2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar doktora gittim, plesenta yükselmiş dedi elhamdülillah çok mutluyum riski atlattın dedi. Rahim ağzından en az 2 cm yüksekte olmasını bekleriz, senin şu an 4 cm dedi. Ay içim içime sığmıyor
Yaa bu Cook güzel bir haberrr çok sevindimm gözün aydın canimm normal doğumu çok istiyordun artık engel de kalmadı onun içinde çok sevindim

Reactions: The
B Buddy x bu arada şu kasıklarda tekme olayını da sordum canım. Benim kızımın da başı yukarda ayakları aşağıdaymis, yeri falan normaldi çok şükür. Ayakları aşağıda olduğu için öyle tekmeliyormus

Yaa bu Cook güzel bir haberrr çok sevindimm gözün aydın canimm normal doğumu çok istiyordun artık engel de kalmadı onun içinde çok sevindim
Sağolasın canım benim. Evet ya çok mutluyum elhamdülillah. Kimseye bağımlı olmadan evimde olabilmek bile şu an benim için o kadar güzel kii.

Sağolasın canım benim. Evet ya çok mutluyum elhamdülillah. Kimseye bağımlı olmadan evimde olabilmek bile şu an benim için o kadar güzel kii.
Öyle kuzum ya Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin zor bir durum artık aşağı inme riski yok bundan sonra daha da yukarı çıkar sen yonede çok fazla yorma kendini

Oy şükür canım rahatladım benimde ondandır büyük ihtimal

Hahaha benim zilli de öyle reflüden anam ağladı gece bende şöyle bir iştahla istedim yemeyi ama sonu hüsran sana afiyet olsun
sizin iştahsızlığa şaşırarak yiyorum valla hepiniz adına ilk üç ay çok kustum ama bu bebe beni açlığın yeni boyutuyla tanıştırdı ölecekmiş gibi acıktırıyor resmen duramıyorum

Öyle kuzum ya Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin zor bir durum artık aşağı inme riski yok bundan sonra daha da yukarı çıkar sen yonede çok fazla yorma kendini
İnşallah canım bundan sonra zaten her türlü dikkat ederim yani oğlumla da öyle atlata zıplaya oynamam kesinlikle yattigim yerden, oturduğum yerden vs oynarım. Alıştı zaten sürekli yatmama yavrum

Yukarıda yazdım aslında canım. Çok şükür plesenta yükselmiş, riskli sınırı geçmiş sürekli yatmana gerek yok kalkabilirsin dedi çok şükür.
Çok sevindim canım senin adına maşallah

Yani bende basta kasılma diye söylemiştim zaten ama yok kasılma boyle olmaz adet sancisi gibi kasiklardan gelir belden vurar falan dediler bilemedm belki panik yaptirmak istemediler

Yukarıda yazdım aslında canım. Çok şükür plesenta yükselmiş, riskli sınırı geçmiş sürekli yatmana gerek yok kalkabilirsin dedi çok şükür.
Yaaaa çok sevindimmm darısı başıma insallahhh

Yaaaa çok sevindimmm darısı başıma insallahhh
İnşallah inşallah canım. Şu bir hafta sürekli yattım gerçekten demek ki yavrum birazcık dinlenmemi istiyormuş. Senin demi aşağıdaydi plesenta hatırlayamadım bir an? Eğer öyleyse sen de yat canım çıkar inşallah yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…