- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 30
Gittiğinde ultrason fotoğrafını atsana bir de sonuçları :)11+4 mü olacaksın?
Evet canım bundan aldımBu mu, aldım şimdi fiyatı bu kadar uygun görünceteşekkürler
Benim kalp atışım duyulunca bıraktırmıştı ki ben sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Çevremde tedavi görenler de kalp atışında bıraktı. Östrojen hormonu olduğu için kanamaya hiç iyi gelmiyor hatta sen kefir, susam, lahana, maydanoz vs hepsinden ilk üç ay uzak durman gerekiyor. Internete östrojen içeren besinler yaz çıkar. Gerçi her doktor farklı bir şey söylüyor ama benim 2 doktorda aynı şeyi söyledi ve tanıdığımız bir doktor da aynısını söyledi bir sor bakalım.Görmemişim canım, doktor sadece dozunu azalttı, o da kanama azaldıktan sonra. Bi sorayım gittiğimde. Teşekkürler tekrar söylediğin için. Acaba belki de ondan mı geçmedi bi türlü kanama alanım.
Ah çok üzüldüm, hamilelik yüzünden mobbing kabul edilir gibi değil. Burada destek görmeniz ne güzelBen hem işe gidiyorum hem hamile olduğum için mobbing görüyorum. Hatta burada konusunu bile açtım. Sağolsunlar kadınlar kulübü kadınlarım bana destek oluyor
11. Hafta ile 14. Hafta arasında ikili test yapıyorlar, ilk trimesterin sonunda yapılıyormuş. Bu sayede fetüs yeterince büyümüş oluyormuş. Öyle anlattılarKızlar doktorlarınız ikili tarama testi ne zaman gelin dedi? Gittiğinizde kaç haftalık oluyorsunuz?
Fetal dna'yi sadece risk olduğunda öneriyorlar, o yüzden sigorta karşılamıyormuşBenim randevum 11+4 olduğum güne denk geliyor yanlış hesaplamadıysam. O zaman geldiğinde ikili tarama yapalım dedi. Benim aklım hala karışık ikili mi yaptırsam fetal dna mı yaptırsam diye. Bi de kan uyuşmazlığı için bi test vericem o gün.
Demek o yüzden fiyatlar bu kadar farklı. Bir de ben Istanbul'dayim, şehre göre de değişiyor galiba.Fetal dna testinin fiyatları seçtiğiniz panelin kapsamına göre de değişiyor.
Genelde üç seviye oluyor, en temel olan en uygun fiyatlı ve sadece trizomilere bakılıyor.
Bakılan hastalıkların çeşidi arttıkça fiyat da artıyor.
Atarım tabiiiGittiğinde ultrason fotoğrafını atsana bir de sonuçları :)
Önceki ay Mart annesi olacaktım kimyasal oldu . Şimdi tekrar Mart annesi olacağım martın sonundan yakaladım hayırlısı olsunGeçen ay mart annesi olacağımı düşünüyordum gruba adapte etmiştim kendimi ama kimyasal gebelik geçirdim üzülmüştüm baya. Hiç düşünmemiştim bu ay şok oldum görünce. Nisan annesi oluyorum galba. Buradan da paylaşmak istedim. 2 kimyasal gebelikten sonra yine korktum ama. Battan 1 gün sonra 1058 Bhcg görünce biraz rahatladım inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebeklerimizi herkese sevgiler
Ben Bi panel seçmedim şahsen, fetal dna yaptırmak istiyorum doktorumdan broşürünüzü aldım dedim o şekilde bilgi verip fiyat verdilerFetal dna testinin fiyatları seçtiğiniz panelin kapsamına göre de değişiyor.
Genelde üç seviye oluyor, en temel olan en uygun fiyatlı ve sadece trizomilere bakılıyor.
Bakılan hastalıkların çeşidi arttıkça fiyat da artıyor.
Genox ne fiyat verdi yanlis hatirlamiyosam bana 10.000 dediGenox ile panaroma nın broşürlerini verdi doktor. Aralarında 1,5 2 bine yakın fark var. Genox 11.haftayı bekle dedi panaroma 8 hafta bile yeter dedigaliba genox da yaptırıcam bende
Bana da 9 dedi. Başka Bi arkadaşa 7 demişlerGenox ne fiyat verdi yanlis hatirlamiyosam bana 10.000 dedi
Randevumu erkene alıcam yarın ve sorucam bi an önceBenim kalp atışım duyulunca bıraktırmıştı ki ben sabah 2 akşam 2 kullanıyordum. Çevremde tedavi görenler de kalp atışında bıraktı. Östrojen hormonu olduğu için kanamaya hiç iyi gelmiyor hatta sen kefir, susam, lahana, maydanoz vs hepsinden ilk üç ay uzak durman gerekiyor. Internete östrojen içeren besinler yaz çıkar. Gerçi her doktor farklı bir şey söylüyor ama benim 2 doktorda aynı şeyi söyledi ve tanıdığımız bir doktor da aynısını söyledi bir sor bakalım.
Bu nasi bi fiyatlandirmadir sonucta genetik test sabit fiyati olsa daha guvenilir olurdu sanki bilemedimBana da 9 dedi. Başka Bi arkadaşa 7 demişler
Benimde garibime gitti, panel panel dedi bir arkadaş ama ben fetal dna testi fiyatı aldım insanların fiyat bilgisi alırken hangi paneller vs diye sorduğunu düşünmüyorum. Bakalım ne dicekler bende öğrenicem neden bu kadar farklı olduğunuBu nasi bi fiyatlandirmadir sonucta genetik test sabit fiyati olsa daha guvenilir olurdu sanki bilemedimpazartesi bi tekrar ararim olmazsa
Ozelden yazdim sizeBenimde garibime gitti, panel panel dedi bir arkadaş ama ben fetal dna testi fiyatı aldım insanların fiyat bilgisi alırken hangi paneller vs diye sorduğunu düşünmüyorum. Bakalım ne dicekler bende öğrenicem neden bu kadar farklı olduğunu
Aaa ne güzel yaaSizinle günü gününe aynıyız :) aynı şekilde bende çok halsizim uzanasım var ama uyuyamama bende var. Akşamları yatmadan iki tane prilam içiyorum sabah bulantım olmasın diye aynı zamanda o uyutuyor herhalde
Çok doğruHerkese merhabalar9+4le ben de sanırım bu gruba dahil oluyorum. 190sayfanın tamamını okumuşumdur, her boşluğumda girip kimler nasıl geçiriyor diye bakıyorum. Kendi adıma bir şey söyleme ihtiyacı hissedittim, ben bi özel eğitim öğretmeniyim ve işim gereği her gün özel gereksinimli çocuklarla çalışıyorum. Normal bir insanın aklına gelmeyecek ihtimaller her an, her çocuk sahibi olmayı düşündüğümde beni tedirgin ediyordu. Ve yapı olarak da kaygı düzeyi yüksek bir insanımdır, açıkçası çok korkuyordum hamileliğimi nasıl geçireceğimden. Fakat o kadar ilginç bir şekilde hayatımın en kaygısız, kafama takmadığım dönemine girmişim gibi hissediyorum.mesela evde idrar testi yapıp çift çizgiyi gördükten hemen sonra hastaneye koşarım sanıyordum, ama 2buçuk hafta bekleyip biraz daha büyüsün belki simdi görünmez diye erteleyebildim. İşe motosikletle gidip geliyorum, bunu da dert etmedim, doktor yavaş kullan bişey olmaz dedi. Beslenme, vitaminler, semptomlar, hiç ama hiç bir konuda tedirgin olmamayı başarıyorum bu çok ilginç bir şey benim için. Burda sizlerin yazılarını okuduğumda çok korkup endişe ettiğinizi görüyorum, elbette kötü tecrübeler yaşamış olmanız, belki uzun zamandır bekliyor olduğunuz bir gebelik olabilir ama ben nerde sağlıklı ve mutlu bir bebek görsem rahat anne babaların bebekleriydiler. Elbette her ihtimale kendimizi hazırlamalı aklımızın bi köşesinde tutmalıyız ama sürekli kötü bir şey olacağı düşüncesini de taşımamalıyız. Bunun stresi hem bize hem bebeğimize zarar veriyor. Dilerim herkes sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alır, mutlu bir hamilelik ve annelik yaşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?