2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar gunaydın
Yogun bi hafta sonu geçirdim
Yorucuydu
İğne ve coraspine devam 2 gundur
Yarın doktora gıdecegım 2 hafta oldu görmedim bebişimi
İnşallh iyidir pıhtılaşma çıkınca içime cok fena kurt düştü
2 gundur tum belirtılerım gttı
Agzımın tadı düzeldi, koku hasssasıyetımde gttı bırden
Yarın ola hayrola
Dua edin

Bende lazer var her yerde ama saçlarım gürleşti. Çirkinleşmişim diyorsan seninkiler kız olabilir

İyisindir canım iyi düşün

Bende lazer var her yerde ama saçlarım gürleşti. Çirkinleşmişim diyorsan seninkiler kız olabilir
Lazer bende de var ama yine de kökler belirginleşti anlamadım hayatımda ilk defa böyleyim kız annenin güzelliğini alır çirkinleştirirmiş ilerde cinsiyet belli olursa bu teoriyi ortaya sürerim

Canım benimde kontrole 2 gün kala tüm belirtilerim gitti diyorum kesin bir şey oldu ama psikolojik olduğu düşünüyorum eşim bile diyor sen şimdi başlarsın belirtim gitti demeye kontrol zamanı yaklaştı diye dalga bile geçiyor benimle çok evhamlıyız biz haklı olarak aslında ama yok yani belirti gitti diye bir şey bazı haftalar belirtilerin yoğunlaşması bazı haftalar zaten artık bazı belirtiler gidecek hep bizle kalacak değiller öyle düşünmeliyiz

Benim de sivilcelerim çıkıyor tek tük ama normalde çıkmazdı hiç. Karnım göbeğim tüylendi. Ordaki ayva tüyler resmen siyahlaştı. Çok rahatsız ediyor beni. nasıl geçicek bu 9 ay canımı sıkmaya başladı

İnşallah güzel güzel gör yavrunu kuzum ben de eşime diyorum ki haftaya ben bir daha gitmek istiyorum iyi mi bilmem lazım. Yok olmaz diyor deli ediyor beni içim içimi yiyor iyi mi yaşıyor mu diye

Evet işte o ayva tüyler siyahlaştı belirginleşti neden öyle oldu ki

Ay anlamadım ki ben de . Tüylenme olanda bebek erkek olur diyolarmış bi de. Ama çirkinleşirsen de kız olurmuş. İkisi de mevcut bende. Cinsiyetini çok merak ediyorum :)

Benim de öyle . Diyorum ya kız bebeğim olursa şu kız bebek güzelleştirir zımbırtısını sivilceli fotoğraflarımla çürütcem

Yaaa nemlendiricime kadar dikkat etmiyorum açıkçası ben. Zararı olur mu ki. Normal her zaman kullandığım nemlendiriciyi kullanıyorum

Lierac ben önceki hamılelıgımde kullandım hiç bir faydasını görmedim koca ıkı kutu bitirmeme rağmen, bio oil natural var ondan kullanabılırsınız ben bu sefer ondan aldım

Sürekli uykum var kızlar, en fazla 3 saat çalışıyorum sonra şarjım bitiyor :) Eski model cep telefonu misali Işe gidenleriniz nasıl idare ediyor? Hamileyken çalışmak odaklanmak zor oluyor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…