- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ya ben dolap uygulamasından bir kaç parça kıyafet aldım. Hani bebiş görmeye gelenler yeni doğan kıyafeti alıyolarlar ama bebiş artık büyüdüğü için giydiremiyorlar ya kadınlar. Onlardan baktım hep. 40-50TL ye takımlar aldımNe aldın kuzumyaaa aldıklarınızı paylaşın beraber mutlu olalım ben biri alışveriş yapınca da çok mutlu oluyorum
Keşke iştahım olsaYakında bir aile ferdi iyi oluyor kuzumsen kendini yormadan tansiyonun çıkmadan yavaş yavaş yap bi çorba kendine mis gibi iç inşallah bol bol iştahla
Vallahi dolap letgo va yakalayıp alanlara hayranımYa ben dolap uygulamasından bir kaç parça kıyafet aldım. Hani bebiş görmeye gelenler yeni doğan kıyafeti alıyolarlar ama bebiş artık büyüdüğü için giydiremiyorlar ya kadınlar. Onlardan baktım hep. 40-50TL ye takımlar aldımçok uyguna geldi. hazır kundak aldım 30 ya da 40 TL ye. O da yeniydi hediye gelmiş ama bebişi büyümüş. Hatta yeni etiketli yazıyordu kiminde. Gelsinler bkalaım . Bir kaçını ekliyorum.
Sen varya kesinlikle Mart annesi olacaksın, ahanda yazıyorum buraya. Allah bilir tabi. Hissiyatım bu yönde. Valla her şey olabilir gerçekten. Mart'ın son haftası da gelme ihtimali olabilir azcık erken gelcem derse belli olmaz dediğin gibi. Ama niyeyse ben bayram haftası doğum yapacakmışım gibi bir his var içimde.Belli olmaz kuzum ucundan mart annesi olursun belkibana da şubat olcam gibime geliyor Mart ı görsem keşke. Hatta doktor tarih sorarsa 14 mart isterim dünya pi günü
Bu bebetolarımzıın sağ solu belli olmaz hazırlıklı olalımA Afratafrac sağolsun dün dedi sanki seninki şubatda olucak diyeoturdum düşündümki kız haklı ya öyle olursa bir heyecan bastı beni hemen eşime dedim hızlı olmak lazım
Kız yeni çanta al, çanta değiştirmek daha ucuzFiyatı artmış evet ben taktım kahverengine travel olsa bile alıcam çantam deri kahverengi ondan istiyorum uyumlu olsun
Ben yeni doğan tulumları falan hep dolaptan gardropstan aldım zaten 1 ay giyilecek toplasan o yuzden cok para vermeye gerek duymadimYa ben dolap uygulamasından bir kaç parça kıyafet aldım. Hani bebiş görmeye gelenler yeni doğan kıyafeti alıyolarlar ama bebiş artık büyüdüğü için giydiremiyorlar ya kadınlar. Onlardan baktım hep. 40-50TL ye takımlar aldımçok uyguna geldi. hazır kundak aldım 30 ya da 40 TL ye. O da yeniydi hediye gelmiş ama bebişi büyümüş. Hatta yeni etiketli yazıyordu kiminde. Gelsinler bkalaım . Bir kaçını ekliyorum.
Kız bitmiş senin liste maşallahKızlar benim alacaklarım sadece bunlar kaldıerkenden bitirdim bu ayda bunları alıp ocakta ev dekorasyona başlayacağım çok geniş aile degiliz ama yine gelenler olur biraz süslim evi de Subattada yazlik kiyafetlerini hallederim oglumun sonrada kavusmayi bekleriz Allahin izniyle
Ay bitti yaaaKız bitmiş senin liste maşallah
Ay kesinlikle. Baktım işin içinden çıkamadım normal sitelerde bebek mağazalarında gereksiz pahalıydı. Çoğu insan bu ikinci el uygulamalarından yeni ürünlerini bile satıyor ya da çok az kullanılmış. Yine de her gelen ürünü iyice yıkayıp ütülerim zaten.Ben yeni doğan tulumları falan hep dolaptan gardropstan aldım zaten 1 ay giyilecek toplasan o yuzden cok para vermeye gerek duymadimhepside cok guzel geldi insallah sanada oyle olur
Şubatta oluyor diyorlar sen yine o zamana kadar takip et bakalim belki indirim olur olmazsa da Şubat'ta bir bakarsinEbebek takip ediyorum canım bebek arabasına etseler çok sevinirim
4Baby Bebek Arabası Travel Sistem Esse Model Gold Antrasit + Yağmurluk Fiyatı - TrendyolEbebek takip ediyorum canım bebek arabasına etseler çok sevinirim
Bence oyle dusunuyorum agzina girmicek hersey kullanilabilir yikandiktan sonra nolucakAy kesinlikle. Baktım işin içinden çıkamadım normal sitelerde bebek mağazalarında gereksiz pahalıydı. Çoğu insan bu ikinci el uygulamalarından yeni ürünlerini bile satıyor ya da çok az kullanılmış. Yine de her gelen ürünü iyice yıkayıp ütülerim zaten.
Aynen öyleBu bebetolarımzıın sağ solu belli olmaz hazırlıklı olalım
Yok kuzum çantayla aşk yaşıyorum tam istediğimi buldum ve indirimden aldım hayatda değişmemKız yeni çanta al, çanta değiştirmek daha ucuz
İndirim etmeseler bile bu ay bebek arabasını alayım zamlar geliyoreeeŞubatta oluyor diyorlar sen yine o zamana kadar takip et bakalim belki indirim olur olmazsa da Şubat'ta bir bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?