- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Evet kuzum tadı da çok güzelAaa palamahmut hiç aklıma gelmemişti yüzey balığıymış hem de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum tadı da çok güzelAaa palamahmut hiç aklıma gelmemişti yüzey balığıymış hem de![]()
Eğer yiyebiliyorsan bol baharatlı ve limonlu buğulama güzel olabilir kuzumBuğulama da aklıma geldi de hiç sevmem ya midemi bulandırır o şekilde diye yapmadım
Birkaç taneyi denerim olmazsaEğer yiyebiliyorsan bol baharatlı ve limonlu buğulama güzel olabilir kuzum
Özellikle hamsiyi dene kuzum. Bol baharatlı olarak hatta yanına patates falan da koy ben çok severdim eskiden şimdi yiyemiyorum çokBirkaç taneyi denerim olmazsa![]()
Ocakta palamut pilaki yapsana, inanılmaz lezzetli oluyorBuğulama da aklıma geldi de hiç sevmem ya midemi bulandırır o şekilde diye yapmadım
Ay buğulama çok fena yaBuğulama da aklıma geldi de hiç sevmem ya midemi bulandırır o şekilde diye yapmadım
Ay ben de iç organlarını balıkçıya temizlettirip alıyorum. Güzelce temizliyor. Ancak eve gelince yine de yıkıyorum, karalığı kanı varsa atıyorum. Tabiki bunları eldiven giyip yapıyorumBn eve balık sokamıyorum, dısarıdan hazır sipariş sıcacık gelıyor cnm
Bnde temizleyemıyorum, elleyemıyorum
Ne güzel yaBu arada eşimin en büyük hobisi balık tutmak ve bana da aşıladı sağolsun. Azıcık ben de yetenekliyim. Tuttuğumuz balığı yiyiyoruz arada
Eki Görüntüle 3346349
Ben artık her hafta yiyorum hafta da bir. Yediğim balıklar: turna mezgiti (tavuk gibi aşırı hoşuma gidiyor :) , hamsi , sardalya, istavrit , palamut , somon ve bazen ekmek arası isterse canım uskumru ama kışın her balık olduğu için uskumru çok tercih etmiyorum artık. En besleyici balık sardalya hamsi somon diye baya araştırmıştım genelde onları yiyorum en çok. Evde yapmıyorum yemekle uğraşamadığım için evin yanında çok güzel bir balıkçı var taze balıkları orada yiyoruzKızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
Amin canım saat 10 da inşallahÇok sağol canım herkesin her dersi sorunu yoluna girsin Allah hiçbirimize çözülemeyecek kalıcı sorunlar vermesin inşallahh
Allahın izniyle çok güzel haberlerle gel kuzum kaçta randevun inşallah
24+4 den 12 kilo ile selamlar![]()
Güzel haberlerle gelelim inşallah benim de 10 da randevumAy inşallah güzel haberlerle gelirsin, benim de yarın sabah 9 da detaylım var.![]()
Ben alabalıkçıyım güveçte fırınlıyorum ben nefis oluyor birazda kaşar misKızlar balık olarak ne yiyorsunuz? Hamileler dip balığı yemesin diyorlar diye sardalya, barbun gibi balıklar aldım kızartma yapsaydım vitamini ölecek fırın yaptım, onda da kılçığından yenmiyor küçük balık, kızartınca en azından kayboluyordu. Büyük balıklar fırında güzel oluyor, onlar da dip balığı yani anlamadım bu işi siz napıyorsunuz?
Ay inşallah birtanemGüzel haberlerle gelelim inşallah benim de 10 da randevum![]()
Bazen inat ediyorlar bi kahve iç canım seni rahatsız etmezse yada sevdiğin birşeyden ye sola yat gayetteee vuruyorlar vallaKızlar ya bugün neredeyse hiç bebek hareketini hissedemedim . Şimdi de o kadar karnımı elledik yok yine tık yok. Hiç aranızda bunu yaşayan var mı
Kuzum ayaktayken çok hissedilmiyor bazen. Tatlı ye ve sola yat bir bakKızlar ya bugün neredeyse hiç bebek hareketini hissedemedim . Şimdi de o kadar karnımı elledik yok yine tık yok. Hiç aranızda bunu yaşayan var mı
Bazen inat ediyorlar bi kahve iç canım seni rahatsız etmezse yada sevdiğin birşeyden ye sola yat gayetteee vuruyorlar valla
Kuzum ayaktayken çok hissedilmiyor bazen. Tatlı ye ve sola yat bir bak
Ben de aynıAy buğulama çok fena yatiksinti geldi düşününce bile allah affetsin. Balığı ya fırına atıcam büyük balık böyle öyle kızaracak. Ya da zararlı yağda pişirip yemeliyim. Buğulama halbuki en sağlıklısıymış.
Eşek sıpaları bizi mahvediyorKızlaaar azönce hissettikgün içinde yoğunluktan hissedemedim , azönce de uyuyordu sanırım
korkuttu minnak .