte plesantanın Rahime yakın olduğunu söyledi acildeki doktor o kanama yapıyormuş yani çok yıpratıcı bir süreç kanamanın ara ara devam etmesi

bol bol yatman lazım kendini sakın zorlama fark etmiyoruz ama sandığımızdan daha hassasız şu dönem

Kuzum şimdi birazbebek toplanması ile ilgili yazılar okudum. 26. haftanın içindeyiz bebeklerin kas iskelet sistemleri gelişiyormuş. Yani inşallah bundan dolayıdır. Gözlemleyelim bakalım
İnşallah canım . Bir arkadaşın doktoru da kasılma olmadığını söylemiş mesela bunun . Yukarıda yazmış.. umarım değildir

Ben de aynı şeyi yaşadım geçen pzt günü, kırmızı bir kanama ve pıhtılarla gittim doktora. Aynı senin gibi plesenta aşağıda dedi o kanama yapmış dedi. Bir haftadır yatıyorum, bugün tekrar gittim ve elhamdülillah plesenta yukarı çıkmış dedi doktorum. Bol bol dinlenmen lazım canım

Kuzum senin bugün kaçıncı haftan? Ve bebişin kilosu boyu nasıl?

Kızlar 11 kasımda aldığım penti hiç yok çamaşırı bugün şükür teslim edildi. 85C bana göğüs oldu ama arkası kapanmadı hamilelik sonrası olur baya da rahat hoşuma gitti ama bu saatten sonra alacağım tek sütyen sanırım emzirme sütyeni olur artık normallerden beklentim kalmadı Blastosist

Kuzum sırtını ve göğsünü ölçtün mü hiç? Ben de karar veremiyorum olup olmaz diye almaya

Ben de yarın doktora gidip rapor alacağım bu hafta hep dinleneceğim. Bu gibi durumlarda çok yorulmamak lazım sanırım ben bu hafta baya yürümüştüm kendim yordum ondan oldu sanırım. Umarım benim de düzelir ve bir daha yaşamam çok korkunç bir his

Reactions: The
Emzirme sütyeninin önünün açık olmamasına dikkat et ya benimkiler fırtlıyordu aradan, belki yaşayan olmuştur demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum

Evet gerçekten çok korkunç. Ben de son zamanlarda çok yorulmuştum ve ardından böyle bir şey oldu. Dinlenmemiz gerekiyor

Kuzum sırtını ve göğsünü ölçtün mü hiç? Ben de karar veremiyorum olup olmaz diye almaya
Canım ölçmeden aldım aslında ölçerek almak daha mantıklı tabiki ama ben alırken sitede en büyük beden zaten 85C vardı başka kalmamıştı siyah renk aldım ben bir de 700 tl ye 2 tane aldım yani tanesi 350 tl ye geldi baya uygun geldi bana ne zamandır takip ediyordum fiyatı düşmüyordu ölçmedim çünkü en kötü hamilelik sonrası kesin giyerim o yüzden ama şimdiden gitmek istiyorsan kesin olsun diyorsan beden ölçümü yaparak almanı tavsiye ederim. Bir de ben 12 kg aldım yoksa kesin olurdu çok minik farkla kaçırdım 1.75 boy 79 kg ölçüm şuan

Acaba göğüslerimiz küçülecek mi sonradan merak ediyorum

südyen istikrarınız karşısında saygıyla eğiliyorum o kadar boğuluyorum ki tiksiniyorum resmen hamilelikten önce küçük olduğu için giymiyordum şimdi boğulduğum için emzirirken sadece emirme atleti kullanırım yüksek ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…