Bende lazer var her yerde ama saçlarım gürleşti. Çirkinleşmişim diyorsan seninkiler kız olabilirHamilelikte güzelleşir deniliyor ben çirkinleştim hayatımda Çıkarmadığım kadar sivilce çıkarıyorumama yine de sadece cerave nemlendirici sürüyorum bebeklere zararı olmasın diye. Bir de kızlar tüylenmesi aşırı artan var mı kol köklerim çok belirginleşti resmen kumraldan simsiyah oldu tüyler bile koyulaşmaya başladı benim internette normal olabilir diyor sizde oldu mu alnım bile tüylenmiş
İyisindir canım iyi düşünKızlar gunaydın
Yogun bi hafta sonu geçirdim
Yorucuydu
İğne ve coraspine devam 2 gundur
Yarın doktora gıdecegım 2 hafta oldu görmedim bebişimi
İnşallh iyidir pıhtılaşma çıkınca içime cok fena kurt düştü
2 gundur tum belirtılerım gttı
Agzımın tadı düzeldi, koku hasssasıyetımde gttı bırden
Yarın ola hayrola
Dua edin
Lazer bende de var ama yine de kökler belirginleşti anlamadım hayatımda ilk defa böyleyimBende lazer var her yerde ama saçlarım gürleşti. Çirkinleşmişim diyorsan seninkiler kız olabilir
Canım benimde kontrole 2 gün kala tüm belirtilerim gitti diyorum kesin bir şey oldu ama psikolojik olduğu düşünüyorum eşim bile diyor sen şimdi başlarsın belirtim gitti demeye kontrol zamanı yaklaştı diye dalga bile geçiyor benimle çok evhamlıyız biz haklı olarak aslında ama yok yani belirti gitti diye bir şey bazı haftalar belirtilerin yoğunlaşması bazı haftalar zaten artık bazı belirtiler gidecek hep bizle kalacak değiller öyle düşünmeliyizKızlar gunaydın
Yorucuydu
Yarın ola hayrola
Dua edin
Keşke ben de uyusam. Ben gece 2-3 kere wc kalkıyorum. Sonra da uykuya tekrar ya dalamıyorum hiç. Ya zor dalıyorum. Hep yorgunum hep uykusuzluk çekiyorum.Bende öyleyim 9. Haftadayım sürekli uyuyorum bulduğum yerde
Benim de sivilcelerim çıkıyor tek tük ama normalde çıkmazdı hiç. Karnım göbeğim tüylendi. Ordaki ayva tüyler resmen siyahlaştı. Çok rahatsız ediyor beni.Hamilelikte güzelleşir deniliyor ben çirkinleştim hayatımda Çıkarmadığım kadar sivilce çıkarıyorumama yine de sadece cerave nemlendirici sürüyorum bebeklere zararı olmasın diye. Bir de kızlar tüylenmesi aşırı artan var mı kol köklerim çok belirginleşti resmen kumraldan simsiyah oldu tüyler bile koyulaşmaya başladı benim internette normal olabilir diyor sizde oldu mu alnım bile tüylenmiş
İnşallah güzel güzel gör yavrunu kuzumKızlar gunaydın
Yorucuydu
Yarın ola hayrola
Dua edin
Gün içinde uyuyamamak çok zorlar siziKeşke ben de uyusam. Ben gece 2-3 kere wc kalkıyorum. Sonra da uykuya tekrar ya dalamıyorum hiç. Ya zor dalıyorum. Hep yorgunum hep uykusuzluk çekiyorum.
Evet işte o ayva tüyler siyahlaştı belirginleşti neden öyle oldu kiBenim de sivilcelerim çıkıyor tek tük ama normalde çıkmazdı hiç. Karnım göbeğim tüylendi. Ordaki ayva tüyler resmen siyahlaştı. Çok rahatsız ediyor beni.nasıl geçicek bu 9 ay canımı sıkmaya başladı
Benim de aynı sorun var maalesef. Tüm tüylerim sarıya yakın olduğu için lazere gittiğim abla tüyleri görmüyor makine diye yakınırdı. Tüyler koyulaşmaya başladıEvet işte o ayva tüyler siyahlaştı belirginleşti neden öyle oldu ki
Ay anlamadım ki ben de . Tüylenme olanda bebek erkek olur diyolarmış bi de. Ama çirkinleşirsen de kız olurmuş. İkisi de mevcut bende. Cinsiyetini çok merak ediyorum :)Evet işte o ayva tüyler siyahlaştı belirginleşti neden öyle oldu ki
Ay anlamadım ki ben de . Tüylenme olanda bebek erkek olur diyolarmış bi de. Ama çirkinleşirsen de kız olurmuş. İkisi de mevcut bende. Cinsiyetini çok merak ediyorum :)
Yaaa nemlendiricime kadar dikkat etmiyorum açıkçası ben. Zararı olur mu ki. Normal her zaman kullandığım nemlendiriciyi kullanıyorumHamilelikte güzelleşir deniliyor ben çirkinleştim hayatımda Çıkarmadığım kadar sivilce çıkarıyorumama yine de sadece cerave nemlendirici sürüyorum bebeklere zararı olmasın diye. Bir de kızlar tüylenmesi aşırı artan var mı kol köklerim çok belirginleşti resmen kumraldan simsiyah oldu tüyler bile koyulaşmaya başladı benim internette normal olabilir diyor sizde oldu mu alnım bile tüylenmiş
Ben de onun tersini duydum . Kız bebek çirkinleştirir. Erkek güzelleştirir diyeBenim de öyle . Diyorum ya kız bebeğim olursa şu kız bebek güzelleştirir zımbırtısını sivilceli fotoğraflarımla çürütcem
Ay yok pardon yaaaa kız çirkinleştirir işte. Daha yeni uyandım da frekanslarım kapalıBen de onun tersini duydum . Kız bebek çirkinleştirir. Erkek güzelleştirir diyeherkes kendine göre bi yorum getirmiş galiba
Hamileliktendir. Ben de çok dalgınım hep . İzlediğim filmi falan anlamıyorum . Aklım sürekli bebekte.Ay yok pardon yaaaa kız çirkinleştirir işte. Daha yeni uyandım da frekanslarım kapalı
Hamileliktendir. Ben de çok dalgınım hep . İzlediğim filmi falan anlamıyorum . Aklım sürekli bebekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?