Benim randevum 11+4 olduğum güne denk geliyor yanlış hesaplamadıysam. O zaman geldiğinde ikili tarama yapalım dedi. Benim aklım hala karışık ikili mi yaptırsam fetal dna mı yaptırsam diye. Bi de kan uyuşmazlığı için bi test vericem o gün.
İndirekt coombs Muş adı. Bana da 28. Haftada bi iğne vurulacak . Ama kanama olursa daha erken vuruyorlarmış geçen burda söylediler . Test de sanırım bebeğin kanını daha mı erken tespiti için pek anlamadım gerekli mi onu da bilmiyorum.
İndirekt coombs Muş adı. Bana da 28. Haftada bi iğne vurulacak . Ama kanama olursa daha erken vuruyorlarmış geçen burda söylediler . Test de sanırım bebeğin kanını daha mı erken tespiti için pek anlamadım gerekli mi onu da bilmiyorum.
Belki doktorunuzun ya da hastanemizin anlaşmasına göre değişiyordur. Forumda arama yaptım genoks 8500 yaptıran var. 7000 yaptıran var. 9000 bin yaptıran var.
Belki doktorunuzun ya da hastanemizin anlaşmasına göre değişiyordur. Forumda arama yaptım genoks 8500 yaptıran var. 7000 yaptıran var. 9000 bin yaptıran var.
Evet değişik değişik fiyatlar ben yarın panoramanın müşteri hizmetlerinden de fiyat alacağım. 11 bine yakın demişti panorama bakalım oradan nasıl bi dönüş olacak
8+5 oldum canım,öğürtücü bulantılardayım hala tiksindiklerim var ve uykuluyum hep ama uyuyamıyorum onun dışında meraklardayım içerde neler oluyor acaba
Ah ne güzel Allah'ım nazarlardan saklasın çok şükür o kadar öğürtülü bir hamileliğim yok buradan okuyunca halime bin şükür diyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
8+5 oldum canım,öğürtücü bulantılardayım hala tiksindiklerim var ve uykuluyum hep ama uyuyamıyorum onun dışında meraklardayım içerde neler oluyor acaba
Sizinle günü gününe aynıyız :) aynı şekilde bende çok halsizim uzanasım var ama uyuyamama bende var. Akşamları yatmadan iki tane prilam içiyorum sabah bulantım olmasın diye aynı zamanda o uyutuyor herhalde
Fetal dna testinin fiyatları seçtiğiniz panelin kapsamına göre de değişiyor.
Genelde üç seviye oluyor, en temel olan en uygun fiyatlı ve sadece trizomilere bakılıyor.
Bakılan hastalıkların çeşidi arttıkça fiyat da artıyor.
Canım daha önce de yazdım görmedin sanırım kanama alanın varken neden estrofeme devam ediyorsun? Onu kalp atışından sonra bıraktırıyor doktorlar ve o ilacın içinde östrojen var ve bu kanamayı daha çok tetikliyor. Kanama alanın olduğu için içinde östrojen olan besinlerden bile uzak durman gerekiyor
Canım daha önce de yazdım görmedin sanırım kanama alanın varken neden estrofeme devam ediyorsun? Onu kalp atışından sonra bıraktırıyor doktorlar ve o ilacın içinde östrojen var ve bu kanamayı daha çok tetikliyor. Kanama alanın olduğu için içinde östrojen olan besinlerden bile uzak durman gerekiyor
Görmemişim canım, doktor sadece dozunu azalttı, o da kanama azaldıktan sonra. Bi sorayım gittiğimde. Teşekkürler tekrar söylediğin için. Acaba belki de ondan mı geçmedi bi türlü kanama alanım.