2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Herkese desteği için teşekkür ederim. Benim bugün 9. Haftamdayım fakat bebek 6 haftada kalmış ve kalp atışı göremedi doktor kürtaj olmam gerekiyor. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. Sizlere sağlıklı gebelikler diliyorum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Kafanızı rahat bırakın herşey olacağına varıyor.

İlk gebeliğim buna benzerdi bende.Allah yeniden sağlam gebelikler nasip etsin size

Rabbim hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah sağlıkla önce sizin sağlığınız tabi ki. Allahtan hayırlısını diliyorum sizin için

Sağlıklı bir gelişim yokmuş demek .. kimbilir ne rahatsızlığı vardı belki de Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize . Geçmiş olsun canım benimde ilki boş keseydi çok üzülmüştüm ama şimdi düşününce boşuna üzülüyormuşum doğru zamanda sağlıkla gelmesi çok önemli

Çok geçmiş olsun en Kısa zamanda sağlıklı sıhhatli gebelik olur inşallah

O şişkinlik bende de var hamile olduğu bilenler karnın ne çabuk büyüdü diyorlar
Merhaba Kızlar teşekkür ederim 11.30 da kontrolüm var bekliyorum bende
Canım hakkında hayırlısı olsun,bir daha ki bebeğin sağlıkla gelsin inşallh,şimdiden geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun . İnşallah çok cabuk atlatırsınız. Sizin sağlığınız daha önemli . Allah gönlünüzdekini versin.

Baya geç öğrenmişsin baya büyük bir sürpriz olmuş size Allah hayırlısıyla kucağınıza almaya nasip etsin

Vallahi nasıl böyle geç öğrendin helal kuzum

Kızlar ben dayanamadım doktora gittim lekelenmeler bitmiyor diye. Doktor kızdı bana böyle 9 ay geçmez diye. Neyse baktı gayet iyi dedi kanama alanın da yok dedi. Lekeler olur sorun değil dedi. Kan olmadığı sürece. Bir de benim daha kan tahlillerim yapılmamıştı onları yazdı ama özelde 1900 tutuyor. Dedim devlette yaptırayım. Siz yaptırdınız mı kızlar testlerinizi?

Ay bende duramıyorum ama mecbur sabr edicem.Ne güzel iyi bak doktorun iyi şeyler söylemişBen çoktan yaptırdım 2200 bende tuttu devletle uğraşmak istemedim hem doktorda demedi nerde istesen yap diye.

Çoğu kan tahlilini sağlık ocakları da yapıyor Bi kaç şeye bakmıyor onları da ben özelde yaptrdydm

Oh masallah Allahim saglikla kucaklarimiza almayi da nasip etsin benim doktorum tahlil listesini verirlen istersen burda yaptir istersen devlette dedi ben aile hekimine gittim 1 tanesi haric hepsini yapti kalani da devlette yaptirdim devlete randevu alirken mutlaka gebe bölümüne al ben muayne olmicam 1 tahlil nolucak diye normal kadin doguma aldim yapmadilar

canım çok üzüldüm Allah evladına uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…