2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar kaç haftalık oldunuz belirtileriniz nasıl hamilelik zor geçiyor mu

Lierac ben önceki hamılelıgımde kullandım hiç bir faydasını görmedim koca ıkı kutu bitirmeme rağmen, bio oil natural var ondan kullanabılırsınız ben bu sefer ondan aldım
Bu mu, aldım şimdi fiyatı bu kadar uygun görünce teşekkürler

Eklentiler

• IMG_8552.webp
    24 KB · Görüntüleme: 46
Ben çok fazla göğüs hassasiyeti çekiyorum kahverengi yerler çok fazla acıyor sanki durup durup minik minik bıçak saplanıyor

Merhabaa ben de yaptirmayi dusunuyorum genoks veya genetikse, genetikse daha iyi gibi ama genoks ankarada diye ona yaptirmam daha kolay olur diye dusundum
Genox ile panaroma nın broşürlerini verdi doktor. Aralarında 1,5 2 bine yakın fark var. Genox 11.haftayı bekle dedi panaroma 8 hafta bile yeter dedi galiba genox da yaptırıcam bende

9+3 oldum. Beni zorlayan bedensel şeyler değil de zihinsel ve ruhsal şeyler oluyor . Sürekli bebek sağlıklı mı , tarama testleri nasıl gelcek gibi düşünceler beni zorluyor. Çok gergin ve mutsuzum o yüzden. Diğer fiziksel olanlarla bi sıkıntım yok idare ediyorum ağrısıyla akıntısıyla bulantısıyla. Yeter ki sağlıkla kucağıma alayım çekerim bunları .

Ben ilk öğrendiğim zamanlar çok sıkıntı çekiyordum düşünüyordum ama artık düşünmüyorum bu kendimi ve bebeği yormaktan başka bir işe yaramıyor eğer bebek sağlıklıysa her türlü tutunuyor canınızı sıkmayın bebeğin de sıkıntıya girer annesi

Sürekli uykum var kızlar, en fazla 3 saat çalışıyorum sonra şarjım bitiyor :) Eski model cep telefonu misali Işe gidenleriniz nasıl idare ediyor? Hamileyken çalışmak odaklanmak zor oluyor benim için
Ben hem işe gidiyorum hem hamile olduğum için mobbing görüyorum. Hatta burada konusunu bile açtım. Sağolsunlar kadınlar kulübü kadınlarım bana destek oluyor

Kızlar doktorlarınız ikili tarama testi ne zaman gelin dedi? Gittiğinizde kaç haftalık oluyorsunuz?

Yaaa nemlendiricime kadar dikkat etmiyorum açıkçası ben. Zararı olur mu ki. Normal her zaman kullandığım nemlendiriciyi kullanıyorum
Canım benim tüp bebek tedavisiyle olduğu için transfer bile olurken şampuan kullanmayın deodorant parfüm sıkmayın diyorlar hatta doktorum transferden sonraki tüm sürecimde ilk 3 aya kadar mutlaka dalin bebek şampuanı gibi şampuanla yıkanmamı söyledi şampuan duş jeli falan da kullanmıyorum ben parfüm de kullanmıyorum dalin kolonya sıkıyorum o da sadece saçlarıma yakın yerlere tenime çok temas etmiyorum yani benim tüp bebek doktorumun yönlendirmesi bu şekilde benimde içime açıkçası sinen bu çünkü çok emek verdik bu yolda ama internette de gebelikte kullandığımız cilt bakım ürünlerine dikkat edilmesi gerekiyor vücut onu emiyor kana hücrelere karışıyor

Ben de onun tersini duydum . Kız bebek çirkinleştirir. Erkek güzelleştirir diye herkes kendine göre bi yorum getirmiş galiba
Bende kız çirkinleştirir erkek güzelleştirir diye biliyorum ama artık 1 aydan sonra yavaş yavaş belli olur cinsiyetler Allahın izniyle

Kızlar doktorlarınız ikili tarama testi ne zaman gelin dedi? Gittiğinizde kaç haftalık oluyorsunuz?
Şuan 9+3 haftalık olduk doktorum normalde 1 haftada bir kontrole çağırıyordu son kontrolde bebekler iyi kanama alanı da yok diyince direk 11. Haftada gel dedi acaba o zaman mı ikili yapacak? İkiz bebekte erken oluyor mu yoksa vaktin de mi onu da bilmiyorum. Sormadım da o an düşünüp artık yaşayıp göreceğiz sadece bu zamana kadar hep haftada bir gördüm bebekleri şimdi 2 hafta beklemek beni mahvedecek

. Bebek etkilencek diye kendime kızıyorum. Tekrar bi strese giriyorum. Kısır döngüye girdim. Haklısın canım sonuçta kısmetimiz neyse onu yaşayacağız elimizden bişey gelmez diyip kabullenmek biraz rahatlatıyor insanı

Benim randevum 11+4 olduğum güne denk geliyor yanlış hesaplamadıysam. O zaman geldiğinde ikili tarama yapalım dedi. Benim aklım hala karışık ikili mi yaptırsam fetal dna mı yaptırsam diye. Bi de kan uyuşmazlığı için bi test vericem o gün.

8+5 oldum canım,öğürtücü bulantılardayım hala tiksindiklerim var ve uykuluyum hep ama uyuyamıyorum onun dışında meraklardayım içerde neler oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…