- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Perşembe günü için çağırdı doktor. 11.haftamdayımKızlar doktorlarınız ikili tarama testi ne zaman gelin dedi? Gittiğinizde kaç haftalık oluyorsunuz?
Yaaa ikizlerin mi vardı canımŞuan 9+3 haftalık olduk doktorum normalde 1 haftada bir kontrole çağırıyordu son kontrolde bebekler iyi kanama alanı da yok diyince direk 11. Haftada gel dedi acaba o zaman mı ikili yapacak? İkiz bebekte erken oluyor mu yoksa vaktin de mi onu da bilmiyorum. Sormadım da o an düşünüp artık yaşayıp göreceğizsadece bu zamana kadar hep haftada bir gördüm bebekleri şimdi 2 hafta beklemek beni mahvedecek
İkisi de aynı detaylara bakmıyor mu ? Benim doktor sadece genoxla çalışıyor galiba. Tek onu söylediler bana . Başka seçenek yokGenox ile panaroma nın broşürlerini verdi doktor. Aralarında 1,5 2 bine yakın fark var. Genox 11.haftayı bekle dedi panaroma 8 hafta bile yeter dedigaliba genox da yaptırıcam bende
Evet bende yıllardır öyle bilirim ve bizzat onayladımBende kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir diye biliyorum ama artık 1 aydan sonra yavaş yavaş belli olur cinsiyetler Allahın izniyle
Doğrusu tam emin değilim ikiside anlattı bir sürü farklı terim bilemediğim için iyiymiş tamam dedimİkisi de aynı detaylara bakmıyor mu ? Benim doktor sadece genoxla çalışıyor galiba. Tek onu söylediler bana . Başka seçenek yok
Ben panorama da yaptırdım, sonuçlar en geç 15 gün sonra çıkacakmışGenox ile panaroma nın broşürlerini verdi doktor. Aralarında 1,5 2 bine yakın fark var. Genox 11.haftayı bekle dedi panaroma 8 hafta bile yeter dedigaliba genox da yaptırıcam bende
Size ne kadar fiyat dediler genoxtanDoğrusu tam emin değilim ikiside anlattı bir sürü farklı terim bilemediğim için iyiymiş tamam dedim
9 bin dedilerSize ne kadar fiyat dediler genoxtan
Ben de 3 defa progesteron. Kalçadan günde 1 proteston ve günde 1 göbekten prolutexHangi ilaçları kullanıyorsun? Ben günde 3 defa Progestan hap kullanıyorum kan ilacına başladım.
Çift yumurta ikizleri çok şükür rabbime sağlıkla kucağımıza kalsın hepimiz inşallah beklemek de bir süreçYaaa ikizlerin mi vardı canımbeklemek zor ama az daha büyürler öyle düşün sağlıkla gelsinler
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Allahın izniyle
Ben geçen hafta gördüm ve daha 1 hafta sonra göreceğimŞuan 9+3 haftalık olduk doktorum normalde 1 haftada bir kontrole çağırıyordu son kontrolde bebekler iyi kanama alanı da yok diyince direk 11. Haftada gel dedi acaba o zaman mı ikili yapacak? İkiz bebekte erken oluyor mu yoksa vaktin de mi onu da bilmiyorum. Sormadım da o an düşünüp artık yaşayıp göreceğizsadece bu zamana kadar hep haftada bir gördüm bebekleri şimdi 2 hafta beklemek beni mahvedecek
Güzel sonuçlsr alırsınız inşallahBen panorama da yaptırdım, sonuçlar en geç 15 gün sonra çıkacakmış
Size ne kadar fiyat verdilerSize ne kadar fiyat dediler genoxtan
Benim de 11+5 olacak gittiğimde. Biz de bilmiyoruz ne yaptıracağımızı.Benim randevum 11+4 olduğum güne denk geliyor yanlış hesaplamadıysam. O zaman geldiğinde ikili tarama yapalım dedi. Benim aklım hala karışık ikili mi yaptırsam fetal dna mı yaptırsam diye. Bi de kan uyuşmazlığı için bi test vericem o gün.
Amin canım sağlıkla gelsinler beklemek de güzelÇift yumurta ikizleri çok şükür rabbime sağlıkla kucağımıza kalsın hepimiz inşallah beklemek de bir süreç
11+4 mü olacaksın?Perşembe günü için çağırdı doktor. 11.haftamdayım
Düşük tehditin mi var?Ben de 3 defa progesteron. Kalçadan günde 1 proteston ve günde 1 göbekten prolutex2 tane de esteofem
Bende de aynı çalışıyorm eve gelince erkenden uykum geliyor sıcaklar fena zatnSürekli uykum var kızlar, en fazla 3 saat çalışıyorum sonra şarjım bitiyor :) Eski model cep telefonu misaliIşe gidenleriniz nasıl idare ediyor? Hamileyken çalışmak odaklanmak zor oluyor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?