İnsallah heyet isinide hemen halledersin ugrasmadanBen de kafam dağılır iyi olurum sanmıştım ama öyle olmadı. Ders bile anlatmadım. Sohbet ettik çocuklarla ve geri geldim
Hava soğuk ama eğer yağmur çok rüzgar yok ise biz akşam yürüyüşü yapmaya başladk. Ara ara çıkıyoruz 20dk falan yürüyüş yapıp dönüyoruz. Pilates için henüz başlamadım. Ancak ufak ufak kendimi yormayıp zorlamayacak hamiş pilatesine başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.Kızlar yaa aranızda evde egzersiz yapan veya pilates vs yapan var mı acaba? Nefes egzersizleri falan. Ben düzenli yürüyüş yapamıyorum maalesefki, evde de bir şeyler yapmak istiyorum ama bu sağlıklı olur mu bilemiyorum
Amin kuzum inşallah, ben yine topik başkanı oldum.Gerçekten daha dün gibi aynı zamanda da çok uzun zaman geçmiş gibiböyle zor olacağını tahmin edemezdim şükür herşeye şükür yeter ki miniğim iyi olsun ben razıyım. Sağlıklı olsun büyüsün kilo alsın hiç kötü şeyler duymayalım kontrollerde
İnşallah kuzum inşallahİnsallah heyet isinide hemen halledersin ugrasmadangündüzleri azcik yuruyuste yap temiz hava iyi gelir
Bencede verirler ya tansiyonun yüksek seyrediyor zaten raporluyken bu havada gidip tatil yapacak halin yok ya10 gün kuzum. Zaten haftaya kontrolüm var. O kontrolde konuşcam heyet için. Verirler diye düşünüyorum çünkü ekstre bir durum var keyfi istemiyorum ki
Gördüm kuzumAmin kuzum inşallah, ben yine topik başkanı oldum.bizim topiğin başkanı değişti ben oldum. Durmak yok, yola devam.
Dur ben hamile hamile kayağa gideyimBencede verirler ya tansiyonun yüksek seyrediyor zaten raporluyken bu havada gidip tatil yapacak halin yok ya
Benim mesleki deformasyon. Tüm gün işim zaten bilgisayarda. Yapışık ikiz gibiyiz. Telefondan kadınlar kulübüne girmek benim için işkence. Burada büyük büyük daha rahat okuyorum yazıyorumGördüm kuzumhayırlı olsun yeni topiğin ben bilgisayar ortamından hiç hoşlanmıyorum hiç yapabileceğimi sanmıyorum, yazılılarımı bile eşim hazırlar
Yaa bak o değil de şim sen böyle yazınca hatırladım. Ben hamile kalamam diye bu yılbaşında uludağa falan böyle karlı bir yere gidelim, kayak falan yapmaya çalışalım kıçımızın üstüne düşe kalka istiyordum. Neyse belki seneye bebişle gideriz. hiç kış tatili yapmadım hep içimde kaldı. Şimdi gitsek gideriz ama kar topu savaşı bile yapmaz benim koca benimle şu durumdaDur ben hamile hamile kayağa gideyimoyyy oyyy sağlıkla şu süreci tamamlayalım Allah ım
hadi öğlen yemeği ne yediniz gaza getirin benigerçi akşam o kadar yemek konuştular gram canım istemiyor nasıl bir can bu ben anlamadım
Ohhhh ne güzelBenim mesleki deformasyon. Tüm gün işim zaten bilgisayarda. Yapışık ikiz gibiyiz. Telefondan kadınlar kulübüne girmek benim için işkence. Burada büyük büyük daha rahat okuyorum yazıyorum
Yok kuzum gitme zaten tehlikeli Allah korusun düşersin falan. Bebişle inşallahYaa bak o değil de şim sen böyle yazınca hatırladım. Ben hamile kalamam diye bu yılbaşında uludağa falan böyle karlı bir yere gidelim, kayak falan yapmaya çalışalım kıçımızın üstüne düşe kalka istiyordum. Neyse belki seneye bebişle gideriz. hiç kış tatili yapmadım hep içimde kaldı. Şimdi gitsek gideriz ama kar topu savaşı bile yapmaz benim koca benimle şu durumda
Kız bana doktorun biri heyet raporu o yüzden vermediklerini söylemişti gidip tatil yapıyorlar denetimde sıkıntı yaşıyoruz diye dedim ben ikiz hamileliğimde kendimi zor taşıyorum tatile nereye gideceğim değiştim o doktoruDur ben hamile hamile kayağa gideyimoyyy oyyy sağlıkla şu süreci tamamlayalım Allah ım
hadi öğlen yemeği ne yediniz gaza getirin benigerçi akşam o kadar yemek konuştular gram canım istemiyor nasıl bir can bu ben anlamadım
Hangi gruptasın ne güzel oldu aynen devam bencedeAmin kuzum inşallah, ben yine topik başkanı oldum.bizim topiğin başkanı değişti ben oldum. Durmak yok, yola devam.
Ahahhahahahaha keşke benim de olsaKız bana doktorun biri heyet raporu o yüzden vermediklerini söylemişti gidip tatil yapıyorlar denetimde sıkıntı yaşıyoruz diye dedim ben ikiz hamileliğimde kendimi zor taşıyorum tatile nereye gideceğim değiştim o doktoruöğlen kemik ilikli et suyu çorba ve kuru fasülye yedim kuzum fasulyeyi zorla yedim ama hiç canım istemiyordu sırf yararlı baklagil diye yedim kız nasıl iştah olmaz nasıl tavsiye versem şaşırdım sana ben ilk haftalar mide bulantım gitsin diye yemek yiyordum düşün benden sana hayır gelmez kuzum benim gözüm aç
Amiiiin insallaaah o günler de gelecekÇok şükür kuzum yaneler yaşadık neler sen ben A Afratafrac @Tikabasa @Nissalovely golden-snitch çoğuna şahidiz. İnşallah anneliklerimize de şahit olacağız
Kuzum indirimler ara ara oluyor. Ne alacaksın sen bana söyle ben görür görmez yazarım burayaKızlar benim haberim yok bu ay yine indirimler olucakmı?yine bir kaç bir şeyler almak istiyorum
Şubat ayında ebebekte indirim oluyormuş canımKızlar benim haberim yok bu ay yine indirimler olucakmı?yine bir kaç bir şeyler almak istiyorum
Amin kuzum amin inşallahAmiiiin insallaaah o günler de gelecek
İndirim olur mu bilmiyorum ama ben nasipse 15 aralıktan sonra çoğu şeyi toplu alacağım yeni yıl zammı gelir kesinKızlar benim haberim yok bu ay yine indirimler olucakmı?yine bir kaç bir şeyler almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?