Aaaaaa ben şok. Hiç duymamıştım bunuBazi bebekler sadece tek bir memeyi tutuyor asıl sorun o zaman oluyor biri büyük biri küçük biri dik biri sarkıkkocalara silikon masrafı sonra
Ay bir de bu var gerçekten yaaa böyle olmasın kızlar dua edin ikisini de emsinlerBazi bebekler sadece tek bir memeyi tutuyor asıl sorun o zaman oluyor biri büyük biri küçük biri dik biri sarkıkkocalara silikon masrafı sonra
Kaç tane arkadaşımın başına geldi birini canlı gördüm hattaAaaaaa ben şok. Hiç duymamıştım bunu
Ahahahah bende tişörtümü sıkıştırıyorum memelere özgürlükHahah bende sutyensiz duramiyorum mecburen bu haftalarda evde takmamaya calisiyorum ama delleniyorum tshirtu memelerin altına sıkıştırıyorum
Ayyy inşallah ikisini de emsin bebişlerimizKaç tane arkadaşımın başına geldi birini canlı gördüm hatta
Ben hiç hissetmedim ama detaylıda doktor karnıma dokunup yumuşak demişti, sana da bakıldı mı canım, gerçi kasılma olsa da anlık oluyorKızlaaar kafama bir şey takıldı.. bazen karnımın küçük bir bölgesi taş gibi oluyor. Ben onu açıkçası bebeğin poposu falan gibi düşünüyordum ama değilmiş. En son gittiğimde doktor onun olmasını istemeyiz dedi . Bir de bana bi sayı verdi işte günde şu kadardan fazla olursa nst çekilmesi lazım dedi . Ama sayısını unuttum açıkçası . Bu sertleşmeyi hisseden var mı aranızda ?
Bende hep aşağıda hissediyorum canım, doktor bebeğin yeri gayet iyi dediKızlar bende bir şey soracağım kafaya takmak istemiyorum ama. Dün geceden beri sağdaki bebek aşırı kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla kadıklarımda çok hissediyorum sabahta uyandığımdan beri hala oraya vuruyor hiç bu kadar şiddetli hissetmemiştim gün gece bi tedirgin oldum 1 saat hiç durmadılar zor uyudum endişeden aşağıda hissediyorum yani göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında tekme atıyor ayakları aşağıda sağ taraftaki beneğin ama normal midir? Ayakları uzuyor sonuçta gerinerek tekme atıyorsa aşağıya denk gelmesi normaldir demi ? Kafasını yukarda vuruyor neyseki ondan rahatlamaya çalışıyorum sonuçta 23 haftadayım aşırı yukarı çıkmamışlardır daha yani midemde hissetmemem normaldir diye düşünüyorum
Ahh canım kıyamam, daha küçükler olur ya bazen, yarında çok güzel geçsin dualarım seninleSabahtan beri dokuz doğurdum neredeyse kızlar..uyandığımdan beri bebişi hissedemedim hiç hareket etmedi tam acile gitmek için hazırlandık hareketlerimi hissettim aklım başımdan gitti resmen. Annelik çok garip his oturdum ağladım her sabah uyandığımda yarım saat boyunca aralıklarla oynardı. Şu an bile çok fazla hareket etmiyor. Yarın detaylı var zaten onunda stresi var iyice kötü oldum
inşallah güxel gwçer canımBen hiç hissetmedim ama detaylıda doktor karnıma dokunup yumuşak demişti, sana da bakıldı mı canım, gerçi kasılma olsa da anlık oluyor
Bende hep aşağıda hissediyorum canım, doktor bebeğin yeri gayet iyi dedi
Ahh canım kıyamam, daha küçükler olur ya bazen, yarında çok güzel geçsin dualarım seninle
The canım çok sevindim plesantanın yukarı çıkmasına, çok şükür ya, darısı diğer kızlara olsun
Bende. Canım bende başladımTüm tuşlara basıyorum, muzlu cevizli sütler, kabak çekirdekleriönerdiğiniz neler var kızlar başka
Hahah kocam diyor ki s400 leri salmışsın agsgxhaaAhahahah bende tişörtümü sıkıştırıyorum memelere özgürlük
Sen bensin o kadar rahatsız oluyorum ki sütyensiz duş alırken bile bir kolumu altına sokarak destekliyorum vücuduma değince gıcık oluyorum ahahhHahah bende sutyensiz duramiyorum mecburen bu haftalarda evde takmamaya calisiyorum ama delleniyorum tshirtu memelerin altına sıkıştırıyorum
Ekstra Yumurta sabah 2 tane, kaşar peynir , peynir , fındık, badem, kemik ilikli et suyu çorba ye gitsin kuzumTüm tuşlara basıyorum, muzlu cevizli sütler, kabak çekirdekleriönerdiğiniz neler var kızlar başka
Hadi inşallah kilo aldıracaz bebişlereBende. Canım bende başladım
Muz süt ceviz fındık badem, kabak çekirdeği birazdan yiyeceğim
Sabah yumurta, yarına avokadom olgunlaşır inanamıyorumincir ve gün kurusuna bugün yer kalmadı
Tamam yarın sabah dersim yok 2 yumurta yiyeceğimEkstra Yumurta sabah 2 tane, kaşar peynir , peynir , fındık, badem, kemik ilikli et suyu çorba ye gitsin kuzum
Ben hiç hissetmedim ama detaylıda doktor karnıma dokunup yumuşak demişti, sana da bakıldı mı canım, gerçi kasılma olsa da anlık oluyor
Hiç o şekilde dokunup yumuşak olup olmadığına bakmadı
Avakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyorTüm tuşlara basıyorum, muzlu cevizli sütler, kabak çekirdekleriönerdiğiniz neler var kızlar başka
21 Aralık kuzum . Ay inşallah ben büyütüyorumdur yaaa. Benim bu sertleşme akşamları çok oluyor çünküKuzum ne zaman kontrolün?biryenianneadayi
Ben de yiyorum kuzum ara sıra . Bugün markette bulamadım amaAvakadoooo :) sabahları mutlaka yarım avakadoyu ezip içine yarım limon sıkıp birazcık tuz ekip ekmeğin üstüne sürüyorum çok güzle oluyor
Eğer çok rahatsız edecek birşey hissedersen acile gidersin kuzum. Ama endişe etme lütfen21 Aralık kuzum . Ay inşallah ben büyütüyorumdur yaaa. Benim bu sertleşme akşamları çok oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?