2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Görmemişim canım, doktor sadece dozunu azalttı, o da kanama azaldıktan sonra. Bi sorayım gittiğimde. Teşekkürler tekrar söylediğin için. Acaba belki de ondan mı geçmedi bi türlü kanama alanım.
Benim kalp atışım duyulunca bıraktırmıştı ki ben sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Çevremde tedavi görenler de kalp atışında bıraktı. Östrojen hormonu olduğu için kanamaya hiç iyi gelmiyor hatta sen kefir, susam, lahana, maydanoz vs hepsinden ilk üç ay uzak durman gerekiyor. Internete östrojen içeren besinler yaz çıkar. Gerçi her doktor farklı bir şey söylüyor ama benim 2 doktorda aynı şeyi söyledi ve tanıdığımız bir doktor da aynısını söyledi bir sor bakalım.

Fetal dna'yi sadece risk olduğunda öneriyorlar, o yüzden sigorta karşılamıyormuş Çok pahalı, biz 12k ödedik geçen hafta ama %98 güvenirliği var, bebiş sağlıklı mı diye yaptırdık.

Demek o yüzden fiyatlar bu kadar farklı. Bir de ben Istanbul'dayim, şehre göre de değişiyor galiba.

Önceki ay Mart annesi olacaktım kimyasal oldu . Şimdi tekrar Mart annesi olacağım martın sonundan yakaladım hayırlısı olsun

Ben Bi panel seçmedim şahsen, fetal dna yaptırmak istiyorum doktorumdan broşürünüzü aldım dedim o şekilde bilgi verip fiyat verdiler

Randevumu erkene alıcam yarın ve sorucam bi an önce

Bu nasi bi fiyatlandirmadir sonucta genetik test sabit fiyati olsa daha guvenilir olurdu sanki bilemedim pazartesi bi tekrar ararim olmazsa
Benimde garibime gitti, panel panel dedi bir arkadaş ama ben fetal dna testi fiyatı aldım insanların fiyat bilgisi alırken hangi paneller vs diye sorduğunu düşünmüyorum. Bakalım ne dicekler bende öğrenicem neden bu kadar farklı olduğunu

Ozelden yazdim size

Herkese merhabalar 9+4le ben de sanırım bu gruba dahil oluyorum. 190sayfanın tamamını okumuşumdur, her boşluğumda girip kimler nasıl geçiriyor diye bakıyorum. Kendi adıma bir şey söyleme ihtiyacı hissedittim, ben bi özel eğitim öğretmeniyim ve işim gereği her gün özel gereksinimli çocuklarla çalışıyorum. Normal bir insanın aklına gelmeyecek ihtimaller her an, her çocuk sahibi olmayı düşündüğümde beni tedirgin ediyordu. Ve yapı olarak da kaygı düzeyi yüksek bir insanımdır, açıkçası çok korkuyordum hamileliğimi nasıl geçireceğimden. Fakat o kadar ilginç bir şekilde hayatımın en kaygısız, kafama takmadığım dönemine girmişim gibi hissediyorum.mesela evde idrar testi yapıp çift çizgiyi gördükten hemen sonra hastaneye koşarım sanıyordum, ama 2buçuk hafta bekleyip biraz daha büyüsün belki simdi görünmez diye erteleyebildim. İşe motosikletle gidip geliyorum, bunu da dert etmedim, doktor yavaş kullan bişey olmaz dedi. Beslenme, vitaminler, semptomlar, hiç ama hiç bir konuda tedirgin olmamayı başarıyorum bu çok ilginç bir şey benim için. Burda sizlerin yazılarını okuduğumda çok korkup endişe ettiğinizi görüyorum, elbette kötü tecrübeler yaşamış olmanız, belki uzun zamandır bekliyor olduğunuz bir gebelik olabilir ama ben nerde sağlıklı ve mutlu bir bebek görsem rahat anne babaların bebekleriydiler. Elbette her ihtimale kendimizi hazırlamalı aklımızın bi köşesinde tutmalıyız ama sürekli kötü bir şey olacağı düşüncesini de taşımamalıyız. Bunun stresi hem bize hem bebeğimize zarar veriyor. Dilerim herkes sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alır, mutlu bir hamilelik ve annelik yaşar

Aaa ne güzel yaa bi ara yine böyle konuşmuştuk randevularımzda aynıydıprilam uykusıdur o ama bünye alışıyor ona da bir süre sonra

Bir de şey, bugün ilk kez bir yakınımız hediyeler almış bebeğime. Elbette farkındaydık bir bebeğimiz olacağının ama, böyle ilk defa eşyaları olması kelimelere dökemediğim bir idrak yaşattı bize . Tüm bebekler sağlıkla gelsinler inş, amin

Eklentiler

• 3mio54.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 74
Çok doğru hep huzurlu ve sakin, psikologların çocukları gibi ılımlı bir çocuğum olsun istemiştim. Çocuğun öyle olması için önce bizim öyle olmamız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…