2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Yaaa ikizlerin mi vardı canımbeklemek zor ama az daha büyürler öyle düşün sağlıkla gelsinler

Genox ile panaroma nın broşürlerini verdi doktor. Aralarında 1,5 2 bine yakın fark var. Genox 11.haftayı bekle dedi panaroma 8 hafta bile yeter dedi galiba genox da yaptırıcam bende
İkisi de aynı detaylara bakmıyor mu ? Benim doktor sadece genoxla çalışıyor galiba. Tek onu söylediler bana . Başka seçenek yok

Bende kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir diye biliyorum ama artık 1 aydan sonra yavaş yavaş belli olur cinsiyetler Allahın izniyle
Evet bende yıllardır öyle bilirim ve bizzat onayladımilk hamileliğim de yüzüm gözüm şişti sivilcelendim tipim kaymıştı kızım oldu,sonraki hamileliklerimde bende bi güzellik cildimde bi parlaklık şişlikte olmadı 2oğlum oldu ikisinde de güzel hissettim,şimdi 4.yine bi güzellik edalarındayım umarım teori doğru değildirsağlık olsun da

Genox ile panaroma nın broşürlerini verdi doktor. Aralarında 1,5 2 bine yakın fark var. Genox 11.haftayı bekle dedi panaroma 8 hafta bile yeter dedi galiba genox da yaptırıcam bende
Ben panorama da yaptırdım, sonuçlar en geç 15 gün sonra çıkacakmış

B Buddy x ben de fark etmemişim ikiz dediğini. İnşallah bi kız bi erkek olur. İki duyguyu da yaşarsın canım. Sağlıkla gelsinler tabi öncelikle
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Allahın izniyle içime doğan da bir kız bir erkek ama rabbim hayırlısını nasip etsin önceliğim sağlıkla ikisini de kucağıma almak

Ben geçen hafta gördüm ve daha 1 hafta sonra göreceğim meraktan çatlıyorum ve çok özlüyorum.

Benim de 11+5 olacak gittiğimde. Biz de bilmiyoruz ne yaptıracağımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…