2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben hiç hissetmedim ama detaylıda doktor karnıma dokunup yumuşak demişti, sana da bakıldı mı canım, gerçi kasılma olsa da anlık oluyor
Bende hep aşağıda hissediyorum canım, doktor bebeğin yeri gayet iyi dedi
Ahh canım kıyamam, daha küçükler olur ya bazen, yarında çok güzel geçsin dualarım seninle

The canım çok sevindim plesantanın yukarı çıkmasına, çok şükür ya, darısı diğer kızlara olsun

inşallah güxel gwçer canım

Tüm tuşlara basıyorum, muzlu cevizli sütler, kabak çekirdekleri önerdiğiniz neler var kızlar başka
Bende. Canım bende başladım
Muz süt ceviz fındık badem, kabak çekirdeği birazdan yiyeceğim
Sabah yumurta, yarına avokadom olgunlaşır inanamıyorum incir ve gün kurusuna bugün yer kalmadı

Hahah bende sutyensiz duramiyorum mecburen bu haftalarda evde takmamaya calisiyorum ama delleniyorum tshirtu memelerin altına sıkıştırıyorum
Sen bensin o kadar rahatsız oluyorum ki sütyensiz duş alırken bile bir kolumu altına sokarak destekliyorum vücuduma değince gıcık oluyorum ahahh

Bende. Canım bende başladım
Muz süt ceviz fındık badem, kabak çekirdeği birazdan yiyeceğim
Sabah yumurta, yarına avokadom olgunlaşır inanamıyorum incir ve gün kurusuna bugün yer kalmadı
Hadi inşallah kilo aldıracaz bebişlere Bakın şimdi bugün ne yedim sabah bir yumurta bir peynir bir dilim ekmek. Bunlar hep zorla. Öğlen salata. Sonra muzlu süt içtim. Akşam yemeği mercimek yemeği ve yoğurt. Şimdi de kabak çekirdeği. Bunları zorlaya zorlaya ağzıma tıkıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…