2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yani bende basta kasılma diye söylemiştim zaten ama yok kasılma boyle olmaz adet sancisi gibi kasiklardan gelir belden vurar falan dediler bilemedm belki panik yaptirmak istemediler
O doğum sancısı canım. Biz yalancı kasilmalardan bahsediyoruz yani rahmi ve bebeği doğuma hazırlayan. Onda öyle belden melden vurma olmuyor, karın kasılıyor sertleşiyor ve sonra gevsiyor

Bnımde agrım var kasıklarımda, bebiş hiç durmadan kıprasıyor, kılosu arttı, hareketler sertleşti ama can yakıyor, sertleşmeler faln Bn kafası dıye dusunuyorum ama bılmıyorum. Off bılmıyorum bnde, bnım tekme dışında dalgalanmalar ve ittirmeler çok oluyor. O ittirmeler acaba kasılmamı

Kızlar cnsub kullanıcı adımı Buddy x olarak değiştirdim bilginize

Canım ağrın varsa doktoruna söyle fitil vs bişi versin. Ya açıkçası benim durup dururken sertleşme olmuyor genelde sert tekmelerine geceleri maruz kalıyorum yatakta sola yattığımda sol tarafta bi sertleşme oluyor ve arkasından tekmeler geliyor. Ben bebeğin büyümesine bağlamıştım ama sanırım doktora sormak lazım. Hep çok hareketli olduğunda o sertleşmeyi hissettim ve maksimum 2 veya 3 kez oldu 1 hafta içerisinde.
Bende de dalgalanmalar oluyor işte ittirmelerde bariz bakınca görüyorum karnımda resmen oynamalar başladı. Geceleri daha çok oluyor. Hiç ayırt edemiyorum normal mi kasılmamı doktora danışacağım. Yatmaya başladım yine korktum

Sabahtan beri dokuz doğurdum neredeyse kızlar..uyandığımdan beri bebişi hissedemedim hiç hareket etmedi tam acile gitmek için hazırlandık hareketlerimi hissettim aklım başımdan gitti resmen. Annelik çok garip his oturdum ağladım her sabah uyandığımda yarım saat boyunca aralıklarla oynardı. Şu an bile çok fazla hareket etmiyor. Yarın detaylı var zaten onunda stresi var iyice kötü oldum

Bu bebetolar aklımızı yerinden çıkaracak az kaldı

Dalgalanma bende de oluyor canım o normal bende dönüyorlar mı napıyorlarsamo sıra dediğin gibi artık hafta geçtikçe kilolar değiştikçe bize garip geliyor bir süre sonra ona da alışacağız ama şu titreme geçen biri de dedi o titreme nasıl bir şey onu anlamadım bende titreşim olmuyor

ben dedim canım onu 1 haftadır falan yok ama o titreşme. Neyden oluyor bilmiyorum

Gerçekten öyle hala tam anlamıyla hissediyorum diyemem hafif hafif ki kaç gündür tekmeleri çok güçlüydü bugün de hiç hissetmeyince aklım gitti
Canım benimde genelde sabahları akşamları daha net hissediyorum gün içinde de hissediyorum dün çok az hissettim bende telaş yaptım ama akşam yine kıpırdayınca durdum onlar keyif yapıyor biz telaş ben 22 haftalık oldjm bugün tam eşim dışardan hissedemiyor hala

Yok cnm Bn geceleri uyuyorum, hiç uyanmıyorum ama gunduzleri ozellikle sırt üstü yatınca kafasının oldugu yer hemn sertlesıyor, hatta karnım yamuluyor, normalmı emin olamıyorum, cok agrı bısey olursa endol fitil at dedi.
Doktora soruyorum bıraz rahat ol normal dıyor, bebiş te bışy yok dıyor

Bnde hiç tıtreşim olmadı

aynen canım bazen sırt üstü yatınca da denk geldim sertleşiyor yamuluyor ve şişiyor benimde sağa göre yüksek kalıyor sertleşen bölge. genelde sırt üstü yatmıyorum tekmesi çok sert oluyor diye de ama yaşadıklarım bunlar işte. İnşallah normaldir.

Kuzum benim uyuşma olarak değil de mesela o an bebeğin o tarafa kaydığını hissediyorum ve sonra orası taş gibi oluyor. Bi 10-20 saniyeye geçiyor.

Kuzum benim hareketleri hala kasık çevresinde hissediliyor .. ve en son kontrolde bebek yukarı, göbek hizasına çıkmış dedi doktor. Ama hareketler hala aşağıda :)

Kuzum yanlış hatırlamıyorsam günde 5 kereden fazla olmamasını isteriz demişti. Benim sanki bazen 5i geçiyor gibi. Ama bir gün sabahtan akşama bi sayacağım

Bi sor kuzum her doktor farklı şey diyor ya iyice kafamız karıştı

Ya inşallah bebek hareketidir. Aslında ben hep poposu gibi düşünmüştüm. Çünkü o sertleşme öncesinde bebeğin hareketlerinin o tarafa kaydığını hissediyorum . Sonra sert oluyor. Yani umarım kasılma değildir

Yok canım ben 3-4 haftadır gayet net bebişi hissediyorum bende 22 haftalığım dışardan görinmüyor ama eşim elini koyunca hissediyor tekme attığını. Ama bugün tam anlamıyla hissedemiyorum yani sabahtan beri böyle sabahları aşırı oynardı

Yaa bnim rahim çekiliyormuş gbi bazen sol kasıkta gerilmeler oluyor ama şiddetlenmaye Başladı bunlar bende korkuyorum.
Özellikle ayakta kalınca oluyor, otururken ya da yatarken ağrı pek yok

Hergün oluyor mu kuzum benim hergün olmuyor bu hafta 2 kere oldu ama olunca da 5i geçmiyor saymadım da çok olsa kesin dikkatimi çekerdi. Bende saymaya başlayacağım.

Arkadaşlar merhaba Nasipse 18 haftalık hamileyim Ama bir haftadır iştahsızlığım var özellikle sabahları tok kalkıyorum sanki varmı benim gibii anneler geçen hafta kontrolüm vardı ŞÜKÜR bebiş iyiydi ama bu iştahsızlık neden olabilir ayrıca burunlarımda tıkanmaya başladı hamişlikte oluyormuş sanırım Sağlıkla bebişleri kucaklamyı Nasip etsin Yücee ALLAH Çok Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…